• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

    Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στον τετραπληγικό στη Μαγνησία - Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

    Σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στο σπίτι του τετραπληγικού στη Μαγνησία, ο οποίος δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών, προχώρησε σήμερα η ΔΕΗ, έπειτα από ενημέρωση από τη βουλευτή της ΝΔ, Ζέττας Μακρή.

    Όπως είχαμε αναφέρει από το μεσημέρι, άλλη μία περίπτωση διακοπής ρεύματος σε σπίτι όπου μένει ένας άνθρωπος με μεγάλα προβλήματα υγείας έγινε σήμερα, Παρασκευή.

    Click4more: Το έκαναν ξανά! Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι τετραπληγικού στη Μαγνησία - Παρέμβαση Μακρή Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα πήρε επίσημη θέση η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, η οποία και απέστειλε επιστολή ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

    Μετά από τη δημοσιοποίηση του ζητήματος, η ΔΕΗ παρενέβη και επανασυνέδεσε το ηλεκτρικό ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι, ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί και πάλι στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, υπογραμμίζοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο τετραπληγικός ένοικος δεν ήταν εγγεγραμμένος.

    Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για την επανασύνδεση

    "Σε συνέχεια ενημέρωσης από τη βουλευτή κα Ζέτα Μακρή για περίπτωση καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης και δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών για συμπολίτες μας αυτής της κατηγορίας, η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει ότι προχώρησε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο πρόβλημα του καταναλωτή σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησής του.

    Επαναλαμβάνουμε δημόσια έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα όσους χρήζουν μηχανικής υποστήριξης να υποβάλουν τηλεφωνική αίτηση στο 11770 προκειμένου να ενημερωθεί η ΔΕΗ και να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους", καταλληγει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΔΕΗ.

    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ