• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

    Όλα τα αποτελέσματα της superleague

    «Τρίποντο» ο Πλατανιάς, 3-0 την Ξάνθη

    Πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στα Περιβόλι, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Γουνδουλάκης με πέναλτι, ενώ στο 65’ ο Τετέ και στο 71’ ο Τόρες διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Όλο το… ζουμί του αγώνα ήταν το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο η μοναδική καλή στιγμή καταγράφηκε για την Ξάνθη. Στο 31’ ο Σολάρι εντελώς μόνος έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάλβο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
    ΄
    Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά τη σέντρα, ο Βασιλακάκης ανέτρεψε τον Μπέλιτς και ο Γουνδουλάκης από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά κάνοντας το 1-0. 

    Οι Χανιώτες στο 65' έφτασαν στο 2-0, όταν μετά από κόρνερ του Μπέλιτς, ο Τετέ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ στο 71', μετά από σέντρα του Μπέλιτς και γυριστό του Κατάι στο δοκάρι, ο Τόρες πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έγραψε το τελικό 3-0.

    Πλατανιάς (Αναστόπουλος):
     Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντεζ (84’ Δημήτρης), Ιντζίδης, Αγκίλερα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες (79’ Μπεριάν), Γουνδουλάκης (52’ Σιώπης), Κατάι.

    Ξάνθη (Μάουερ): 
    Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (50’ Τριάδης), Φλίσκας (69’ Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι (82’ Νάκας) .


    Με Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ, 2-0 τον Εργοτέλη

    Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Πρωταγωνιστής και σκόρερ των νικητών ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 11’ με πέναλτι και στο 51’ διαμόρφωσε το 2-0. 

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε καλά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές. Ο Τσουκαλάς στο 3' απείλησε την εστία του Αθανασίου, ενώ στο 10' ο Τζημόπουλος κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Σαρρή και ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ. 

    Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, προσπαθώντας να σκοράρει ακόμα ένα γκολ, για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 46’ ο Ίλιτς έχασε ευκαιρία, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αθανασίου απόκρουσε το καλό σουτ του Ντάσιου. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 51’. Ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τόσο τα προσωπικά του γκολ, όσο και της ομάδας του.

    Ο Εργοτέλης από την πλευρά σκόραρε με τον Μπαντιμπαγκά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στη συνέχεια οι Κρητικοί είχαν δύο καλές στιγμές με Μπαντιμπαγκά και Βερπακόφσικς, ωστόσο το 2-0 δεν άλλαξε. 

    ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-0 (Νοva 1)

    Γκολ: 
    11' πεν., 51' Ντε Βινσέντι

    Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι - Σαρρής, Πελέ, Ρομάνο

    Κόκκινες κάρτες: -

    ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): 
    Βελλίδης, Βίλα, Κοροβέσης (83' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87' Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι, Στρούνα, Τσάβες (71' Σκόνδρας).

    Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): 
    Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής (73' Γιοβάνοβιτς), Πελέ, Κοζορώνης (58' Μπουχαλάκης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Χαντί (64' Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Διαμαντάκος.

    Ήταν Ατρόμητος στη Λεωφόρο, 2-1 τον Παναθηναϊκό

    Με πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας ο οποίος σκόραρε στο 60’ και το 65’ ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό, με ανατροπή, σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Μπεργκ, ο οποίος πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και αποχώρησε. 

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να ανοίξει το σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στον αντίποδα ο Ατρόμητος είχε να επιδείξει δύο ευκαιρίες με τα μακρινά σουτ από τους Ούμπιντες και Μπρίτο. 

    Το 1-0 για το «τριφύλλι» ήρθε στο 42’. Ο Μπεργκ προειδοποίησε στο 38' με γυριστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ και τέσσερα λεπτά μετά πήρε τη μπάλα από κεφαλιά πάσα του Καρέλη και με πλασέ νίκησε τον Τσενάμο. Σε αυτό το σημείο ο Μπεργκ τραυματίστηκε και αποχώρησε, καθώς στον πανηγυρισμό ο Τριανταφυλλόπουλος έπεσε άτσαλα πάνω του, με συνέπεια ο Σουηδός να πάθει τράβηγμα. 

    Ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος πέτυχε την ολική ανατροπή. Αρχικά στο 54’ ο Καραμάνος έκλεψε τη μπάλα σε γύρισμα του Σίλντενφελντ προς τον Κοτσόλη και αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Το 1-1 έγινε στο 60’, όταν ο Ούμπιντες σέρβιρε και ο Ιγκλέσιας ευστόχησε. Πέντε λεπτά μετά ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Ιγκλέσιας και πάλι, αλλά με το κεφάλι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

    Οι «πράσινοι» πίεσαν στο τέλος για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει τη νίκη και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση. 

    Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2 (Nova 2)

    Γκολ:
     42' Μπεργκ - 60'. 65' Ιγκλέσιας

    Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής - Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία

    Κόκκινες κάρτες: -

    Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69' Μαρινάκης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ (66' Ατζαγκούν), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (45' Κλωναρίδης), Καρέλης.

    Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83' Μπάλλας), Δημούτσος (46' Γκαρσία), Ούμπιντες, Μπρίτο (72' Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

    «Τρίποντο» ο Απόλλωνας, 3-2 τον Πανθρακικό

    Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 επικράτησε ο Απόλλωνας του Πανθρακικού στη «Ριζούπολη», σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με τους Κόρμπο (45’ πεν., 57’) και Αργυρόπουλο (81’), ενώ η ομάδα της Κομοτηνής μείωσε στο τέλος με γκολ από τον Χασομέρη (89’) και Ρομέου (90’+2’).

    Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 14’ και ήταν για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες βρήκε τον Ιγκόρ, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τζόρβα. Ο Απόλλωνας στο 27' απάντησε στις ευκαιρίες με τον σουτ του Φαρινόλα, ενώ κατάφερε να προηγηθεί πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. 

    Ο Εμπόου έριξε τον Πετρόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόρμπος, ο οποίος νίκησε τον Σέρεμετ και πέτυχε το 1-0. 

    Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός πίεσε για να ισοφαρίσει, όμως ο Απόλλωνας έφτασε στο 2-0. Στο 57’, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Κόρμπος με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά. 

    Ο Τζόρβας στο 65' και στο 74' είπε «όχι» σε σουτ του Κάσες και σε κεφαλιά του Ρομέου αντίστοιχα, ενώ στο 82' ο Τσοκάνης έβγαλε μπαλιά στον Αργυρόπουλο, ο οποίος έσπασε το οφσάιντ και απέναντι από τον Σέρεμετ σημάδεψε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν τα δίχτυα του Πανθρακικού. 

    Η ομάδα της Κομοτηνής στο 87’ μείωσε σε 3-1 με τον Χασομέρη, ενώ στο 92' ο Ρομέου με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-2.

    Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός 3-2 (Nova 3)

    Γκολ:
     45' πεν., 57' Κόρμπος, 84' Αργυρόπουλος - 90' Χασομέρης, 90' 2' Ρομέου
    89' δοκάρι ο Ρομέου

    Κίτρινες κάρτες: Αργυρόπουλος - Χρήστου, Ζος

    Κόκκινες κάρτες: 87' Αργυρόπουλος

    Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες):
     Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος (89' Παπαζαχαρίας), Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης (72' Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

    Πανθρακικός (Άκης Μάτζιος): 
    Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χρήστου (62' Ζεκίνια), Ζος, Μίκουλιτς, Ρομέου, Εμπόου (75' Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Τζανής, Κάσες, Ιγκόρ (84' Χασομέρης).

    Νίκη με πέναλτι ο Αστέρας, 1-0 τον Πανιώνιος

    Με γκολ του Μπαράλες στο 60’ από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου, σε ματς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. 

    Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

    Ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 38', όταν ο Εντό με σουτ από τα 30 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη. Στο 59’ σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο διαιτητής Λιαχούδης καταλόγισε πέναλτι σε επαφή της μπάλας στο απλωμένο χέρι του Κούρου και ο Μπαράλες με πέναλτι πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. 

    Η ομάδα της Αρκαδίας, ύστερα και από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο, έπιασε το Τριφύλλι στην 4η θέση με 24 βαθμούς, έχοντας στον αγώνα πολύ καλή παρουσία και τον πλήρη έλεγχο. 

    Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 1-0 (Nova 4)

    Γκολ:
     60' πεν. Μπαράλες
    -38' δοκάρι ο Εντό

    Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Εντό - Κούρος, Αυλωνίτης

    Κόκκινες κάρτες:
     -

    Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): 
    Ερνάντεζ, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57' Γκρατσίνι), Μπαράλες (89' Χουάνμα).

    Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): 
    Ανέστης, Παντίδος (69' Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89' Λάζνικ), Ζαχαράκης (83' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

    Γκολ ο Μπεν, νίκη η Βέροια

    Η Βέροια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, με γκολ που πέτυχε στο 71’ ο Μπεν Μοχάμεντ. 

    Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ

    Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 3', με τον Αναστασόπουλο να διώχνει δύσκολα το σουτ του Γκάλο, ενώ στο 12' το σουτ του Ιωάννου πέρασε άουτ. Στο 17’ ήταν η σειρά της Βέροιας να δημιουργήσει κίνδυνο με το σουτ του Μπεν να κοντράρει και να περνά κόρνερ. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν και πάλι για τη Βέροια. Στο 42’ ο Καλτσάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Ράφαελ, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο και πέρασε άουτ.

    Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 71' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μπεν νίκησε τον Ράφαελ από κοντά και έκανε το 1-0 για την Βέροια.

    Βέροια – Παναιτωλικός 1-0 (Nova 7)

    Γκολ:
     70' Μπεν

    Κίτρινες κάρτες:
     Αμαραντίδης, Τραπ, Σιόντης, Γεωργιάδης - Μπελόν, Μπρακάλι, Παπουτσογιαννόπουλος

    Κόκκινες κάρτες:
     -

    Βέροια:
     Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης (90' Αποστολόπουλος), Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ (78' Σιόντης), Ζεζίνιο (75' Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας.

    Παναιτωλικός: 
    Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78' Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (75' Θεοδωρίδης), Μπελόν (84' Μύγας).

    Νίκη με γκολ του Παπάζογλου ο ΟΦΗ

    Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Παπάζογλου στο 7΄, σε παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 18 βαθμούς και προσπέρασαν την ομάδα της Βοιωτίας. 

    Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ

    Ο ΟΦΗ, που είχε δύο δοκάρια στο παιχνίδι, κατάφερε να μπει στο παιχνίδι με γκολ! Στο 7΄ ο Μιλιάζες εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Παπάζογλου με ωραία γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 33΄ άγγιξαν ακόμα ένα γκολ. Το σουτ του Ογιος κατέληξε στο δοκάρι των Βοιωτών στο 33΄ μετά την κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες. 

    Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα 13 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Μάντζιος έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φερνάντεζ. 

    Παρά την ευκαιρία του Λεβαδειακού, ο ΟΦΗ συνέχισε να ελέγχει το ματς και μάλιστα στο 62΄ άγγιξε ξανά το δεύτερο γκολ. Ύστερα από σέντρα-σουτ του Μπούρμπου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού.

    Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, αφού ο Ιωαννίδης στο 89΄ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπανούση. 

    ΟΦΗ: 
    Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (88΄ Μπανούσης), Παπάζογλου (78΄ Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (52΄ Μακουκούλα).

    Λεβαδειακός:
     Στρατηλάτης, Γεωργίου, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας (46΄ Ροτζέριο), Λαμπρόπουλος (46΄ Κάντζι), Σανγκουινέτι, Κονέ (73΄ Καπό), Ορτέγκα.

    Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ, 5-2 την Καλλονή

    Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Καλλονή, που αγωνίστηκε με απουσίες, έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», στο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική, που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, επικράτησε 5-2. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με πέναλτι του Περόνε, ενώ στο 87’ ο Μανούσος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Ολίσε (14’), Σαλπιγγίδης (29’, 54’), Αναστασιάδης με αυτογκόλ (56’) και Βούκιτς (59’). 

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Η Καλλονή αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και κατάφερε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο να πάρει το προβάδισμα. Ο Περόνε ανατράπηκε από τον Γλύκο και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστοχώντας πέτυχε το 1-0. 

    Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε γρήγορα. Στο 14’ ο Ολίσε με μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε, ενώ στο 29' ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Σαλπιγγίδη, μετά από συνεργασία Κατσουράνη, και Βούκιτς. 

    Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τη νίκη. Ο Σαλπιγγίδης στο 54' μετά από γύρισμα του Λούκας, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ, στο 56' ο Αναστασιάδης σκόραρε σε βάρος της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκας και στο 59' ο Βούκιτς με αριστοτεχνική ενέργεια έγραψε το 5-1 μετά από ασίστ του Ολίσε.

    Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 87’ ο Μανούσος με ένα πολύ όμορφο γκολ. 

    ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΟΚ 2-5 (Nova 2)

    Γκολ:
     6' πεν. Περόνε (ΑΕΛ Καλλονής), 14' Ολίσε (ΠΑΟΚ), 29', 54' Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), 56' αυτ. Αναστασιάδης (ΠΑΟΚ), 59' Βούκιτς (ΠΑΟΚ), 87' Μανούσος (ΑΕΛ Καλλονής)

    Κίτρινες κάρτες: Χωριανόπουλος, Γιουκαρής - Γλύκος

    Κόκκινες κάρτες: -

    Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης (65' Ντος Σάντος), Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γάλας (46' Κάλφας), Βαλιός, Γιουκαρής, Γιονάν Γκαρσία (64' Ντάμπος), Μανούσος, Περόνε.

    ΠΑΟΚ: 
    Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67' Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67' Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

    Εύκολα ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Άρη

    Με γκολ από τους Ντομίνγκες στο 6’ και Βάις στο 27’, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς που ολοκλήρωσε τη 15η αγωνιστική και διατηρήθηκε σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. 

    Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και «καθάρισε» την 14η νίκη του για το φετινό πρωτάθλημα, διατηρώντας το αήττητο του. Μόλις στο 6’ ο Βάις έδωσε την ασίστ στον Ντομίνγκες, ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27’ ήταν η σειρά του Βάις να ελιχθεί στην περιοχή του Άρη και να σκοράρει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί ότι στο 16’ ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Σάμαρη στον Τάτο, το οποίο δεν καταλογίστηκε. 

    Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς προσπαθούσαν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος, είχαν μία καλή στιγμή με τον Έλσνερ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. 

    Στο δεύτερο μέρος, ο Ρομπέρτο απομάκρυνε την εκτέλεση του Τάτου στο 48’, ενώ στο 60’ ο Διούδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βάις και κράτησε το 2-0. 

    Άρης – Ολυμπιακός 0-2 (Nova 1)

    Γκολ:
     6' Ντομίνγκες, 27' Βάις

    Κίτρινες κάρτες: Οικονομόπουλος - Σιόβας, Βάις

    Κόκκινες κάρτες: -

    Άρης: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79' Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73' Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (63' Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.

    Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65' Εντινγκά), Βάις, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν.


    Από zougla

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ