• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

    Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ NIBIRU ΤΗΝ 21.12.2012


    Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι για τον πλανήτη NIBIRU και αποδεικνύονται ως γεγονότα χρησιμοποιώντας αστρονομικές και επιστημονικές πληροφορίες ως απόδειξη.Η NASA αναγνώρισε την δυνατότητα το 1982 για τη ύπαρξη ενός ακόμα πλανήτη εξωτερικού του ηλιακού μας συστήματος. Ένα χρόνο αργότερα το 1983 η NASA εκτόξευσε τον δορυφόρο IRAS (Αστρονομικός δορυφόρος υπέρυθρων ακτίνων) ο οποίος εντόπισε ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο στο διάστημα. Η εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ πήρε συνέντευξη γι αυτό το γεγονός από τον επικεφαλής επιστήμονα του εγχειρήματος.Ένα ουράνιο σώμα μεγάλο όσο ο γιγαντιαίος πλανήτης Δίας και τόσο κοντά στην Γη θα ήταν δυνατόν να είναι μέλος του δικού μας ηλιακού συστήματος κι έχει ανευρεθεί από την κατεύθυνση του αστερισμού του Ορίωνα από ένα τηλεσκόπιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη.Ο Gerry Neugebauer επικεφαλής επιστήμονας του εγχειρήματος είπε ''Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό. Όμως όλες οι κυβερνήσεις γνωρίζουν τι είναι και λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να επιβιώσουν από το πέρασμα του Πλανήτη Χ (Nibiru)''.Οι κυβερνήσεις αυτές γνωρίζουν ότι δεν μπορούν...
    να σώσουν όλη την ανθρωπότητα αλλά μόνο όσους νομίζουν αυτοί πως είναι κατάλληλοι για να σώσουν.
    Έχουν και σχέδιο, εσείς έχετε; Ή θα φύγετε ξαφνικά χωρίς να πάρετε χαμπάρι επειδή μερικοί επέλεξαν για σας έτσι; Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα τα οποία μπορείτε να τα θέσετε ενώπιον σας για να αντιμετωπίσετε τα επόμενα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν. Οι πρόγονοι μας έχουν επιβιώσει από καταστροφές, σεισμούς πλημμύρες και όμοιες καταστροφές και θα τα καταφέρουμε κι εμείς!

    TI EINAI O NIBIRU?
    Ο Nibiru είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες ενός σκοτεινού άστρου (καφέ νάνου). Ένα σκοτεινό άστρο είναι θεωρητικά ένα αντικείμενο κάτω από τους νόμους του Νεύτωνα κι έχει τόση μεγάλη μάζα και βαρύτητα που η ταχύτητα διαφυγής από αυτό ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός γι αυτό δεν φτάνει το φως του σε μας. Τα σκοτεινά άστρα είναι γνωστά και σαν μαύρες τρύπες του διαστήματος.
    Αυτό το άστρο έχει 7 πλανήτες. Ο 6ος πλανήτης μοιάζει με την γη και ο 7ος είναι αυτός που αναφέρουμε εδώ, ο Nibiru ή Πλανήτης Χ. Ο πλανήτης που μοιάζει με τη γη είναι η πατρίδα των 'Αννουνάκι' δηλαδή οι Θεοί των προγόνων και ζουν εκεί. Ο Nibiru είναι σχεδόν ακατοίκητος και χρησιμοποιείται μάλλον σαν πολεμική βάση-σταθμός.Όταν το σκοτεινό άστρο βρίσκεται στο περήλιον (πλησιέστερη θέση ως προς τον ήλιο μας) στις 60 με 70 αστρονομικές μονάδες (AM), η τροχιά του Nibiru η οποία στις 60 ΑΜ μπορεί να τον μεταφέρει να περάσει δια μέσου του ηλιακού μας συστήματος συνήθως κοντά από τον Δία αλλά όχι πάντοτε.
    Η τροχιακή απόκλιση του Nibiru είναι περίπου 30 μοίρες στο επίπεδο του ηλιακού μας συστήματος ή της εκλειπτικής. Όμως όπως ο Nibiru κινείται ανάδρομα στο ηλιακό μας σύστημα μπορεί αυτό να αλλάξει την θέση των πλανητών και να προκαλέσει χάος και καταστροφές.Το πέρασμα του Nibiru θα είναι θα είναι σύντομο, μόνο μερικές βδομάδες ή μήνες και αμέσως μετά θα αναχωρήσει. Έχει χρώμα φλογισμένο κόκκινο και ουρά με διαστημικά σκουπίδια και γύρω του περιστρέφονται τα φεγγάρια του.
    Ο Nibiru και τα φεγγάρια του ευθύνονται χιλιάδες χρόνια πριν για την καταστροφή του πλανήτη Maldek που τώρα στην θέση του βρίσκονται οι αστεροειδείς. Επίσης ήταν η αιτία για τη δημιουργία των μυριάδων κρατήρων στην Σελήνη και στους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και των δορυφόρων τους, ως επίσης και την λοξοδρόμηση των τροχιών και των αξόνων τους.Επίσης προκάλεσε την βύθιση της Ατλαντίδας και τον κατακλυσμό την εποχή του Νώε. Είναι φυσικός δεσμός μεταξύ του σκοτεινού άστρου του και του δικού μας ηλιακού συστήματος και εμφανίζεται περίπου κάθε 3,600 χρόνια.Ο Nibiru είναι γνωστός από τους ανθρώπους στό αρχαίο παρελθόν της γης ως ''φτερωτός δίσκος'' ή ''δίσκος με κέρατα''.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Όταν ο Nibiru θα πλησιάζει το εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα θα επιταχυνθεί νότια στην εκλειπτική περνώντας πίσω και κάτω από τον ήλιο μας σε γωνία 33 μοιρών.Η NASA παρακολουθεί τώρα συνέχεια τον Nibiru από το τηλεσκόπιο που διαθέτει στην Ανταρκτική στον Νότιο Πόλο.O Nibiru θα είναι ορατός από τη Γη με γυμνό μάτι από τις 15 Μαΐου 2009 ως ένα κόκκινο αντικείμενο στον ουρανό. Θα φαίνεται αρχικά από τις νότιες περιοχές της γης.

    Από το Μάιο του 2011 θα είναι ορατός με γυμνό μάτι από όλους τους ανθρώπους στη γη. Την 21 Δεκεμβρίου 2012 ο Nibirru θα περάσει δια μέσου του εκλειπτικού επιπέδου του ηλιακού μας συστήματος και θα φαίνεται σαν ένα λαμπρό κόκκινο άστρο, σαν ένας δεύτερος ήλιος περίπου στο μέγεθος της Σελήνης.
    Σεισμοί και πολύ κακός καιρός θα προκληθούν από το πέρασμα του! Σημειώστε ότι το ημερολόγιο των Μάγιας σύμφωνα με τα γνωστά αρχαιολογικά ευρήματα τελειώνει την 21 Δεκεμβρίου 2012!
    Το χειρότερο όμως, έρχεται την 14 Φεβρουαρίου 2013. Η Γη θα κινείται μεταξύ του Nibiru και του Ήλιου και θα μετατοπιστούν οι πόλοι της Γης. Επίσης, η τροχιά της θα λοξοδρομήσει! Σημαντικές αλλαγές για τον πλανήτη μας! Μεγα-Σεισμοί και Μεγα-Τσουνάμις θα δημιουργηθούν!
    Και από την 1η Ιουλίου 2014, ο Nibiru δεν θα επηρεάζει πλέον τον κόσμο μας και θα κινηθεί μακρυά από το μέρος του Γαλαξία που βρισκόμαστε. H NASA γνωρίζει για τον Nibiru και για να μην πανικοβληθεί η ανθρωπότητα κρύβει όλες αυτές τις πληροφορίες!
    Άνθρωποι της NASA, οι στρατιωτικές μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α, η C.I.A, υπολογίζουν ότι τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού θα εξαφανιστεί από την μετατόπιση των πόλων και τις επερχόμενες συνέπειες τους που θα συμβούν με το πέρασμα του Nibiru!

    Και τα 2/3 από το 1/3 από των ανθρώπων που θα επιβιώσουν θα πεθάνουν από την πείνα και από την έκθεση στα στοιχεία της φύσης μέσα σε 6 μήνες!
    Κάθε μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και πιθανόν και σε άλλες κυβερνήσεις, γνωρίζουν τι θα συμβεί και προετοιμάζονται με μυστικά καταφύγια κλπ. Το κοινό δεν έχει προειδοποιηθεί έγκαιρα προτού να είναι αργά και η εμφάνιση του Nibiru θα διαδοθεί ως ένα αστρονομικό φαινόμενο!
    Πολλοί επιστήμονες, το Βατικανό και άλλοι που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί και άρχισαν να το αποκαλύπτουν. Το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία της Γης τα τελευταία 3,600 χρόνια περίπου αποκρύπτεται και πίσω από αυτό βρίσκονται αυτοί που ελέγχουν και έχουν την δύναμη της παγκόσμιας οικονομικής αγοράς. Αυτοί βάζουν το χρήμα σε ψηλότερη θέση από την ανθρώπινη ζωή. Στο κοινό μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να προετοιμαστεί με το να πληροφορηθεί. Πολλές περιοχές στην γη άρχισαν να πάσχουν ωσάν μία μικρογραφία για το τι πρόκειται να συμβεί από τα γεγονότα που εκθέσαμε πιο πάνω. (Αλλαγές κλίματος, θερμοκρασία, ανώμαλες καιρικές συνθήκες, κλπ).
    Σε αυτή την φωτογραφία στα δεξιά φαίνεται μαζί με τον Ήλιο και ο Νιμπίρου! 


    SociaLMagazinE
    diadrastiko
    http://enews-gr.blogspot.gr/2012/12/nibiru-21122012_10.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ