• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

    Οι Εβραίοι και η φιλοσοφία τους. Μήπως επαληθεύεται μέρα με την μέρα η παγκόσμια χειραγώγιση;


    Οι Εβραίοι και η φιλοσοφία τους. Μήπως επαληθεύεται μέρα με την μέρα η παγκόσμια χειραγώγιση;
    Το πρώτο πράγμα που πετύχανε αυτοί που εφαρμόζουν τα “προτοκολλα των τεκτόνων” και κυβερνούν τον κόσμο σήμερα -όπως διατείνονται μέσα από αυτά- ειναι να μην διαβάζουμε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ.
    Το δεύτερο, να αντιδράμε με βια σε οτι μας πνίγει καθημερινά και οχι να γράφουμε και να μιλαμε στον κόσμο με επιχειρήματα.!!! (απλά σ αυτή την περίπτωση δεν μπορούν εύκολα να σε συλλάβουν και να σου κλείσουν το στόμα, ενώ στην περίπτωση που αντιδράς με βία στην ψυχολογική βία που σου ασκούν καθημερινά, απλά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον νόμο, σε διαλύουν και χάνεις και το δίκιο σου).
    Και ασφαλώς με τα όσα άσχετα μας βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ καθημερινά προσπαθούν να μας αποσπάσουν όλο το χρόνο μας ώστε να μην έχουμε χρόνο ν ασχοληθούμε με πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την ζωή μας. Ούτε καν να προβληματιστούμε και να συνηδιτοποιήσουμε οτι αποσκοπούν να μας τρώνε τον χρόνο και να μας απασχολούν με άσχετα πράγμα που δεν μας αφορούν, δεν μας διδάσκουν κάτι χρήσιμο για το πως θα βελτιώσουμε την ζωή μας, την εργασία μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους άνθρώπους και την καλητερη συναλαγή μαζί τους. (αντίθετα ολα αυτά που βλέπουμε από τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν, θέλουν να ειμαστε φοβισμένοι και εχθρικοί προς τους συνανθρώπους μας).
    Η βελτίωση της ζωής μας ίσως να μην περνάει μέσα από τα υλικά αγαθά, όπως με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου έχει περάσει πλέον σαν αντίληψη στους περισσότερους από εμάς.
    Προσπαθήστε όμως να βρείτε το χρόνο να διαβάσετε το κάτωθι κείμενο και τι λένε τα πρωτοκόλλα ενα – ενα αναλυτικά, για το πως χειραγωγούν την ζωή μας, γιατί μας αναφέρει και μας αφορά.
    ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.
    Οι εβραίοι μέχρι σήμερα προσπαθούν να υποστηρίζουν ότι τα εδω και 100 χρόνια γνωστά “Προτόκολλα για την εβραική κυριαρχία” είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Είναι όμως σύμπτωση που σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!

    http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

    Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να δημιουργούν προβλήματα στις κοινωνίες που παρισφύουν.
    Ήδη από την αγία γραφή ανακαλύπτουμε ότι ο λαός αυτός παρόλο που ήταν ευνοημένος και επιλεγμένος από τον θεό και του δόθηκε η γνώση και η φώτιση για ν ακολουθήσουν τον δρόμο του θεού, εν τούτοις αυτός ακολούθησε τον δρόμο του κακού και εκδιώχθηκε από τον θεό.
    Το πάθος τους για τα οικονομικά, τα υλικά αγαθά και την ειδωλολατρία είναι καθολικό και τους ακολουθεί σ όλη την μετέπειτα πορεία τους όπου και αν αυτοί πήγαν. Η λάμψη του χρυσού που θαμπώνει όλους τους πρωτόγονους τους κρατάει δέσμιους μέχρι σήμερα.
    Για να πετύχουν τον πανάρχαιο στόχο τους -που όπως περιγράφεται ήδη από την γραφή είναι να κυριαρχήσουν τον κόσμο ποδοπατώντας και ισοπεδώνοντας κάθε αξία, θρησκεία, γλώσσα και πολιτισμό- εξαπλώνονται σ ολόκληρο τον κόσμο και μέσα από τον έλεγχο των ΜΜΕ και της οικονομίας παίρνουν υπό τον έλεγχο τους ολόκληρο το κράτος και τους πολίτες του κατευθύνοντας τους στον νέο παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου πλέον φανερά κυβερνήτες θα είναι αυτοί.
    Μήπως αυτό δεν έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό ήδη;
    Μήπως δεν κάνουν ήδη παγκόσμιο κουμάντο οι παγκόσμιες Εβραϊκές τράπεζες και ήδη μέσα από τον έλεγχο των ΜΜΕ και της οικονομίας κάνουν ότι θέλουν;
    Με τις μεθοδεύσεις που αναφέρονται αναλυτικά στα εβραϊκά πρωτόκολλα κατάφεραν μέχρι τώρα σιγά – σιγά να διαλύουν έναν – έναν τους κατα την γνώμη τους αντίπαλους τους και υπεξαιρώντας την περιουσία του, να γίνονται αυτοί πιο δυνατοί.
    Το πρόβλημα στον ακήρυχτο πόλεμο αυτό είναι που εμεις -τα υποψήφια θύματα- δεν γνωρίζουμε για τον πόλεμο στον οποίο συμμετέχουμε, επειδή και μόνο γεννήθηκαμε από μια χριστιανική οικογένεια.
    ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    Όταν διάβαζα και εγώ πρώτη φορά τα “εβραικά προτόκολα” και τον “ακήρυχτο πόλεμο των εβραίων κατά των χρηστιανών” δεν πίστευα στα μάτια μου. Όμως επειδή μας περιγράφει επακριβώς και επειδή περιγράφει επίσης επακριβώς ένα σχέδιο εξόντωσης μας, θεώρησα οτι είναι επιτακτική ανάγκη ν ασχοληθώ και να γράψω τις παρακάτω γραμμές, συγκεντρώνοντας κάποια ιστορικά γεγονότα, τα οποία δημοσιεύω προς όλα τα ΜΜΕ.
    Συνηδητοποιώ με τρόμο ότι οι τοπικές αρχές είναι απλοί παρατηρητές όπως περιγράφουν λεπτομερώς τα “εβραικά προτόκολα” και όπως έδειξε η σχετικά πρόσφατη ιστορία της προηγούμενης δεκαετίας με την κομπίνα του χρηματιστηρίου που άδειασε τους έλληνες από μετρητά και στην συνέχεια η εξάρτηση τους από τον δανεισμό που τους έκανε υποχείρια των ξένων σαν πολίτες και σαν κράτος.
    Ζώντας τα γεγονότα νόμιζα και εγω αφελώς οτι ολα έγιναν τυχαία ή οτι στηθικαν απο μια ομάδα επιχειρηματιών και χρηματιστών στην Ελλάδα. Διαβάζοντας όμως με προσοχή τα  “εβραικά προτόκολα” βλέπω ότι περιγράφονταν όλα αυτά που έγιναν σε γραφές 100 τουλάχιστον χρόνια πριν και έβγαλα το συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι κομμάτι ενός παζλ που αν επαλυθευτεί θα οδηγήσει τον κόσμο σε άχρωμα και μαρτυρικά μονοπάτια.
    Και αν δεν μπορείτε να δείτε καθαρά ότι μέρα με την μέρα πέφτουν το ένα μετά το άλλο τα κάστρα της αντίστασης σ αυτήν την παγκόσμια εβραϊκή κυριαρχία διαβάστε τι είδε πριν από πολλά – πολλά χρόνια ο Χένρι Φορντ στην μακρινή Αμερική που έχουν ήδη κάνει εκτεταμένη και πλήρης εφαρμογή των πρωτοκόλλων πριν εξαπλωθούν σ ολόκληρο τον κόσμο.:
    Το 1920, Ο Χένρι Φορντ δημοσίευσε τα Πρωτόκολλα της Σιών στην εφημερίδα του The Dearborn Independent και τον επόμενο χρόνο, τα ανέφερε ως στοιχεία μιας επερχόμενης εβραϊκής απειλής δηλώνοντας: «Η μόνη δήλωση που επιθυμώ να κάνω για τα εβραικά πρωτόκολλα της Σιών, είναι ότι ταιριάζουν με αυτά που συμβαίνουν. Είναι δέκα έξι ετών, και ταιριάζουν στην παγκόσμια κατάσταση μέχρι αυτή την περίοδο».
    Σημειωτέων μερικά χρόνια μετά ο Αδόλφος Χίτλερ έχει εξαμολίσει τον Γερμανικό στρατό σε ένα παγκόσμιο αφανισμό των εβραίων από την γη.
    “Ο βαθμός στον οποίο η όλη ύπαρξη αυτών των ανθρώπων βασίζεται σε
    ένα συνεχόμενο ψέμα, φαίνεται χωρίς σύγκριση από τα Πρωτόκολλα των
    Λόγιων Σοφών της Σιών…“- Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών Μου
    Η αιματηρή αυτή προσπάθεια απέτυχε αλλά ίσως και να μην είναι η ενδεδειγμένη για την θεραπεία του λαού αυτού. Ίσως η ψυχολογική θεραπεία –περί του μάταιου των προσπαθειών τους-, άσχετα αν κατά την γνώμη πολλών πλέον έχουν σε μεγάλο βαθμό επιτύχει.
    Έχουν αποκοιμίσει τον κόσμο, τον έχουν κάνει φιλάργυρο και εξαρτώμενο από τα υλικά αγαθά βάζοντας σε δεύτερο επίπεδο όλες του τις αρχές.
    Ολα γίνονται βήμα – βήμα όπως ακριβώς περιγράφονται στα εβραικά προτόκολα, είναι τρομακτικό αυτό όταν το συνειδητοποιεί κάποιος.
    Μόνο σαρκοφάγα χαμηλού επιπέδου αιμοβόρα ζώα, θέλουν να επιβληθούν στην ίδια την φυλή τους με τέτοιο τρόπο για την αρχηγία.
    Τα προβλήματα της ψυχής των ανθρώπων που υιοθετούν αυτά τα πρωτόκολλα είναι εμφανή, χωρίς να είναι κανείς ειδικός.
    Αυτά που περιγράφουν τα πετύχανε –πρώτα στην Αμερική που ούτως η άλλως δεν ήταν μια χώρα που είχε πολλά να επιδείξει σε ένδοξο πνευματικό παρελθόν, θεσμούς και ήθη. Σήμερα -καθώς φαίνεται- έχουν εξαπλώσει το αρρωστημένο αυτό πνεύμα της βίας, της κλεψιάς, της συνομοσίας και του ψεύδους, σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του Hollywood. Αν προσέξετε τα περισσότερα έργα περιγράφουν βία, κλεψιές, σκοτωμούς, διαλυμένες οικογένειες και άλλα αρνητικά μηνύματα που εξαπλωθήκανε και διδάξανε πλέον τους πολίτες και άλλων χωρών μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.
    Προ της προσπάθειας του Χίτλερ για τον αφανισμό των εβραίων με την έναρξη του πολέμου 1940-1945, Στις αρχές του 19ου αιώνα, αφού αποκαλύφθηκε στην Ρωσία η δράση και η φιλοσοφία του εβραϊκού λαού και η φιλοσοφία τους που εκφράζεται από τα Πρωτόκολλα της Σιών, σφαγιάστηκαν περίπου 60.000 Εβραίοι στην Ρωσία. (1919).
    “Στην συνέχεια για να εκδικηθούν οι ευραίοι τραπεζίτες της Ευρωπης και της Αγγλίας χρηματοδότισαν μέσω της Αμερικάνικής κεντρικής τράπεζας FED που ήδη έλεγχαν, την σύσταση του κομουνισμού στην Ρωσία.

    http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/6/EwbRZPuUXvU


    http://toksipnitiri.blogspot.com/2010/12/blog-post_5912.html

    Κατάσφαξαν με θηριώδη τρόπο τους Τσάρους και έφεραν στην εξουσία τον κομουνισμό τον οποίον έλεγχαν από την πρώτη στιγμή.
    Λίγο αργότερα μετά και τον θάνατο του Λένιν (1920) ο οποίος όπως φαίνεται από το παραπάνω βιντεο, δεν οδηγούσε την Ρωσία εκεί που θέλανε οι ξένοι δημιουργοί του κομουνισμού. Έτσι με τον Στάλιν που ανέλαβε την εξουσία στην Ρωσία το 1922, παίρνει καταστροφικές αποφάσεις κατά του πολυπληθής λαού της. Τον λαό από τον οποίο εκλέγικε δηλαδή. Τον λαό τον οποίο υποτίθεται υπηρετούσε. Μεγάλης Εκκαθάριση (1936-1938).
    Πολλά εκατομμύρια άνθρωποι φαίνεται να πέθαναν από αυτή την μεθόδευση, η οποία έχει καταγραφεί στην ιστορία σαν υποτιθέμενη καταστολή ενάντια σε πολίτες που κατηγορούντο για πολιτικά εγκλήματα.
    “Ολόκληρα στρώματα Ρώσικου πληθυσμού εξολοθρεύτηκαν: Ανεξάρτητοι αγρότες, εθνικές μειονότητες, μέλη της αστικής τάξης, ανώτεροι υπάλληλοι, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, ενεργά στελέχη του εργατικού κινήματος, «μέλη της αντιπολίτευσης» οι οποίοι καθορίστηκαν εντελώς τυχαία, και αμέτρητα μέλη του ίδιου του κομμουνιστικού κόμματος.”


    http://filopatria.wordpress.com/2007/07/27/27/
    Επίσης στην ιστορία της Κρήτης 500 περίπου χρόνια πριν, διαβάζουμε:
    «Ή ναυτιλία καί τό εμπόριο καθώς άκμαζαν στό Νησί, φέρανε πλούτη αρκετά στους κάτοικους καί προπαντός σ’  αυτούς πού εμπορεύονταν στις πόλεις πούταν οί περισσότεροι Εβραίοι κ  Ιταλοί. Πολλοί  Εβραίοι εγκαταστάθηκαν στίς πολιτείες του Νησιού,  όπου είχαν δική τους συνοικία, περιορισμένη,  μέ Συναγωγή· έχτός άπ’  τό εμπόριο,  αποκτώντας  καί μεγάλα χρηματικά κεφάλαια, δανείζανε μέ τόκο τούς ευγενείς προπάντων ‘ Ενετούς,  έτσι πού καί ζήτημα χρεών ανάμεσα σ’   Εβραίους δανειστές καί φεουδάρχες  Ενετούς γεννήθηκε, καί ή κεντρική κυβέρνηση αναγκάστηκε νά επέμβει, γιά νά διορθώσει τήν κατάσταση.»
    Όλο αυτό το κυνηγητό και οι αιματηρές πράξεις είναι αν μη τι άλλο άξιες προς διερεύνηση. Μια και δεν ξεκινά εύκολα μια τέτοια σκληρή και αποτρόπαια προσπάθεια χωρίς λόγο. Ομως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Σήμερα αρκετά χρόνια μετά είναι εμφανής η προπαγάνδα αυτών που αποκρύπτουν και παραποιούν την ιστορία. Μια και τον Χίτλερ κατάφεραν να τον διδάσκουν στα Ελληνικά σχολεία σαν τρελό δικτάτορα.
    ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    Τις δε προγενέστερες προσπάθειες από άλλους λαούς κατά των εβραίων και της φιλοσοφίας τους αποκρύπτουν πλήρως.
    (Η εβραϊκή φιλοσοφία σε γενικές γραμμές είναι η παγκόσμια κυριαρχία μέσω της οικονομικής κυριαρχίας καθώς και την αλλοτρίωση των πάντων ώστε να καθιερώσουν τις νέες δικές τους απόψεις, θεσμούς και ηθική).
    Αυτά τα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις όλων των χωρών.
    Δεν χρίζουν άραγε την πρέπουσα προσοχή και τα κατάλληλα μέτρα, όταν μάλιστα αυτοί έχουν ήδη κατορθώσει να κατακτήσουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και μέσω αυτού να προκαλούν τον πλούτο και την φτώχεια σε ολόκληρους λαούς και κυβερνήσεις; Μήπως αυτό από μόνο του το γεγονός δεν επαλυθεύει τα “εβραικά προτόκολα“.
    Στα Πρωτόκολλα το κείμενο μιλά επανειλημμένα, για παράδειγμα, για την έλευση ενός “Τεκτονικού βασιλείου” και ενός “βασιλέα του αίματος της Σιών”, ο οποίος θα ηγηθεί αυτού του τεκτονικού βασιλείου. Βεβαιώνει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς θα ανήκει στη “δυναστική γενεά του βασιλέα Δαβίδ”. Βεβαιώνει ότι “ο βασιλέας των Ιουδαίων θα είναι ο πραγματικός πάπας” και “ο πατριάρχης μιας διεθνούς εκκλησίας”.
    Μήπως το ένα μετά το άλλο τα κτυπήματα αποδυνάμωσης της εκκλησίας στην Ελλάδα και  δεν είναι προς αυτή την κατεύθυνση;
    Μπορεί άραγε να δει καθαρά τι πραγματικά συμβαίνει ο πλέον μη σκεπτόμενος και αδιάφορος Έλληνας; -όπως περιγράφουν τα προτόκολα- η δέχεται αψήφιστα τις δικαιολογίες που προβάλλονται για το κάθε κτύπημα αποδυνάμωσης της Ελληνικής, χριστιανικής εκκλησίας.
    Μιας εκκλησίας που συνέβαλε στην διατήρηση της γλώσσας του (κρυφό σχολειό) καθώς και στην απελευθέρωση του από τον Τούρκικο ζυγό.
    Δεν είναι εμφανές ότι η αποδυνάμωση της αποσκοπεί στην προετοιμασία για την έλευση του επόμενου κατακτητή; (όπως ακριβώς μεθοδεύεται και σχεδιάζεται σύμφωνα με τα εβραικά προτόκολα).
    Σήμερα βήμα – βήμα αποδυναμώνεται η εκκλησία και έντεχνα περιθοριοποιήται. Το τελευταίο βήμα ήταν η διαγραφή από τις ταυτότητες των Ελλήνων του θρησκεύματος των. Γιατί;. Ποιοί έχουν συμφέρον ν αποκρύπτουν το θρήσκευμα τους;
    Προσοχή σ αυτό, μήπως δεν είναι η προετοιμασία για την θρησκευτική αλλαγή και του Έλληνα που σε λίγο δεν θα έχει καμιά ουσιαστική επαφή με την θρησκεία του και θα προετοιμαστεί για το κοπάδι που περιγράφουν τα προτόκολα;
    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στην πορεία του χρόνου εξέλιξαν την τακτική τους.
    Αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν αρκεί που είναι πολλοί και καλά οργανωμένοι με υπόγειες διασυνδέσεις. Απέναντι τους έχουν πολύ περισσότερους, έτσι πρέπει να τους τρώνε λίγους – λίγους για να μην γίνονται αντιληπτοί. Αυτός είναι ενας αφανής πολεμος στον οποίο τα θύματα δεν γνώριζαν ότι συμετείχαν και γίνεται τόσο καλά σχεδιασμένα που δεν το καταλαβαίνουν ουτε μετά την θυσία της περιουσίας, των αξιών και του κοινωνικού του επιπέδου -του ίδιου και της οικογένειας του.
    Η Ρωσία στον αόρατο πόλεμο (όπως χαρακτηριστικά τον περιγράφουν τα εβραικά προτόκολα)Ένας ακόμα μεγάλος πύργος του χριστιανισμού –όπου κατά το παρελθόν αποκάλυψε την δράση των εβραίων στις αρχές του 19ου αιώνα- μέρα με την μέρα διαβρώνεται και αποσυντίθεται.
    Η Ρωσία, άλλοτε κραταιά δύναμη και με τεράστια εδαφική έκταση αποτελούμενη από πολλά ενωμένα κράτη. Τώρα βρίσκεται σε φάση αποσύνθεσης και συρρίκνωσης, όπου αφ ενός τα κράτη μέλη απομακρύνονται απ αυτήν και αφ εταίρου το θρησκευτικό στοιχείο δίνει την θέση του στην εξάρτηση από το οικονομικό.
    Η Αμερική -γνωστή παγκοσμίως εβραική κυτίδα- πολιόρκησε για χρόνια την Ρωσία, όπου σήμερα πλέον την παρασύρει και αυτή στο γνωστό της καπιταλιστικό σύστημα που μέσω της εφαρμογής των προτοκόλων των σοφών της Σιών θα δώσει στους Εβραίους, φανερά πλέον την παγκόσμια κυριαρχία.
    Η δε ευρώπη αρχίζει ν αποσταθεροποιήται πλέον δυναμιτήζοντας την αρχής γενομένης των μεθοδεύσεων εδω και κάποια χρόνια, των διεθνών εβραικών τραπεζών για την οικονομική δυάλυση της Ελλάδος (Που εχει ήδη επιτευχθεί σε ολα τα επίπεδα, ακριβώς οπως περιγράφουν τα “Προτόκολλα των Σοφών της Σιών”.
    «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»
    Οδηγίες για την παγκόσμια κυριαρχία τους,
    μέσω των τραπεζών, των πολιτικών και των ΜΜΕ.
    Αποσπάσματα:
    Πρωτόκολλο Πρώτο
    Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας…
    Πρωτόκολλο Δεύτερο
    Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας…
    Πρωτόκολλο Τρίτο
    Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού…
    Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
    Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
    Πρωτόκολλο Τέταρτο
    Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας…
    Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία…
    Πρωτόκολλο Πέμπτο
    Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού;…
    Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ’ αυτή…
    Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται…
    Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία…
    Πρωτόκολλο Έκτο
    Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ’ αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών…
    Πρωτόκολλο Έβδομο
    Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε…
    Πρωτόκολλο Όγδοο
    …να οικειοποιηθούμε όλα τα όργανα που οι αντίπαλοί μας θα μπορούσαν να μεταχειρισθούν εναντίον μας…
    Πρωτόκολλο Ένατο
    Θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια ενός κόσμου άλλοτε ισχυρού, σήμερα όμως υποταγμένου σε μας…
    Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας…
    Πρωτόκολλο Δέκατο
    Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων…
    Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα εργαλείο στα χέρια μας…
    Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας…
    πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας…
    Πρωτόκολλο Ενδέκατο
    Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε οι λύκοι…
    Πρωτόκολλο Δωδέκατο
    Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο.
    Σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι ανάμεσα σ’ εκείνους που θα μας επιτίθενται θα υπάρχουν και όργανα δημιουργημένα από μας, αλλά αυτά θα προσβάλλουν αποκλειστικά ορισμένα σημεία, των οποίων εμείς θέλουμε τη μεταβολή…
    Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας…
    Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε…
    Αν από τώρα μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους,…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο
    Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο). Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.
    Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής…
    Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ. Το ενδιαφέρον γι’ αυτά θ’ απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.
    Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία,…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Τέταρτο
    Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ’ αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.
    Θα διεγείρουμε τόσο μεγάλη απέχθεια απέναντι σ’ αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας, η οποία τόσο τους βασάνισε, η οποία τους αφαίρεσε τα μέσα της επιβίωσης, η οποία τους παρέδωσε για εκμετάλλευση σε συμμορία τυχοδιωκτών που δε γνώριζαν τι έκαναν…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο
    Στις Χριστιανικές κοινωνίες που έχουμε σπείρει τόσο βαθιές ρίζες διαφωνιών και διαμαρτυριών, δεν είναι δυνατό ν’ αποκατασταθεί η τάξη παρά μόνο με αμείλικτα μέτρα, που να μαρτυρούν άκαμπτη εξουσία…
    Οι μασονικές στοές αυτές θ’ αποτελούν το σπουδαιότερο γραφείο πληροφοριών μας και το όργανό μας που θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή…
    Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο
    Για το σκοπό να καταστρέψουμε κάθε ξένη για μας συγκεντρωτική δύναμη, θα καταργήσουμε τα Πανεπιστήμια, τα οποία αποτελούν τον πρώτο σταθμό του συγκεντρωτισμού, και θα ιδρύσουμε καινούργια με νέα μορφή.
    Η κακή γνώση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν για τα πολιτικά ζητήματα δημιουργεί ουτοπιστές και κακούς πολίτες. Μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε σε ποια κατάσταση έφερε τους Χριστιανούς η γενική μόρφωσή τους. Αναγκασθήκαμε να εισαγάγουμε στη μόρφωσή τους όλες τις αρχές που τόσο καλά εξασθένησαν την κοινωνική τους τάξη…
    Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε “διδασκαλία με εικόνες” και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε άβουλα και υπάκουα ζώα…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Έβδομο
    Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί παντού. Επομένως ελάχιστα χρόνια απομένουν ακόμη μέχρι την πλήρη κατάρρευση της Χριστιανικής Θρησκείας…
    Στο πρόγραμμα μας το ένα τρίτο των υπηκόων μας θα επιβλέπει τους άλλους…
    …Πως αλλιώς όμως θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον πολλαπλασιασμό των ανωμαλιών στη διοίκησή τους; Με ποια άλλα μέσα;… Μεταξύ των σπουδαιότερων απ’ αυτά είναι και τα όργανα στα οποία έχει ανατεθεί η διατήρηση και η αποκατάσταση της τάξης…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Όγδοο
    Θα εξαναγκάσουμε τις Κυβερνήσεις ν’ αναγνωρίσουν την αδυναμία τους με τα φανερά μέτρα ασφαλείας που θα παίρνουν, και με τον τρόπο αυτό θα καταστρέφουμε το γόητρο της εξουσίας…
    Πρωτόκολλο Δέκατο Ένατο
    Οι επαναστάσεις δεν είναι δυνατό να χαρακτηριστούν αλλιώς εκτός από γάβγισμα μικρού σκυλιού εναντίον ενός ελέφαντα. Για μια καλά διοργανωμένη Κυβέρνηση, όχι από άποψη αστυνομικής, αλλά κοινωνικής οργάνωσης, το μικρό σκυλί γαβγίζει εναντίον του ελέφαντα, γιατί αγνοεί την ξεχωριστή του θέση και αξία. Αρκεί κάποιος να αποδείξει μ’ ένα καλό παράδειγμα την αξία της μιας ή της άλλης, για να πάψουν τα σκυλάκια να γαβγίζουν και να συνηθίσουν να κουνάνε την ουρά τους μόλις εμφανίζεται ο ελέφαντας.
    Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.
    Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση…
    Πρωτόκολλο Εικοστό
    Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
    Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις…
    Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους…
    Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας…
    Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;…
    Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο
    Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος…
    Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο
    Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό…
    Πρωτόκολλο Εικοστό Τρίτο
    Για να συνηθίσουν οι Λαοί την υπακοή, πρέπει να τους εξασκήσουμε στη μετριοφροσύνη και, επομένως, να ελαττώσουμε την παραγωγή των ειδών πολυτελείας. Μ’ αυτό το μέτρο θα βελτιώσουμε τα διεφθαρμένα ήθη ανταγωνιζόμενοι την πολυτέλεια…
    Η απεργία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα για την κυβέρνηση. Για μας ο ρόλος της θα τελειώσει, αμέσως μόλις η εξουσία έρθει στα χέρια μας…
    http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

    Τα σύμβολα του δολαρίου και η αποδεδειγμένη διακυβέρνηση των ΗΠΑ απο μασόνους, αποδεικνύουν με τον πιο τρανταχτό τρόπο τις οδηγίες για την παγκόσμια διακυβέρνηση που αναφέρεται στα προτόκολλα από μασονικούς, εβραϊκούς κύκλους (η με διάφορα άλλα ονόματα που λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες αυτές που έχουν σκοπό την παγκόσμια ισοπέδωση και διακυβέρνηση από την δική τους αρχή. Μεσω μάλιστα του πλήρη ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών του κάθε κράτους τους ανοίγει η πόρτα για τον πλήρη έλεγχο του, όπως λεπτομερώς αναφέρεται και στις οδηγίες τους “Προτόκολλα για την παγκόσμια κυριαρχία”).
    http://ghostologia.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

    Τα εβραικά, μασονικά σύμβολα του δολαρίου
    Εδω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και βιντεο στα αγγλικά
    http://pakalert.wordpress.com/2009/01/19/video-illuminati-exposed/

    Please wake up
    One voice can make the difference


    Και εμείς τους ανοίξαμε την πόρτα και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το καλοστημένο τους σχέδιο, νομίζοντας ότι αυτά που συμβαίνουν είναι απλά τυχαία, και πιστεύουμε στο παραμύθι των πολιτικών που λένε ότι είναι για το καλό μας.
    “H Mεγάλη Σφραγίδα των HΠA με τα αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου το 1935, από τον τότε Πρόεδρο των Hνωμένων Πολιτειών Φράνκλιν Nτελάνο Pούσβελτ. Πολλά χρόνια αργότερα, το 1951, ο τότε υπουργός Γεωργίας και αργότερα αντιπρόεδρος των HΠA Xένρι Γουάλας, αφήνει να εννοηθεί σε μια επιστολή του πως ο ίδιος προσωπικά παρακίνησε τον Pούσβελτ να τοποθετήσει τις δυο πλευρές της Mεγάλης Σφραγίδας πάνω στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου. Στην επιστολή του, ο Γουάλας αποκαλύπτει [κάτι που σήμερα είναι ευρέως γνωστό] ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Pούσβελτ ήταν Mασόνοι 32ου βαθμού…
    Tην πρόταση για το μάτι μέσα στο τρίγωνο, έκανε σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία ο Πιέρ ντι Σιμιτιέρ, σύμβουλος της πρώτης επιτροπής και μασόνος ο ίδιος. Στον τεκτονισμό, το μάτι μέσα στην πυραμίδα συμβολίζει τον «Mεγάλο Aρχιτέκτονα του Σύμπαντος», και έτσι αποτελούσε την κατάλληλη κορυφή για την κόλουρο πυραμίδα, η οποία, σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση, συμβόλιζε τη δύναμη και τη μελλοντική διάρκεια των δεκατριών πολιτειών του ομόσπονδου κράτους.H κόλουρος πυραμίδαH κόλουρος (δίχως κορυφή) πυραμίδα με τα δεκατρία επίπεδα είναι ένα ακόμη μυστηριώδες τμήμα της Mεγάλης Σφραγίδας των Hνωμένων Πολιτειών. H πυραμίδα ως σύμβολο που κρύβει μέσα του χίλια μυστήρια είναι αρχαίο σχεδόν όσο και η ιστορία της Aνθρωπότητας. Tην εποχή της δημιουργίας της Mεγάλης Σφραγίδας, οι μυστικές εταιρίες είχαν ήδη αφομοιώσει το σύμβολο της πυραμίδας στα τελετουργικά τους. Ως καθαρά μασονικό σύμβολο, η κόλουρος πυραμίδα συμβόλιζε την ημιτελή κατάσταση της ομοσπονδίας, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί σε τέλειο κράτος μόνο μέσω της ένωσής της με το Yπέρτατο Oν.Μόλις ολοκληρωθεί η νέα παγκόσμια τάξη και η παγκόσμια κυβέρνηση πάρει τα ηνία, ο λίθος της κορυφής θα ενωθεί με την υπόλοιπη πυραμίδα συμβολίζοντας έτσι την επίτευξη του στόχου τους ο οποίος θα ολοκληρωθεί, όπως πιστεύουν αυτοί, με την ενθρόνιση στην κορυφή της πυραμίδας του δικού τους θεού τον οποίο θα εμφανίσουν οταν ερθει η ώρα.”
    http://ghostologia.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

    Αν σας φαίνονται ολα αυτα ανόητα, φαντασιώσεις κ.α. λάβετε υπ όψιν σας οτι φαινόντουσαν και σ εμάς στην αρχή.

    Απλά ψάξτε το γιατί σας αφορά, μας αφορά ολους.
    Ειναι ενας πόλεμος που κύριξαν τρελοί, αλλά δεν μπορούμε να γυρνάμε την πλάτη
    γιατί την αδιαφορία μας αυτή θα πληρώσουν τα παιδιά μας που που δεν φταίνε σε τίποτα.
    Αυτός που ζει στην άγνοια και τρέφεται από την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα
    -που ισχυρίζονται οι ισχυροί ότι τον ταΐζουν- δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

    Ο ενημερωμένος και σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα…
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

    http://kataggelies.com

    thesecretrealtruth.blogspot.com





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ