• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

    Κι άλλα στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν με επίδομα ενοικίου

    Ανακατατάξεις στην κυβέρνηση!

    Διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά»:
    Έγγραφο από την Διαύγεια βάσει του οποίου και ο Δημήτρης Μάρδας είχε κάνει χρήση του νόμου για το επίδομα ενοικίου παρουσίασε ο ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης Μάρδας ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση τυο ΣΥΡΙΖΑ (Ιανουάριος -Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών το διάστημα Σεπτεμβρίου 2015-Νοεμβρίου 2016. 
    Δεν είναι ο μοναδικός. Για το επίδομα υπήρξε έγκριση πίστωσης (δαπάνη διαμονής) για τον νυν υφυπουργό Παιδείας Κωνσταντίνος Φωτάκης (εξωκοινοβουλευτικό), αλλά και τον Παναγιώτη Σγουρίδη, αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος υπήρξε στο υπουργείο Ενέργειας. Ο τελευταίος είχε δηλώσει μόνιμο τόπο κατοικίας την Ξάνθη και είχε καταθέσει αίτηση στη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το κονδύλι 7.000 ευρώ εκταμιεύθηκε επτά μήνες μετά την παραίτησή του.
    Ο Κωνσταντίνος Φωτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι ουδέποτε έκανε χρήση της συγκεκριμένης δαπάνης αν και εγκρίθηκε η πίστωση, δεδομένου ότι ο ίδιος διαμένει στο σπίτι του γιου του.
    Ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε ότι έδινε 50 ευρώ το μήνα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Αιγάλεω, προσκόμισε τη σχετική απόδειξη και έλαβε για τους επτά μήνες 350 ευρώ και όχι 7.000 ευρώ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ