• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

    Θα ήθελα να ευχηθώ αλλά δεν μου βγαίνει...


    Θα ήθελα πραγματικά να ευχηθώ χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες ώρες...αλλά είναι κάτι που δεν μου βγαίνει. Νομίζω ότι θα σας κοροϊδέψω...θα είναι ψέματα. Με αυτά τα δεινά που περνάει η χώρα μας οι ευχές φαντάζουν αστείες. Τι
    να πεις σε κάποιον που έχει χάσει το σπίτι του την δουλειά του κάποιον από την οικογένειά του; Τι να πεις σε αυτόν που τα παιδιά του φεύγουν αναγκαστικά στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη; Σε αυτόν που δεν έχει ούτε να φάει και ψάχνει τα σκουπίδια μπας και βρει κάτι για να ξεγελάσει την πείνα του; Σε οικογένειες που ζουν στο σκοτάδι και ξεπαγιάζουν από το κρύο γιατί δεν έχουν ρεύμα η πετρέλαιο; Τι να πεις σε όλους αυτούς; Χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος; Πως να το πεις όταν οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πάψει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον γιατί μας αφαίρεσαν κι αυτό το δικαίωμα, πως; 
    Το μόνο ίσως που μπορώ να ευχηθώ, είναι το 2014 με την βοήθεια του Θεού, να είναι η χρονιά που θα βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το σκοτάδι που ζούμε, και να φέρει την λύτρωση σε όλους μας.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ 
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ

    3 σχόλια:

    1. Φίλε Γιώργο, την ίδια αίσθηση έχουμε όλοι μας.

      Επίτρεψε με να σ' ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον ερχόμενο Καινούργιο Χρόνο 2014, όλοι συνπάσχουμε για τους συνανθρώπους μας, μια δοκιμασία είναι αυτές οι στιγμές που περνάμε (σκληρές στιγμές επιβίωσης), αλλά το μέλλον των κυρίαρχων του πλανήτη Γή ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στον πολιτισμό τους (αυτά μας προανήγγειλαν οι Άγιοι και οι γέροντες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας μας).

      Σε συνχαίρω για την Ιστοσελίδα σου και τον κόπο σου να μας ενημερώνεις με σημαντικές ειδήσεις και ενημερώσεις.

      Με εκτίμηση, ένας τακτικός αναγνώστης της Ιστοσελίδας σου.

      Φιλικά,
      Λάζαρος.

      Και πάλι, σ' εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. OΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΛΑΖΑΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ????? ΤΗΝ "ΑΣΠΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ"? ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ???
        ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΡΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ !! ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?? ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ??? ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΠΕΣΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !!!

        ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !! ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ !!!
        NAI !! TA EΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΙΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!!
        ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ !! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑ......ΚΑΣ !!!
        Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΩΘΕΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ !!!
        ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ(TΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ) !!

        ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΝΤΑΙ !!!

        ΥΓ:ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ = Μ.........ΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

        Διαγραφή
    2. Φίλοι μου τα πράγματα είναι απλά Τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι ακόμα πιο δύσκολα Και οι δύο έχετε εν μέρη δίκιο. Τα γεγονότα ακολουθούν τον δρόμο τους Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και οι Πατέρες της εκκλησίας αναφέρονται σε αυτά όσο αφορά τον ερχομό του Αντίχριστου. Αφού περάσουμε όλη αυτή την δοκιμασία, θα έλθει και η λύτρωση με την επιστροφή του Χριστού μας. Υπομονή θέλει και πίστη και όσο μπορούμε κοντά στον Θεό γιατί μόνο Αυτός μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε αυτά που θα έλθουν.
      "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ