• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

    Μητέρα πόζαρε τόπλες και κινδυνεύει να πάει φυλακή

    Σε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη μπήκε μια 50χρονη μητέρα από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών όταν μια φωτογραφία όπου πόζαρε τόπλες με τη 14χρονη (επίσης, τόπλες) κόρη της στην μπανιέρα του σπιτιού τους ανέβηκε στο Snapchat.




    Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η φωτογραφία έκανε το γύρο των τοπικών σχολείων κι είχε σαν αποτέλεσμα να ρεζιλευτεί ο ανήλικος γιος που είδε τη μητέρα του και την αδερφή του να γίνονται αντικείμενο αρνητικών σχολίων από τους συμμαθητές του.

    Πάντως, μάνα και κόρη φέρονται να έκρυβαν τις θηλές τους στη φωτογραφία, την οποία είχε τραβήξει η άλλη ανήλικη κόρη το Νοέμβριο.

    «Το θέμα εδώ είναι το γεγονός ότι η κόρη είναι 14 ετών κι η μητέρα ήταν ξεκάθαρα παρούσα και συμμετείχε όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία», δήλωσε ο Εισαγγελέας, Tim Lohmar και συμπλήρωσε: «Σίγουρα φαίνεται ότι πόζαραν στο φακό με τη φωτογραφία να χαρακτηρίζεται σίγουρα σέξι».

    Από πλευράς της η μητέρα χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς γελοίους και δήλωσε:

    «Ήμουν ενήμερη ότι τραβήχτηκε η φωτογραφία και της παρακάλεσα αμέσως να τη σβήσει. Εγώ δεν πόζαρα στο φακό, αλλά έβγαινα έξω από την μπανιέρα».

    Η 50χρονη είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης μέχρι και ένα έτος με την κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία ανηλίκου. Προκειμένου να προστατευτούν τα ανήλικα παιδιά, τα ονόματα δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.

    tnsite.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ