• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

    Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης - Οδηγούσε τζιπ με πλαστές πινακίδες!

    Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης και ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμνλή συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έσπευσαν να τον σταματήσουν.



    Οταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.

    Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

    Οπως διαπίστωσαν οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης.

    Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για μέιζον πολιτικό θέμα. Ο απλός πολίτης "γδέρνεται" ανηλεώς από τους ληστρικούς φόρους που του επέβαλε το πολιτικό σύστημα, και έχει χάσει ουσιαστικά το αμάξι του, πάει παντού με τα πόδια, και το πολιτικό σύστημα εφαρμόζει μεθόδους αποφυγής των "λυπητερών" που το ίδιο έχει θεσπίσει.

    Εμείς ως καλά κορόιδα πληρώνουμε τα σπασμένα του πολιτκού συστήματος, και αυτοί με περίσσεια αλαζονεία αποφεύγουν να δώσουν το παραμικρό, αν και τα εισοδήματά τους δεν συγκρίνονται ούτε κατά διάνοια με αυτά του μέσου Έλληνα πολίτη (μην πούμε ηια ανέργους).

    Αυτή είναι η ελληνική πολιτική ελίτ που με θράσος ζητάει να μας πάρει τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τα παιδιά μας, να εισβάλλει στο σπίτι μας χωρίς εισαγγελέα (αναγκάστηκαν και το πήραν πίσω, αλλα η πρόθεση παραμένει), και μας προσφέρει ως θυσία στους δανειστές, για να εξασφαλίσουν από αυτούς την παραμονή τους και μετά την ...καταστροφή.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ