• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ!!ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;


    H Soasig Chamaillard «μετασκευάζει»  αγαλματάκια της Παναγίας δίνοντας μια ποπ διάσταση που στις ακραίες της διαστάσεις φθάνει μέχρι τη Hello Kitty.
    Στις μινιατούρες της αναμιγνύει τη θρησκευτική παράδοση με το κιτς. Σε ένα email που έστειλε στο Huffington Post αποκάλυψε ότι ξεκίνησε αυτή τη θρησκευτική κιτς τάση όταν βρήκε ένα σπασμένο αγαλματάκι της Παναγίας που της είχε χαρίσει ο πατέρας της. Η έμπνευσή της ήταν να το επισκευάσει δίνοντας μια μοντέρνα άποψη για το πώς θα ήταν σήμερα η Παναγία (κατά τη γνώμη της).
    Όπως ήταν φυσικό η καλλιτεχνική άποψη της Chamaillard προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην Καθολική Εκκλησία, Η έκθεση που έκανε πέρυσι στη GalerieAlbane της Ναντ χαρακτηρίστηκε από κριτικούς ως σκανδαλώδης, βλάσφημη και ντροπιαστική. Κάποιος μάλιστα έγραψε σε σχόλιο για την καλλιτέχνιδα  στο site Observatoire de la Christianophobie: «Μακάρι να καεί στην κόλαση και μαζί με αυτήν και η έκθεσή της». Η ίδια απάντησε λέγοντας ότι ¨Η πίστη είναι κάτι πολύ δυνατό για να αμφισβητείται από απλά αντικείμενα». 




    Αυτό το άρθρο το αφιερώνουμε λοιπόν στα παπαγαλάκια του Ισλάμ ανά την Ελλάδα,με προεξέχοντα τον γνωστό και μη εξαιρετέο Εθνικό Προπαγανδιστή(τουλάχιστον αυτός έχει καλό λόγο να θέλει να μείνουν οι μαύροι στην χώρα)!!Παρακολουθήστε το παραλήρημα των Ισλαμολάγνων δημοσιογράφων (και μή),υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των λαθραίων στην πίστη και συγκρίνοντας τις αντιδράσεις τους με αυτές των Χριστιανών!!Ερώτηση:Αν είχε γίνει έκθεση με αγαλματίδια του Μωάμεθ ντυμένου με ζαρτιέρες ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις;


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ