• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

    ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με το Σαμαέλ δαίμονες, και βρυκόλακες!!! ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ;ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!!

    Οι εκατοντάδες αναδρομές και διοχετεύσεις έχουν δείξει ότι έτσι είναι πράγματι. Αλλά και άτομα από άλλα επαγγέλματα, όπως αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, αστροναύτες, πρώην μέλη μυστικών εταιριών, κτλ. φαίνονται να συμφωνούν. 
    Χαρακτηριστικά, οι αναδρομές σε ζωές στην Ατλαντίδα δείχνουν μια παρόμοια πάλη μεταξύ δύο ομάδων ανθρώπων: αυτών που ήταν αποκλειστικά προσκολλημένοι στην ικανοποίηση των αισθήσεών τους και στα υλικά αγαθά, οι λεγόμενοι “γιοι του Βελιάλ” και των “Γιων του νόμου του Ενός”, που ήταν πνευματικά άτομα και προσπαθούσαν να σώσουν τον κόσμο τους από την καταστροφή με το διαλογισμό και τη διδασκαλία. Ο Βελιάλ είναι ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ, τα όντα που παρίσταναν τους θεούς στους αρχαίους λαούς. Ο Βελιάλ έχει ανθρώπινο σώμα και κεφάλι λύκου και ανοίκει στο γένος των μαλτσέχ, οι γιγαντιαίοι λυκάνθρωποι. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την ένωση 210 έκπτωτων Ελοχίμ (εξελλιγμένα φωτεινά όντα) και των γήινων γυναικών. Ένα μέρος τους ακολούθησε τον Κρόνο, και μαζί του την εξουσία και τον εγωισμό και ονομάστηκαν Νεφελίμ και ένα άλλο μέρος ακολούθησε το Δία και ονομάστηκαν Ελ. Ο Δίας, αν και επίσης ήταν εγωιστής και αποζητούσε την εξουσία, αρχικά ήταν ευνοϊκός προς τους ανθρώπους, αλλά αργότερα έγινε εχθρικός. Τότε την ανθρωπότητα βοήθησαν άλλοι Ελ. Οι Νεφελίμ λατρεύονταν εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και το φόβο των ανθρώπων και τους χρησιμοποιούσαν ως σκλάβους τους και τροφή τους. Επέβαλλαν απάνθρωπες και άσκοπες θυσίες για να ικανοποιήσουν τα άγρια ένστικτα βίας και ανθρώπινης σάρκας και αίματος. Οι Ελ πολέμησαν με τους Νεφελίμ στη γιγαντομαχία που έλαβε χώρα το 33.000 π.χ. Τούς έχωσαν στο εσωτερικό της γης όπου συνεχίζουν να βρίσκονται. Οι Ελ έφυγαν για το Σύριο (Νιμπίρου) αλλά κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν για να ξαναπιάσουν τους Νεφελίμ που βγήκαν από τις υπόγειες πύλες το 1200 π.χ. και βασίλευαν, ειδικά σε Αμερική και Ασία. Αυτό επαναλήφθηκε το 1200 π.χ. όταν ξαναπήραν την Ασία υπό την κατοχή τους συνεργαζόμενοι με τους ντόπιους βασιλείς. Η ηγεμονία τους διήρκησε χίλια χρόνια, μέχρι που το 327 π.χ. ο Μεγάλος Αλέξανδρος πολέμησε μαζί τους και τούς ξαναέχωσε στο εσωτερικό της γης. Αυτή ήταν η αληθινή αποστολή του Αλέξανδρου και του στρατού του. 

    Οι αναδρομές έδειξαν ότι οι ψυχές των παρθένων που θυσιάστηκαν σε εκείνα τα τελετουργικά παραδώθηκαν στους Νεφελίμ καθώς και στους ''εξωγήινους'' και δαίμονες με τους οποίους συνεργάζονταν. Στην Ατλαντίδα, οι γυοι του Βελιάλ ήταν λοιπόν τα πιόνια των δυνάμεων του σκότους, ενώ οι γιοι του νόμου του Ενός πίστευαν στον αληθινό Θεό Δημιουργό και διαλαλούσαν τις πνευματικές αξίες. Όμως δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν αρκετά την πνευματική δόνηση και οι δυνάμεις του σκότους υπερίσχυσαν. Μετά από πόλεμο με την Ελλάδα και χρησιμοποιώντας τα υπερόπλα των αρχαίων θεών, η Ατλαντίδα καταστράφηκε το 9.600 π.χ.. Όμως η μάχη μεταξύ καλού και κακού δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού οι Νεφελίμ συνεχίζουν να κυβερνούν τη γη από τις υπόγειες βάσεις τους. Κάποιοι απ’ αυτούς κυκλοφορούν ανάμεσά μας, μαζί με τους εξωγήινους συνεργάτες τους που σε αιθερική μορφή καταλαμβάνουν τους ανθρώπους ή με ανθρώπινη μορφή διεκπεραιώνουν τα σχέδιά τους για κατάκτηση.
    Οι Nεφελίμ χωρίζονται σε τρεις ομάδες: Η Λευκή Αδερφότητα, η Μαύρη Αδερφότητα και η Αδερφότητα της Αλήθειας. Η πρώτη συνεργάζεται με το Σαμαέλ (Εωσφόρο), δαίμονες, και βρυκόλακες. Η δεύτερη με άλλους δαίμονες,και βρυκόλακες και η τρίτη με τους βρυκόλακες και της Λίλιθ. Μάχονται μεταξύ τους για να αποκτήσουν την πλήρη κυριαρχία επί της γης. Η μαύρη αδερφότητα είχε την εξουσία στις χιλιετίες της γνωστής ιστορίας χρησιμοποιώντας βασιλείς και τύραννους. Το 17ο αιώνα η λευκή αδερφότητα άρχισε να παίρνει αυτή την εξουσία κατασκευάζοντας επαναστάσεις και ψεύτικες δημοκρατίες. Ίδρυσε τις Η.Π.Α., τους Πεφωτισμένους, τις τράπεζες, τις πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές οργανώσεις και εγκατέστησε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η παλιά τάξη πραγμάτων ήταν η μαύρη αδερφότητα, η οποία χρησιμοποιούσε τους ευγενείς και την εκκλησία. Αυτή διέφθηρε την Ατλαντίδα. Πιο πρόσφατα έκανε αρκετές προσπάθειες να επανακτήσει την εξουσία με δικτατορίες και δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα οι δύο αδερφότητες συνεργάζονται για να φέρουν σε πέρας το σχέδιο του Σαμαέλ που περιγρπάφεται στο 25ο και κρυφό προτόκολλο των σοφών της Σιόν, δηλαδή να φέρει τον Αντίχριστο και να κάνουν τους ανθρώπους να δεχτούν το σημάδι του Βααλ, ενός από τους βασιλείς νεφελίμ. Ο Βααλ έχει ανθρώπινο σώμα και κεφάλι τράγου. Ο σκοπός είναι να κάνουν τους ανθρώπους να αρνηθούν το Θεό ξέροντας ταυτόχρονα την ύπαρξή του. Διαφθείρουν τους ανθρώπους προσφέροντάς τους χρήμμα και εξουσία έναντι στις υπηρεσίες τους στο σύστημα. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί κάνουν συμφωνίες και συμβόλαια χωρίς να αντιλαμβάνονται τις παγίδες που εμπεριέχουν. Η αδερφότητα της Λίλιθ στέλνει κρυφούς πράκτορες και εξελίσσει το δικό της σχέδιο που είναι να αυξήσει τον πληθυσμό της γης ώστε οι εξωγήινοι βαμπίρ της να έρθουν μια μέρα και να ρουφήξουν όλη τη ζωική ενέργεια των ανθρώπων. Ωστόσο όλοι έχουν τα δικά τους σχέδια, αλλά θέλοντας και μη, προωθούν το σχέδιο του Θεού.
    Οι εχθρικοί ''εξωγήινοι'' με τους οποίους συνεργάζονται οι νεφελίμ κρατάνε ένα δίχτυ γύρω απ’ τη γη το οποίο διαστρεβλώνει τον αληθινό κόσμο και μέσω του οποίου μάς προβάλλουν αυτό που αυτοί θέλουν. Ταυτόχρονα η δόνηση της γης είναι τόσο χαμηλή που πρέπει να στρεφόμαστε στην ύπνωση για να αντιληφθούμε την πέμπτη διάσταση, τις προηγούμενες ζωές μας και να έρθουμε σε επαφή με τον πνευματικό κόσμο. Αλλά για να δούμε την αλήθεια πρέπει να έχουμε έναν ενεργό οδηγό, να είμαστε ελεύθεροι από αρνητικές οντότητες και να ζητάμε προστασία από το φως. Γι’ αυτό πριν προσπαθήσει κανείς μια αναδρομή είναι φρόνημο να τσεκαριστεί πνευματικά.
    Η διοχέτευση (channeling) είναι η απ’ ευθείας επικοινωνία με άυλες οντότητες, είτε το διάμεσο είναι ξύπνιο είτε κάνει αστρική προβολή και το πνεύμα καταλαμβάνει προσωρινά το σώμα του . Εν τούτοις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Η πλειοψηφεία των διοχετευτών το κάνει στα τυφλά. Έτσι μπορεί να έρθει οποιαδήποτε οντότητα. Το πιο πιθανό είναι να έρθουν δαίμονες ή κακόβουλοι που παρουσιάζονται σαν οδηγοί μας, αγαπημένοι μακαρίτες, άγγελοι, αγαπημένοι από προηγούμενη ζωή, κτλ. Όταν τούς εμπιστευόμαστε χωρίς να τούς δοκιμάσουμε και τούς δεχόμαστε ως καθοδηγητές μας αυτό ισοδυναμεί με το να κάνουμε συμφωνία με τις δυνάμεις του σκότους. Κάνοντάς το καταδικάζουμε την ψυχή μας και βλάπτουμε τους πελάτες μας που δε θα ακούσουν όλη την αλήθεια από αυτές τις οντότητες. Η πνευματική εργασία δεν είναι παιχνίδι. Όσοι φιλοδοξούν να γίνουν διοχετευτές θά’πρεπε να επικαλούνται το θεϊκό φως ή τον προστάτη του σύμπαντός μας, τον αρχάγγελο Μιχαήλ, αν θέλουν να επικοινωνήσουν για πρώτη φορά με τον οδηγό τους. Επί πλέον το κίνητρό τους πρέπει να είναι αγαθό, όπως η αυτοβελτίωση, το να βοηθήσουν κάποιον, να μάθουν την αλήθεια, κ.ο.κ., και όχι να κερδίσουν χρήμματα ή δόξα. Η διάθεσή τους πρέπει να είναι καλή, δηλαδή δεν πρέπει να αισθάνονται φόβο ή λύπη. Αν η οντότητα που διοχετεύεται δε δίνει παρά όμορφα λόγια και παρουσιάζει έναν κόσμο ονειρικό χωρίς δυνάμεις του κακού είναι σχεδόν σίγουρα ψεύτικη. Η πλειοψηφεία αυτών που διοχετεύουν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην πραγματικότητα διοχετεύουν κακόβουλο εξωγήινο.

    Κίνδυνοι υπάρχουν γενικά όταν κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει με άυλες οντότητες χρησιμοποιόντας διάφορες τεχνικές. Στο εμπόριο πουλιούνται (και άκουσον-άκουσον προωθούνται συχνά χωρίς οδηγίες προφύλαξης από μεταφυσικά περιοδικά και βιβλιοπωλεία, καθώς και από μέντιουμ) οι λεγόμενοι πίνακες oui-ja, σαν να ήταν παιχνίδια. Πρόκειται για πίνακες με γράμματα, ένα ναι, ένα όχι και ένα βελάκι, το οποίο κινείται ανάλογα από το πνεύμα που καλείται, σταματάει σε κάθε γράμμα και σχηματίζει λέξεις ως απάντηση στις ερωτήσεις του πειραματιζόμενου. Αντί για βελάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ποτήρι. Μπορεί εσείς να θέλετε να επικοινωνήσετε με τη γιαγιά σας ή απλώς να διασκεδάσετε παίρνοντας και κάποιες απαντήσεις, αλλά δεν μπορείτε να ξέρετε ποιο πνεύμα θα σας έρθει. Και συνήθως τα πονηρά πνεύματα προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος. Ο πειραματιζόμενος τα εμπιστεύεται και αυτά εγκαθίστανται και μπορεί να τού κάνουν, ανάλογα με το ποιο πνεύμα έχει έρθει, τη ζωή κόλαση. Αν είναι κάποιο παιχνιδιάρικο φάντασμα θα έχετε το φαινόμενο πόλτεργκαϊστ, αν είναι κάποια αρνητική σκεπτομορφή θα έχετε ατυχήματα και κακή ενέργεια, αν είναι κάποιο παράσιτο του αστρικού πεδίου θα σάς απομυζεί την ενέργεια, κτλ. Αν όμως είναι δαίμονας, οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ολόκληρη οικογένεια οδηγήθηκε στο θάνατο από δαίμονα που μπήκε στο σπίτι τους μετά από πειραματισμό με πίνακα oui-ja. 

    Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν στις σεάνς ή “τραπεζάκια”, όπου ένας αριθμός ανθρώπων κάθονται κυκλικά πιασμένοι χέρι-χέρι και ένα μέντιουμ καλεί κάποιο πνεύμα. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το μέντιουμ βάζει προστασία και είναι ελεύθερο από αρνητικές οντότητες.

    Τα μέντιουμ συνήθως καλούν το πνεύμα με το οποίο συνεργάζονται με διαλογισμό. Πάρα πολλοί την πατάνε την πρώτη φορά που επικοινωνούν με τον αόρατο κόσμο, και το αποτέλεσμα είναι να συνεργάζονται με σκοτεινή οντότητα ή κάποιο πνεύμα δέσμιο της γης. Το τελευταίο μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για να βοηθήσει πραγματικά τους ανθρώπους, αφού αγνοεί το θεϊκό σχέδιο των ψυχών ή τις προηγούμενες ζωές τους. Την πληροφόρησή του μπορεί να την αντλήσει μόνο από τις σκέψεις των πελατών και των γνωστών τους. Γι' αυτό πρέπει να ερευνάτε προσεκτικά σε τι μέντιουμ πηγαίνετε, τι μεθόδους χρησιμοποιούν και τι εξηγήσεις σας δίνουν. Οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που κάνουν και μάγια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι λύνουν μόνο και ότι πραγματοποιούν τις επιθυμίες των πελατών τους με προσευχές ή κρυστάλλους. Όμως αν συνεργάζονται με αρνητική οντότητα δεν μπορούν να λύσουν μάγια, μόνο να κάνουν κι’ άλλα. Αν η οντότητά τους είναι δαίμονας, βάζει κι’ άλλο δαίμονα στο άτομο που ο πελάτης θέλει να επηρεάσει. Αν ο πελάτης τού ζητήσει να δέσει κάποιον ερωτικά γίνεται συνένοχος σε μαύρη μαγεία. Καταστρέφει δηλαδή και το δικό του κάρμα και του άλλου. Κάθε προσπάθεια να παρεμβληθεί κάποιος στην ελεύθερη βούληση άλλου φέρνει αρνητικό κάρμα συν μια οντότητα που τον καταδιώκει από ζωή σε ζωή. Όταν Αφρικανοί και άλλοι μάγοι κάνουν π.χ. χουντού (τα μάγια της θρησκείας βουντού) και θυσιάζουν ζώα σκλαβώνουν τις ψυχές τους απορροφώντας τις για να γίνουν οι ίδιοι δυνατότεροι. Επομένως ακόμα και όταν τούς ζητάει κανείς να γιατρέψουν κάποιον μπορεί να είναι επικίνδυνο. Οι εναλλακτικοί θεραπευτές και οι σαμάνοι –ακόμα και οι παραδοσιακοί γιατροί- δεν είναι πάντα ασφαλείς. Αν κουβαλάνε κάποια οντότητα αυτή βάζει τους πελάτες και ασθενείς τους σε κίνδυνο. Οι χειρότερες οντότητες είναι οι ''εξωγήινες'' (ευτυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα τόσο συνηθισμένες) οι οποίες μπορούν να πάρουν κομμάτια της ψυχής και σε ακραίες περιπτώσεις να βάλουν εμφυτεύματα ή να πουλήσουν την ψυχή του πελάτη/ασθενή σε κάποιο δικό τους. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν εμπιστευόμαστε την ίασή μας σε κάποιον τού δίνουμε άδεια να το χειριστεί όπως ο ίδιος κρίνει σωστό. Τυφλωμένος από την οντότητα κάνει λάθη ή δε συνειδητοποιεί τι κάνει. Γι’ αυτό πρέπει να βελτιώσουμε τη διαίσθησή μας και να μάθουμε να διακρίνουμε ποιος, τι και πώς.

    Άλλη τεχνική επικοινωνίας είναι η αυτόματη γραφή, όπου πάλι πρέπει να ζητάμε προστασία. Κάντε πάντα ειδικό διαλογισμό για πνευματική προστασία πριν αρχίσετε, οραματιζόμενοι θεϊκό, λευκό φως να σας περιτυλίγει. Πριν όμως καταπιαστείτε με ένα τέτοιο εγχείρημα, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ήδη κάποια μορφή κακής ενέργειας στην αύρα σας γιατί αν συμβαίνει αυτό καμιά προστασία δε θα σας προφυλάξει. Κατόπιν φροντίστε να αυξήσετε την πνευματική σας δόνηση με το διαλογισμό, ώστε να υπερβείτε τα αρνητικά συναισθήματα. Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και ξεκινάτε από μια θέση αγάπης και σεβασμού για το συνάνθρωπό σας, είστε ασφαλής. Αυτός που θα επικοινωνήσει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός σας. Οι πεθαμένοι δεν επικοινωνούν με αυτό τον τρόπο, εκτός και αν βρίσκονται ακόμα εδώ. 

    O καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει κανείς με αγαπημένους που έχουν φύγει είναι με διαλογισμό. Ο διαλογισμός ή η αυτοΰπνωση είναι γενικά ευεργετική γιατί μάς βοηθάει σταδιακά να γίνουμε παρατηρητές στα περιστατικά και συναισθήματα που βιώνουμε έτσι ώστε να μη μάς πνίγουν. Αποκτούμε μια ψυχολογική ισορροπία και απελευθερωνόμαστε από τις εμμονές. Όταν τη θέση των εμμονών παίρνουν οι προτιμήσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον νόμο της έλξης για να έλξουμε αυτά που θέλουμε. Εξ’ άλλου όταν δεν έχουμε αρνητικά συναισθήματα οι δυνάμεις του σκότους δεν μπορούν να μάς πειράξουν πια το ίδιο. Είναι ωστόσο συχνά δύσκολο να είμαστε σίγουροι αν η συνομιλία με το αγαπημένο μας άτομο ήταν αληθινή ή τη φανταστήκαμε. Τα όνειρα είναι ένα άλλο μέσο όπου τα αγαπημένα μας άτομα επικοινωνούν μαζί μας. Αν το μήνυμα μάς κάνει να αισθανόμαστε καλά και είναι πολύ ζωντανό, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για αληθινή επίσκεψη. Μια αυθεντική διοχέτευση με μέντιουμ μιας ψυχής που βρίσκεται στο φως αναγνωρίζεται αν η ψυχή μάς δώσει κάποια συμβουλή, αν πει κάτι που συνήθιζε όταν ήταν ενσαρκωμένη ή αν δώσει κάποιο μήνυμα για άλλο αγαπημένο πρόσωπο.

    Ο πνευματικός κόσμος -ο μεσαίος και ανώτερος αστρικός κόσμος- είναι καλά ιεραρχημένος και οργανωμένος. Οι ψυχές έχουν κάθε μια την αποστολή της και περνάνε από τεστ. Ο οδηγός μας ακολουθεί τις οδηγίες του Συμβουλίου του Φωτός που με τη σειρά του ακολουθεί αυτές των γηραιών που έχουν τη θεϊκή καθοδήγηση. Το συμβούλιο αποτελείται από ψυχές που έχουν ολοκληρώσει το δέκατο επίπεδο μέσω ενσαρκώσεων στη γη ή σε άλλο πλανήτη ή διάσταση. Για να γίνει κάποιος μέλος του συμβουλίου πρέπει επί πλέον να έχει διεκπαιρεώσει ένα σημαντικό έργο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τέσσερα συμβούλια: το κατώτερο με 2 500 μέλη, το δεύτερο με 5 000 μέλη, το τρίτο με 500 000 μέλη και το ανώτατο με 9 000 000 μέλη. Το σύστημα λειτουργεί πάνω-κάτω όπως το σύστημα δικαστηρίων στη γη. Οι πνευματικοί οδηγοί είναι οι ενδιάμεσοι μεταξύ του συμβουλίου και του ατόμου που καθοδηγούν. Υπάρχουν πολλές άλλες υπευθυνότητες που εκτελούν οι ψυχές στον πνευματικό κόσμο όπως αυτή του θεραπευτή, του φύλακα, του δασκάλου, κτλ. Οι ψυχές αυτών που πεθαίνουν πηγαίνουν στο δικό τους τομέα για να συνέλθουν, να δουν την πνευματική τους ομάδα, να μελετήσουν τη ζωή που μόλις τέλειωσε και να κριθούν και κατόπιν πάνε να σχεδιάσουν την επόμενη ενσάρκωσή τους. Οι άγγελοι έχουν κι’ αυτοί τις δικές τους ομάδες και ευθύνες. Αυτή του φύλακα άγγελου είναι μάλλον η πιο γνωστή στη γη. Υπάρχει και ένα άλλο συμβούλιο που αποτελείται από αυτούς που έφυγαν ή εκδιώχθηκαν και από τους δύο κόσμους, το φωτεινό και το σκοτεινό. Αυτό το συμβούλιο λειτουργεί σαν δικαστήριο για περιπτώσεις όπου κάποιος, ενσαρκωμένος ή όχι, βρίσκεται να κατηγορείται για μη καθαρό παιχνίδι σε πνευματικά θέματα. Αν υπάρχουν αμφιβολίες η απόφαση που βγαίνει ευνοεί τη σκοτεινή πλευρά. Αυτό γίνεται για να μην ισχυρίζεται ότι αδικείται και ζητάει παρά πάνω προνόμια.
    Ανέφερα πριν τους Ελοχίμ. Ήταν οι οντότητες υπεύθυνες για τη δημιουργία ζωής στον πλανήτη μας και σε άλλους και χαρακτηρίζονται από τη δύναμη και το φως τους. Οι Ελοχίμ είναι τα όντα υπεύθυνα για τη δημιουργία υλικής ζωής στους διάφορους πλανήτες, και χαρακτηρίζονται από τη δύναμή τους και το φως τους, που διοχετεύουν από τον ήλιο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί αρχαίοι λαοί λάτρευαν το θεό του Ήλιου (στην Αίγυπτο ονόματι Ρα). Δεν επρόκειτο για το άστρο ήλιο, αλλά για τη συνείδηση του Θεού που διοχετεύεται σε κάθε ήλιο κάθε ηλιακού συστήματος. Μέσω αυτών των οντοτήτων μαθεύτηκε ότι η γη ήταν μια πρόκληση για τις ψυχές που θα διάλεγαν να ενσαρκωθούν σ’ αυτή. Μεταξύ άλλων, εδώ στάλθηκαν οι “ανακλυκλώσιμοι”, δηλαδή οι ψυχές που δεν αποφοίτησαν από τον πλανήτη τους όταν αυτός ανέβηκε δόνηση ή καταστράφηκε. Μεταξύ άλλων, ήρθαν ψυχές από τον Άρη και τον αστεροϊδή Μαλντέκ, οι οποίες έδωσαν ζωή στον άνθρωπο του Νεάντερταλ. Επίσης στάλθηκαν πολλοί εθελοντές, όπως “περιηγητές”, ψυχές από άλλους πλανήτες που ήθελαν να έχουν εντελώς νέες εμπειρίες. Κάποιες από αυτές δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν, συμμάχησαν με τις δυνάμεις του κακού και δημιούργησαν μεγάλες καταστροφές Πιστεύεται ότι μια τέτοια ψυχή ήταν αυτή του Χίτλερ. Αν αναζητάτε τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, σάς έλκει ό,τι σχετικό με το διάστημα, αν νιώθετε ότι δεν ανήκετε σ’αυτόν τον κόσμο, αν είστε υπερβολικά ευαίσθητος, μπορεί να είστε ένας περιηγητής. Η προσέλευση τόσο διαφορετικών μορφών ζωής δημιούργησε τις φυλετικές διαφορές. Η ψυχή διατηρεί τη μνήμη του DNA της και το αναπαράγει όσο πιο πιστά μπορεί σε κάθε ενσάρκωση, πάντοτε βέβαια με τις αλλαγές που προστίθενται απο το γεννητικό κώδικα των γονιών. Έρχονται όλοένα και περισσότερες παρόμοιες ψυχές στη γη τώρα και η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν να ανεβεί η δόνηση του πλανήτη μας.



    spiritualinsight.gr
    volcanotimes

    3 σχόλια:

    1. ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ;;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δεν ξέρω εάν αναφέρεσαι σε εμάς, αλλά απλά για πληροφόρηση το άρθρο δεν το γράψαμε εμείς Το άρθρο έχει από κάτω λινκ προέλευσης εάν δεν το πρόσεξες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ