• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Τι κρύβουν οι εγκαταστάσεις των σαϊεντολόγων στην έρημο του Νέου Μεξικού; (εικόνες & βίντεο)

    Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Lafayette Ron Hubbard (1911-1986) Πολλά έχουν ακουστεί για τη φανερή και κρυφή δράση της, εκτενώς καταγεγραμμένα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
    Κάτι όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η σχετική με την οργάνωση ύπαρξη ενός μυστηριώδους συμπλέγματος υπόγειων εγκαταστάσεων σε σπήλαιο στη μέση του πουθενά, συγκεκριμένα στην έρημο του Νέου Μεξικού, για τον ακριβή σκοπό και την ακριβή χρήση της οποίας κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

    Πρόκειται για υπόγειο συγκρότημα κτισμάτων δεμένων με κάσες τιτανίου και απόρθητες πύλες τεραστίων διαστάσεων από ανοξείδωτο ατσάλι, βάρους 2.5 τόνων η καθεμιά, οι οποίες φρουρούνται από έναν ολόκληρο στρατό ενόπλων, κάμερες ασφαλείας και άλλα προηγμένα συστήματα φύλαξης.


    Το μυστηριώδες κτίριο που οδηγεί σε ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο, είναι χτισμένο δίπλα σε δύο γιγαντιαία σύμβολα χαραγμένα στο έδαφος.
    Τα θεόρατα υπέργεια σχήματα που δεν μπορεί κανείς να δει παρά μόνο από εναέρια λήψη, πιστεύεται ότι είναι δείκτες για τους οπαδούς της θρησκείας για να βρουν το δρόμο τους πίσω από τα άκρα του σύμπαντος, μετά τη καταστροφή της ανθρωπότητας στο μέλλον. Μέσα στα υπόγεια υπάρχουν κείμενα τουΧάμπαρντ, που πιστεύεται ότι ήταν είτε χαραγμένα σε δίσκους από ανοξείδωτο χάλυβα ή χρυσοί δίσκοι συσκευασμένοι σε κάψουλες τιτανίου.


       

    Ένα στοιχείο που προσδίδει ακόμη πιο περίεργη αύρα στην τοποθεσία είναι τα θεόρατα υπέργεια σχήματα που δεν μπορεί κανείς να δει παρά μόνο από εναέρια λήψη. 
         

    Αν και κανείς δεν γνωρίζει το οριστικό και πραγματικό νόημα του ζεύγους των επικαλυπτόμενων κύκλων, ο καθένας με ένα διαμάντι μέσα του, κάποιοι θεωρούν ότι είναι ένα εμπορικό σήμα από την Εκκλησία της τεχνολογίας, ένα υποκατάστημα της Σαηεντολογίας.











    γράφει η Eva Cat  
    THE CURIOSITY OF CAT

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ