• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Το τεράστιο μυστικό που κρύβει η JP Morgan & Chase κάτω από τους πολυσύχναστους δρόμους του Μανχάταν

    JP Morgan & Chase... Ο τραπεζικο-επενδυτικός κολοσσός που ορίζει τη μοίρα ολόκληρων ηπείρων, δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Μία επωνυμία που ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο «πάνω» του, αλλά και «κάτω» απ' αυτόν!

    Και εδώ η λέξη «κάτω» θα πρέπει να εκληφθεί κατά κυριολεξία, καθώς ένα από τα δύο αποθετήρια-θησαυροφυλάκια της εν λόγω τράπεζας, μεγέθους όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, βρίσκεται σε βάθος 5 ορόφων κάτω από τους πολυσύχναστους δρόμους του Μανχάταν, κάτω ακριβώς από τη μύτη των χιλιάδων ανυποψίαστων περαστικών.
    Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό αποθετήριο χρυσού του κόσμου, το οποίο μάλιστα έχει κατασκευαστεί ακριβώς απέναντι από το Ομοσπονδιακό Αποθετήριο Χρυσού των ΗΠΑ, γεγονός που έχει αποτελέσει αφορμή για κάθε λογής θεωρίες συνωμοσίας.
    Η τράπεζα όμως διαθέτει και ένα δεύτερο η τοποθεσία του οποίου παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστη, με κάποιους να εικάζουν ότι βρίσκεται κάτω από το συγκρότημα των γραφείων της φίρμας στο Λονδίνο, δίπλα (!) στο Αποθετήριο Χρυσού της Τράπεζας της Αγγλίας.
    Αμφότερα είναι κατασκευασμένα ώστε να «επιβιώσουν» ενδεχόμενης πυρηνικής καταστροφής.

    iefimerida

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ