• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

    Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

    Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια.

    Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση.
    Την Παρασκευή στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
    Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το βραδύ στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
    Το Σάββατο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
    Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνεις 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.
    Κυριακή 30-12-2012
    Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
    Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τη Δευτέρα.
    Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.
    Δευτέρα 31-12-2012:
    Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
    Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.
    Τρίτη 01-01-2013 (Πρωτοχρονιά!)
    Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος και το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
    Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση.
    Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ