• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

    Στον Κορυδαλλό ο Ιερώνυμος για να… συμπαρασταθεί στα λαμόγια της VIP πτέρυγας


    Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να επισκεφθεί την 6η ή αλλιώς VIP πτέρυγα των κρατουμένων όπου μεταξύ των άλλων βρίσκεται προφυλακισμένος ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης,κατηγορούμενος για 5 κακουργήματα σε σχέση με το σκάνδαλο της Proton Bank…
    Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως αποκαλύπτει η Real gr. τέλεσε σύντομη δέηση στο παρεκκλήσι των φυλακών και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όσο και με ορισμένους από τους κρατούμενους, στους οποίους απηύθυνε και ευχές.
    Μεταξύ άλλων τους τόνισε ότι θα πρέπει να σταθούν δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των Χριστουγέννων.
    Είναι γνωστές από παλιά οι σχέσεις του Αρχιεπισκόπου με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος πολλές φορές είχε συνδράμει στο παρελθόν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και είχε τιμηθεί γι’ αυτό μαζί με τον τότε στενότατο συνεργάτη του και σήμερα καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, τον οποίο μάλιστα έχει αποκηρύξει υποστηρίζοντας ότι του είχε κάνει… μάγια.
    Επίσης, είναι γνωστό το ότι κατά το ταξίδι του Αρχιεπισκόπου στο Κατάρ για «ιερές μπίζνες» ο κ. Ιερώνυμος είχε στο πλευρό του τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, παρά το γεγονός ότι επισήμως είχε διαψευσθεί ότι συνταξίδεψαν εκεί.
    Σημειώνεται ότι την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφθεί ο Αιχεπίσκοπος τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν για να συμπαρασταθεί στον τότε προφυλακισμένο ηγούμενο Εφραίμ.
    Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται αυτή τη στιγμή προφυλακισμένοι μεταξύ άλλων ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Κώστας Γιαννίκος και πολλοί ακόμη…
    kafeneio-gr.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ