• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

    Illuminati card δείχνει την δολοφονική επίθεση στο Aurora Colorado


    Είναι πιθανόν αυτό το γεγονός να είχε είδη προβλεφτεί σε μία από τις κάρτες του παιχνιδιού Illuminati Card Games Over the Edge ή είναι απλά μια σύμπτωση; Το παιχνίδι ‘Over the Edge’ είναι αντίστοιχο με το Illuminati card game του 1995.
    Σε μία από τις κάρτες του υπάρχουν ομοιότητες με τα γεγονότα του Aurora Colorado.

    Δεν είναι μόνο τα κτίρια αλλά αυτό που πραγματικά κολλάει είναι το μοβ σακάκι που φοράει ο  joker

    The AL AMARJA card:
    Το ‘Over The Edge’ δημιουργήθηκε το 1992 και το 1997 κυκλοφόρησε η δεύτερη εκδοσή του.
    Είναι ένα παιχνίδι ρόλων μυστικών και συνωμοσιών που διαδραματίζονται σε ένα μυστηριώδες φανταστικό νησί το Al Amarja (Εκδότης: Atlas Games ) Ένα δεύτερο παρόμοιο συλλεκτικό παιχνίδι Over The Edge κυκλοφόρησε το 1994.Ο σχεδιασμός και οι χαρακτήρες του ήταν βασισμένοι στον πρωτότυπο αρχικό παιχνίδι Over the Edge. και η ιστορία εξελίσσεται στο ίδιο νησί το Al Amarja στο νότιο τμήμα της Μεσογείου όπου και κάποιες αντιμαχόμενες μεταξύ τους φατρίες προσπαθούν να το ελέγξουν.
    “Al Amarja” patois for “Newcomer”. Η Ιστορία.
    Το 1940 η Γαλλίδα επειχειρηματίας Monique D’Aubainne αγόρασε από την Ιταλία ένα μικρό νησί.
    .της Μεσογείου σώζοντας το από την φασιστική επιρροή του πρώην ιδιοκτήτη του.Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το νησί, που ονομάστηκε Al Amarja από Her Exaltedness προσέλκυσε πολύ κόσμο για διάφορους λόγους. Πολλοί από αυτούς θέλοντας να κάνουν μια καινούργια αρχή σε αυτό το νεοσύστατο έθνος λόγω της φιλελεύθερης και, πάνω απ 'όλα, φιλική προς τις επιχειρήσεις πολιτική κάνοντας περιουσία, άλλοι γιατί ήθελαν να ξεφύγουν από κάτι που τους καταδίωκε και άλλοι βρέθηκαν εκεί εντελώς τυχαία. Είτε πρόκειται για ευκαιρία ή ατύχημα, ή μέσα από άγνωστες δυνάμεις όλοι έκθεσαν τους εαυτούς τους σε ένα αβέβαιο μέλλον. Το Al Amarja πρόθυμα ανεχόταν όλους αυτούς τους πρόσφυγες. Μερικοί από αυτούς ίσως βρήκαν αυτό που έψαχναν εξαρχής.


    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ / ΠΗΓΗ




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ