• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

    Αστεία η ΑΕΚ και αποκλεισμός από Αγροτικό Αστέρα

    Τραγική έως και ανεκδιήγητη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της ΑΕΚ που υπέστη δικαιότατο αποκλεισμό με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στην παράταση.



    Τον τελευταίο μήνα, τα δείγματα που είχε δείξει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το στραβό αποτέλεσμα. Η Ένωση χωρίς φαντασία και ικανότητα να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, κατάφερνε με το ζόρι να φτάσει στο ένα τέρμα και να επικρατήσει για να γλιτώσει από την γκρίνια και την ντροπή της ήττας από ερασιτεχνικά σωματεία, την ώρα που η ίδια προπονείται και προετοιμάζεται σε επαγγελματικά επίπεδα.

    Η… ντροπιαστική ήττα, ήρθε στην τελευταία της αναμέτρηση για το 2013. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, με τους παίκτες της να δείχνουν μηδενική διάθεση για ποδόσφαιρο και αλαζονεία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 με απόλυτα δίκαιο τρόπο και να μείνει εκτός από το Κύπελλο σε μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

    Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ήταν τραγική χωρίς να κάνει μία φάση της προκοπής με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση.

    Εκεί, θεωρητικά είχε το πλεονέκτημα καθώς η προετοιμασία της είναι αρκετά πιο επαγγελματική από αυτή της αντιπάλου της και από φυσική κατάσταση υπερτερούσε. Αυτό που έλειπε όμως, ήταν το πάθος και έτσι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο κοινό της που έκανε το ταξίδι για ν γνωρίσει την ήττα με 2-0.

    Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους της παράτασης ο Κρυστάλλης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Καραγκιολίδη και να δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει.

    Στο 108’ ο Λαζαρίδης έκανε… περίπατο στην άμυνα της Ένωσης που κοιτούσε τον επιθετικό του Αγροτικού ο οποίος αφού πέρασε τους πάντες, σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να δώσει την επική πρόκριση στην ομάδα του.

    Πλέον, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα κάνουν… μαύρη Πρωτοχρονιά, καθώς δύσκολα θα περάσει εύκολα αυτός ο αποκλεισμός. Την ίδια ώρα, ο Τραϊανός Δέλλας φέρει μεγάλες ευθύνες για την παρουσία της ομάδας το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα πρέπει να διορθώσει τα αδιόρθωτα για να εμφανιστεί ξανά η ΑΕΚ δυνατή, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν.

    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης , Τριανταφυλλίδης (75' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης, Βελίδης, Λαζαρίδης

    ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ (46' Αργυρίου), Πλατέλλας, Γροντής (80' Τσεβάς)

    onsports.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ