• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Την κοπάνισε από την φυλακή για να πάει οδοντίατρο!

    Με τέτοιο πονόδοντο «μάσησε» και τα σίδερα – Κρατούμενος απέδρασε για να πάει στον οδοντίατρο!
    Ένας κρατούμενος σε σουηδική φυλακή δραπέτευσε για να πάει στον... οδοντίατρο και αφού του πέρασε ο πονόδοντος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.



    Ο κρατούμενος το έσκασε στις αρχές Νοεμβρίου από τη φυλακή του Έστραγκορντ, στη νοτιοδυτική Σουηδία, μόλις δύο ημέρες προτού να ολοκληρώσει την ποινή του "επειδή πονούσαν τα δόντια του και ήθελε να πάει στον οδοντιάτρο", ανέφεραν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες.

    "Φεύγοντας από τον οδοντίατρο, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα", σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο 51χρονος είχε παραπονεθεί στη διεύθυνση της φυλακής ότι πονούσε, τέσσερις ημέρες προτού αποφασίσει να δραπετεύσει.

    "Είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό μου", εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Dagens Nyheter. "Στο τέλος δεν άντεχα άλλο", πρόσθεσε.

    Η διεύθυνση της φυλακής αποφάσισε να τιμωρήσει τον δραπέτη προσθέτοντας άλλες 24 ώρες κράτηση στην ποινή φυλάκισης του ενός μήνα που του είχε επιβληθεί αρχικά.

    Ο 51χρονος, που πλέον έχει αποφυλακιστεί, κανονικά αυτή τη φορά, είπε στην εφημερίδα ότι πάνω απ' όλα χαίρεται που του πέρασε ο πονόδοντος. "Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να πληρώσω τον οδοντίατρο", κατέληξε.

    koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ