• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

    Συνεχίζονται οι ληστρικές επιθέσεις αλλοδαπών σε ανήμπορους ηλικιωμένους


    Δυστυχώς ειδήσεις σαν και αυτή που ακολουθεί έχουν γίνει τόσο καθημερινές τόσο κοινότυπες γεγονός που αποδεικνύει πόσο βάρβαρη πόσο ανεξέλεγκτη έχει  γίνει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχεία. Πιο συγκεκριμένα ηλικιωμένη γυναίκα η οποία περπατούσε αμέριμνη σε δρόμο της Πάτρας δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό ο οποίος αφού την χτύπησε της απέσπασε 100 ευρώ και έφυγε.
    Μετά την επίθεση περαστικοί αποπειράθηκαν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, αλλά δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά γεγονότα όπως αυτά αποδεικνύουν την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αλλοδαπός πληθυσμός που ζεί παράνομα στην Ελλάδα και σκηνές σαν και αυτές δεν θα αποτελούν την είδηση της ημέρας για τις πόλεις και τα χωρία της Ελλάδας αλλά ένα απλό συνηθισμένο γεγονός.

    Πρόκειται δυστυχώς για απόρροια της κοντόφθαλμης και γεμάτης ιδεοληψίες πολιτικής που εφαρμόστηκε από το σύγχρονο ελληνικό πολιτικό σύστημα, που όλα αυτά τα χρόνια έβαζε την διεθνή εικόνα της χώρας (το γνωστό τι θα πούν οι ξένοι για τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες μας) και τα δικαιώματα κάθε λογής ατόμου που εισερχόταν παράνομα στην Ελλάδα πάνω από την ζωή και την ασφάλεια του κυρίαρχου… ελληνικού λαού. 


    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ