• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για το κόμμα της Χρυσής Αυγής και έχει δημιουργηθεί πολιτική αντιπαράθεση, μεταξύ κομμάτων, που σχεδόν στο σύνολό τους διέπονται απο φασιστική νοοτροπία και ενώ με την πολιτική τους και την συμπεριφορά τους ,εξέθρεψαν το «φαινόμενο» Χρυσή Αυγή και το οδήγησαν
    και εντός του κοινοβουλείου, έρχονται τώρα να βάλλουν βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας, προσπαθώντας να θέσουν ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ένα κόμμα που βρίσκεται εντος του κοινοβουλείου «είτε μας αρέσει είτε όχι» με την ψήφο ελλήνων πολιτών.
    Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και τώρα πρέπει να δείξουμε μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ διότι επιχειρούν να βάλλουν βόμβα στη Δημοκρατία και να οδηγήσουν το λαό σε επικίνδυνη αντιπαράθεση.
    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά απο φασιστικές απόψεις σαν του Ε. Βενιζέλου, που μπορει να οδηγήσουν σε ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Η κάθε φασιστική και η κάθε ακραία πολιτική τοποθέτηση, μέσα στη δημοκρατία ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ διότι «παγιδεύονται» μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας της δημοκρατίας και δεν μπορούν να λειτουργήσουν ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ έπαψε να είναι επικίνδυνο για την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα, από τότε που νομιμοποιήθηκε και μπήκε στη βουλή με την ψήφο των Ελλήνων το 1974.Οσο ήταν εκτός νόμου, υπήρχε κινδυνος για την πολιτική σταθερότητα και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αυτό το γνώριζε.
    Οποιο κόμμα λοιπόν και όποια πολιτική ιδεολογία βρεθεί ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ γίνεται ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα.ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Είναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην αντιλαμβάνεται τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια; Δεν καταλαβαίνει ότι είναι τελείως αντιδημοκρατικό; ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλαβαίνει. Θεωρώ ότι είναι πολιτικός ‘’ΛΑΓΟΣ’’ και εκφραστής, αυτών που επιδιώκουν πολιτική αστάθεια και ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ στη χώρα και το έχουμε δει αυτό και σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, που προπαγάνδιζαν το ενδεχόμενο ‘’εμφυλίου πολέμου’’ στην Ελλάδα. (εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” 23 Μαΐου 2012 “ΕΜΦΥΛΙΟ προβλέπει το focus”)
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ από όπου κι’ αν προέρχεται διότι, ο φασισμός δεν χρωματίζεται.Όταν δεν υπάρχει σεβασμός στην αντίθετη άποψη αυτό είναι φασισμός.Αυτό το φασισμό, τον υπηρετεί ο κ. Βενιζέλος και οι όμοιοί του στα κόμματα εξουσίας εδώ και χρόνια, εκβιάζοντας και διαγράφοντας όσους βουλευτές διαφωνόυν με την άποψη του ‘’αρχηγού’’.
    Αυτό το ‘’άρρωστο’’ πολιτικό σύστημα που υπηρετεί ο κ. Βενιζέλος και οι ομοιοί του, ειναι υπεύθυνο για το πολιτικό φαινόμενο που λέγεται Χρυσή Αυγή. Ένα φαινόμενο όμως που, εντός του κοινοβουλείου και της δημοκρατίας που βρίσκεται, ειναι ακίνδυνο και δεν επηρεάζει την πολιτική σταθερότητα.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
    Αλλά το ‘’δημοκρατικό πνεύμα’’ του κ. Βενιζέλου και των ομοίων του, λέει οτι όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους...διαγράφεται με οποιονδήποτε τρόπο.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ.
    Αυτοί οι πολιτικοί πρέπει να μπουν στο ‘’χρονοντούλαπο’’ της ιστορίας, γιατί όσο παραμένουν στην πολιτικη ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ιωάννης Λαμπρόπουλος.


    pentapostagma.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ