• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

    Χαμός για ένα πίνακα της: Καλλιτέχνις ζωγραφίζει με το στήθος της αντί για πινέλο

    Πρόκειται αν μη τι άλλο για έναν πρωτότυπο τρόπο να ζωγραφίσει κανείς πίνακες. Η Μάρσι Χοκ είναι «καλλιτέχνις στήθους» και ζωγραφίζει πίνακες χρησιμοποιώντας το στήθος της αντί για πινέλο και τα έσοδα από τα νέα της έργα θα τα δωρίσει σε έναν οργανισμό για τον καρκίνο του μαστού.
    Η Μάρσι βουτάει το μεγέθους 30D στήθος της στις μπογιές και ύστερα τα ακουμπάει στον καμβά και τα χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά ώστε να βγάλει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με υπερρεαλιστικά και φοβικά στοιχεία στα έργα της. Από το 2006 όταν και ξεκίνησε έχει ζωγραφίσει πάνω από 100 πίνακες και έχει πουλήσει το καθένα για πάνω από 400 ευρώ. Μάλιστα, έχει αναπτύξει και 5 μεθόδους ζωγραφικής με το στήθος, είτε χρησιμοποιώντας όλη την επιφάνεια είτε μόνο τις ρώγες.
    kallitexnis-zwgrafizei-me-to-stithos-570
    Και αν νομίζατε ότι είναι τίποτα τελειωμένες δημιουργίες κάνετε λάθος. Έχει φανατικό κοινό και είναι πραγματικά εντυπωσιακές δημιουργίες δεδομένου ότι τις έκανε με το στήθος της.
    Η ίδια έχει ως πρότυπα τον Πόλοκ και τον Βαν Γκογκ και εμπνεύστηκε τον τρόπο που ζωγραφίζει όταν είδε  μια χορεύτρια γυμνή να λούζεται με μπογιά και να κυλιέται σε ένα χαρτί από καμβά και είχε εντυπωσιαστεί από τα σημάδια της πάνω στο χαρτί. Δύο από τους πιο γνωστούς θαυμαστές της είναι ο Ράσελ Μπραντ και ο Χιου Χέφνερ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ