• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

    Αποκάλυψη: Την παγίδευσαν και την τίναξαν με τηλεχειρισμό οι ισλαμοφασίστες!

    ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΖΩΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ

    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ VOLGOGRAD ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΩΕΣ

    Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

    Οινέεςπληροφορίεςπουδημοσιεύονταιαπότοlifenewsπουπρωτοστατείστηνενημέρωσηγύρωαπό το τρομοκρατικό χτύπημα στο Volgograd, θέλουν την ΟksanaOslanova(18/06/87) να υποστηρίζεται από ακόμη 2 άτομα. Μια γυναίκα που το ειδησεογραφικό την κατονομάζει ως Mikulin και  έναν άνδρα γνωστό ως Pavlof . Οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι η δράστις είχε συνεργούςαλλά δεν δίνουν ονόματα . Θεωρούν πιθανόν ότι η ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε 10 kg TNT  δεν έγινε από την ίδια την καμικάζι που έφερε τη ζώνη αυτοκτονίας. Καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα δισταγμού , καθυστέρησης αλλά και αναθεώρησης για την απασφάλιση των εκρηκτικών, η ομάδα υποστήριξης ενεργοποίησε την έκρηξη εξ αποστάσεως. Έχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές ο επίδοξος « μάρτυρας αυτοκτονίας » φοβάται να πατήσει το κουμπί που θα επιφέρει τον ακαριαίο θάνατό του και για αυτό το λόγο οι τρομοκρατικές ομάδες έχουν υιοθετήσει την εξ αποστάσεως ενεργοποίηση του μηχανισμού από συνεργό που είναι παρών στην επιχειρηση.

    Γράφημα της επίθεσης 1
    Γράφημα της επίθεσης 1

    γράφημα 2γράφημα 3Αυτό το σενάριο είναι και το επικρατέστερο για αυτήν την τρομοκρατική επίθεση επειδή η τρομοκράτισσα αιφνιδιάστηκε από τις κινήσεις των αστυνομικών οι οποίοι φυλούσαν τα σημεία ελέγχου ανίχνευσης μετάλλων πριν την είσοδο στις αποβάθρες. Δυο αστυνομικοί εντόπισαν τις ύποπτες κινήσεις της και έσπευσαν για εξακρίβωση των στοιχείων της πριν περάσει από το σημείο ελέγχου. Ήταν εμφανώς νευρική, αρκετά φοβισμένη και κοιτούσε ολόγυρα. Όταν οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το μέρος της, έγινε η έκρηξη με πρώτο θύμα της τον 29χρονο αστυνομικό Dmitry Makovkin που την πλησίασε πρώτος.

    Ο νεκρός αστυνομικός
    Ο νεκρός αστυνομικός

    Το γραφείο τύπου των Ειδικών Δυνάμεων (MVD) εξέδωσε δελτίο με το οποίο ευχαριστεί τον Dmitry Makovkin ο οποίος αν και κατατάχθηκε το 2013 στην Αστυνομία αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, επέδειξε απαράμιλλη αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

    Αναγνωρίζει την καταλυτική συμβολή του στην αποφυγή βαρύτερων συνεπειών σε επίπεδο απώλειας ανθρωπίνων ζωών. Αν η τρομοκράτισσα, εισχωρούσε στην αίθουσα αναμονής τα θύματα θα ήταν κατά δεκάδες πολύ περισσότερα καθώς 3 τραίνα εισέρχονταν στο σταθμό.

    Επισήμως η ταυτοποίηση της καμικάζι θα γίνει και με δείγματα DNA από τη σορό της σε σύγκριση με  γεννητικό υλικό των γονιών της. Ήταν παντρεμένη με τον Israpilov Validzhanovymή επονομαζόμενο Emir Hassanπου σκοτώθηκε το 2011.

    Ήταν καταζητούμενη από τις ρώσικες αρχές από τον Ιούνιο του 2012 ως ύποπτη τρομοκρατικών επιθέσεων μαζί με άλλες γυναίκες ισλαμίστριες που έχουν παρόμοια δράση στη Ρωσία.

    ΗπεριοχήτουVolgogradκήρυξε δημόσιο πένθος από  1ηέως 3 Ιουανουαρίου. ΟκυβερνήτηςSergeï Bajen ovανήγγειλε ότι οι οικογένειες των θυμάτων θα λάβουν από 1000000 ρούβλια. Ο Πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε προσωπικά για όλα τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος .

    FB back up Al NosraΚαι ενώ η Ρωσία κλαίει τους νεκρούς της, η τρομοκρατική οργάνωση  Αλ Νόσρα, (θυγατρική της Αλ Κάιντα στη Συρία) γιορτάζει το πετυχημένο τρομοκρατικό χτύπημα. Στη σελίδα της fb σχολιάζει :  «  Αυτό θα απασχολήσει για αρκετό καιρό τους Ρώσους μακριά από τη Συρία ».







    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ