• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

    Στον οικονομικό εισαγγελέα η Λούκα Κατσέλη


    Με την πρώην υπουργό ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων για τις καταγγελίες του Π. Ρουμελιώτη

    Το κατώφλι του οικονομικού εισαγγελέα θα περάσει στις 11 το πρωί της Δευτέρας η πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, κυρία Λούκα Κατσέλη.
    Η κυρία Κατσέλη έχει κληθεί να καταθέσει από τον κ. Γρηγόρη Πεπόνη, που διεξάγει έρευνα με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδος στο ΔΝΤ, κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ήταν γνωστό ότι «το πρόγραμμα δεν έβγαινε».
    Πλην της κυρίας Κατσέλη, το επόμενο διάστημα θα κληθούν ως μάρτυρες και οι πρώην υπουργοί κυρία Βάσω Παπανδρέου και κ. Γεράσιμος Αρσένης, ο κ. Γιώργος Ζανιάς και ο πρόεδρος του ΟΔΔΗΧ κ. Πέτρος Χριστοδούλου.
    Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, η οικονομική εισαγγελία θα αποφασίσει αν η δικογραφία θα αποσταλεί στη Βουλή με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.
    Πρόταση εξεταστικής από τον ΣΥΡΙΖΑ
    Παράλληλα με την εισαγγελική έρευνα, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Μάλιστα, η Κουμουνδούρου, σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διαθέτει τις 60 απαιτούμενες υπογραφές, ούτως ώστε η πρότασή της να συζητηθεί στην Ολομέλεια.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ