• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

    VIP ρεβεγιόν στις φυλακές: Τα μελομακάρονα που μοίρασε η Σταμάτη και η... ηλιοθεραπεία του Γαβαλά

    Πως περνούν οι VIP κρατούμενοι της ημέρες των εορτών. Το γιορτινό μενού, οι επισκέψεις από συγγενείς και ο ευδιάθετος Λάκης Γαβαλάς

    Οι πρώτες εορτές πίσω από τα σίδερα των διασήμων της 6ης πτέρυγας του Κορυδαλλού είναι γεγονός.
    Όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ", η 6η πτέρυγα, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, είναι το πιο... hot σημείο των φυλακών.
    Εκεί, όπου πρώτη φορά μοιράστηκαν εκτός από το κελί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της φυλακής ο άλλοτε υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος με τους συγκατηγορουμένους του Νίκο Ζήγρα, Γιώργο Σαχπατζίδη, Αστέριο Οικονομίδη και τον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο.
    Εκεί και ο προσφάτως προφυλακισθείς επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο γνωστός από τον χώρο της μόδας, επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, όπως και ο άλλοτε μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου Μάκης Ψωμιάδης με τον γιο του Σταύρο.
    Για όλους αυτούς το ρεβεγιόν για το 2012 το κανόνισαν σε ανύποπτο χρόνο οι δικαστές, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τις υποθέσεις τους και έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.
    Οι διάσημοι κρατούμενοι έφαγαν αρνάκι ενώ για γλυκό τούς προσφέρθηκε προφιτερόλ. Φυσικά δεν έλειπαν τα παραδοσιακά μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, ωστόσο δεν μπορούσαν να πιουν ούτε μία σταγόνα αλκοόλ, καθώς μόνο αναψυκτικά προβλέπει ο κανονισμός για τις γιορτινές ημέρες.
    "Το χριστουγεννιάτικο φαγητό φαίνεται πως τίμησαν δεόντως οι υψηλοί κρατούμενοι, όπως και το φρικασέ της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων. Λίγο διαφορετικό ήταν το φαγητό για τους τροφίμους του ψυχιατρείου, καθώς ο κατάλογος εκεί περιελάμβανε μπριζολάκια, σαλάτες και καρυδόπιτα. Επιπλέον, όσοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, κατ' εξαίρεση ήπιαν μια μπίρα αλλά και αυτή χωρίς αλκοόλ", σημειώνει η εφημερίδα.
    Ευχές από συγγενείς, εκπλήξεις και... ηλιοθεραπεία
    Ευχές από τους δικούς τους ανθρώπους δέχθηκαν από κοντά οι κρατούμενοι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς ανήμερα δεν προβλέπεται επισκεπτήριο αλλά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε τα εξαδέλφια του, ο Λάκης Γαβαλάς δέχθηκε ευχάριστη έκπληξη από δύο συνεργάτες του, ενώ τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη επισκέφθηκαν η μητέρα του και η σύζυγός του.
    Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο μόνος κρατούμενος που δε θέλησε να χαλάσει τη διάθεσή του καθώς, λέγεται ότι εκμεταλλεύτηκε τις καλές καιρικές συνθήκες και έκανε ηλιοθεραπεία στο προαύλιο των φυλακών, ακόμα και τις ημέρες των Χριστουγέννων!
    Τους VIP κρατούμενους επισκέφτηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Κορυδαλλού παρουσία περίπου 30 κατηγορουμένων.
    Τέλος, στην απέναντι από τις ανδρικές πτέρυγα των γυναικείων φυλακών η προφυλακισμένη Βίκυ Σταμάτη, όπως λέγεται, μοίρασε τα μελομακάρονα που της έφεραν οι δικοί της άνθρωποι σε συγκρατούμενές της ενώ δεν έκρυβε την απογοήτευσή της γιατί ήταν οι πρώτες γιορτές μακριά από τον ανήλικο γιο της.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ