• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

    Αναζητούνται γενναίοι Έλληνες που δεν φοβούνται το κράτος !

    Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ
    O κόσμος αλλάζει. Πολλοί αντιλαμβάνονται ότι τα επόμενα είκοσι χρόνια δέν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα προηγούμενα είκοσι χρόνια. Ακόμα πιό πολλοί βιώνουν το εύρος των προκλήσεων που έχουν 
    επιβάλλει οι δανειστές.
    Οι προκλήσεις αυτές κυμαίνονται από μια επικείμενη παγκόσμιά οικονομική κατάρρευση έως την έλλειψη τροφίμων, κόψιμο του ρεύματος, ανεργία, κατάθλιψη και κτλ.

    Τα προβλήματα διαρκώς επισημαίνονται και τονίζονται από αυθεντίες ή μη, αλλά τί γίνεται με τις λύσεις; Πώς τα βάζουμε με μια ολόκληρη εγκληματική κυβέρνηση; Πώς γκρεμίζουμε τα τραπεζικά καρτέλ που κατασπαράσουν την οικονομία μας; Πώς βάζουμε ένα τέλος στην ιατρική δικτατορία; Πώς σιγουρευόμαστε ότι οι βροντόσαυροι των main stream media μεταλλάσονται σε τυρρανόσαυρους-θηρευτές των βροντόσαυρων;

    Όλα αρχίζουν από τα χρήματα. Πού τα αποταμιεύετε; Είναι αποταμιευμένα σε μία από τις τράπεζες που έχουν λάβει έως τώρα δισεκατομύρια ευρώ διάσωσης από τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών σαν πακέτα ανακεφαλαιοποίησης; Τράπεζες που έχουν μετατρέψει παγκοσμίως αξιόπιστα νομίσματα σε αναξιόπιστα κουπόνια χρέους; Χρησιμοποιείται credit και debit κάρτες ακόμα; Το ξέρατε ότι κάθε φορά που περνάει η κάρτα σας μέσα από εκείνο το μηχανηματάκι που έχουν όλα τα καταστήματα, δημιουργούνται νέα χρήματα με επιτόκιο δηλαδή νέο χρέος, δηλαδή περισσότερο κέρδος για τους τραπεζίτες; Ποιά η έκπληξη λοιπόν όταν το σύστημα εφευρίσκει διαρκώς νέες μεθόδους για να μας ωθήσει να καταναλώνουμε; Αυτή είναι μονίμως η λύση τους. Καταναλώστε περισσότερο λένε, χρεωθείται και άλλο στο διηνεκές, για να συγκεντρώσουν περισσότερο χρέος. Γιατι να μην τραβήξουμε την πρίζα από το σύστημα;

    Χρησιμοποιείστε αποκλειστικά χρήματα, πραγματικά χρήματα και όχι κάρτες και επιταγές. Αποταμιεύστε τα χρήματα σας στις μικρές συνοικιακές τράπεζες όχι στις ήδη σωσμένες. Αυτές θα χρειάζονται διαρκώς σώσιμο, δηλαδή περισσότερα από τα χρήματα των Ελλήνων φορογούμενων. Διασφαλίστε την περιουσίας σας όχι με άχρηστα χαρτονομίσματα μειούμενης αξίας, αλλά με πραγματικά χρήματα. Με χρυσό, ασήμι, λευκόχρυσο, χαλκό, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κακάο, βαμβάκι, σόγια, ζάχαρι, αλεύρι, αλάτι, ζάχαρι και κτλ. Με τα λεγόμενα παράγωγα, με πραγματικά χρήματα δηλαδή. Αυτά είναι το πραγματικό χρήμα. Αυτά είναι οι πιό αξιόπιστοι αποταμιευτές περιουσίας που θα συναντήσετε ποτέ στην ζωή σας. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Όσα λεφτά μετατρέπονται σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μορφές, αφαιρούνται από την φαύλη κυκλοφορία δημιουργίας αέναου χρέους και αυξάνει την πίεση στο τραπεζοκρατούμενο αυτό μοντέλο οικονομίας. Μιμηθείτε ότι κάνει η Κίνα και η Ρωσία δηλαδή.

    Από που αγοράζετε προιόντα και υπηρεσίες; Ψωνίζετε από, τα μεγάλα σουπερμάρκετ, τα Μall, τα Golden Hall και τα Ικέα τους; Από ξένες δηλαδή εταιρείες ή από τα συνοικιακά μαγαζιά με προιόντα ελληνικής προέλευσης και υπηρεσίες; Πολλοί ισχυρίζονται ότι αγοράζουν ελληνικά προιόντα αλλά καταναλώνουν εν τέλει φθηνές κινέζικες βλακείες της χείριστης ποιότητας που χαλάνε στο πίτς φιτίλι και χωρίς να το καταλαβαίνουν σκοτώνουν το κατοικίδιο τους, τα παιδιά τους, το σπίτι τους και το πορτοφόλι τους. Ακόμα και η οδοντόκρεμα είναι επικύνδυνη. Για να καταλάβετε οι πολιτικοί μας ενδιαφέρονται τόσο πολύ για εμάς, που σύντομα θα επιτρέψουν και κινεζικά φάρμακα στην χώρα μας, επειδή είναι πιό φθηνά.

    Τί γίνεται όσο αναφορά την προσωπική σας οικονομία; Την επαγγελματική ή την οικονομία του νοικοκυριού; Ναί γνωρίζουμε πλέον ότι οι Αμερικανικές και οι Ευρωπαικές τράπεζες κάνουν κουμάντο παγκοσμίως στις κρατικές οικονομίες, οι οποίες τώρα καταρρέουν, αλλά τι γίνεται με σένα και εσύ τι κάνεις σχετικά με αυτό; Έχεις πέσει σε απόγνωση και σε κατάθλιψη; Παίρνεις συμβουλές από το ίντερνετ και το youtube και από

    υποτιθέμενες αυθεντίες που ζούν στο υπόγειο ή στο δωμάτιο του πατρικού τους σπιτιού; Από αυτούς παίρνεις συμβουλές ζωής; Ή από τους συγγενικούς συνταξιούχους που τώρα σε συντηρούν και που ψήφισαν πάλι τους ίδιους από φόβο; Από αυτούς μόνο βρισιές και υπακοή μετά φόβου στο σύστημα θα μάθεις. Ή μαθαίνεις και παρακολουθείς επιτυχημένους νεότερους ανθρώπους που ακόμα παλεύουν να κρατηθούν με πρωτοποριακούς και ευφιής τρόπους; Από ανθρώπους που είχαν ιδέες οι οποίες άλλαξαν και βελτίωσαν το κοινωνικό τους σύνολο, τις ζωές τους, τους αυτοδημιούργητους, αυτούς που από το τίποτα έκαναν κάτι έως πολλά. Ανθρώπους που δόξα τον Θεό η Ελλάδα πάντα παρήγαγε και πάντα θα παράγει.

    Ξέρετε ότι κατά την διάρκεια του μεγάλου κράχ του 1933 υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έβγαλαν πολλά χρήματα χωρίς τοκογλυφίες και χωρίς μαυραγορίτικες δουλειές; Δέν έχουμε όμως ακούσει για αυτούς τους ανθρώπους. Κανείς δέν έχει αναφερθεί σε αυτούς. Εσείς τί θα κάνατε τώρα που η νέα παγκόσμια ύφεση έρχεται και ψεκάζει με fresh air; Θα γίνεται εργάτης ή θα γίνεται κάποιος που δημιουργεί θέσεις εργασίας; Θα συνεχίσεται να ελπίζετε ότι το ποσοστό ανεργίας θα πέσει και η ανάπτυξη θα έρθει μέσω κρατικών πρωτοβουλιών ή μέσω προσωπικών πρωτοβουλιών; Πότε θα σιχτιρίσετε το κράτος; Πότε θα δηλώσετε ευθαρσώς την αυτοτέλια σας; Πότε θα πιστέψετε στην αυτονομία και στην ατομική ελευθερία;

    Τί γίνεται με τα εμβόλια που οι «γκλομπαλιστές» χρησιμοποιούν για να διαταράξουν την βιοχημεία των παιδιών μας από την πρώτη μέρα ζωής. Στέκεστε ακόμα στην ουρά με το παιδί σας για ακόμα ένα εμβόλιο που αργο-σκοτώνει τα παιδιά και τους στρατιώτες μας; Όταν είμουν εγώ παιδί έκανα συνολικά τρία ή τέσσερα εμβόλια και δεν έπαθα τίποτα δόξα το Θεό. Σήμερα είναι πάνω από είκοσι και όλοι παθαίνουν κάτι. Ποιούς νομίζετε ότι οφελεί αυτό; Οφελεί τα παιδιά μας ή τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες μήπως ; Που διατηρούν την πατέντα και το μονοπώλιο για κάποια χρόνια αυτών των εμβολίων. Γιατί να μήν κλείσει και αυτός ο φαρμακο-κύκλος τους; Γιατι να μήν κλείσει και αυτός ο κύκλος της φάρμακο-δηλητήριο ιατρικής δικτατορίας με το να κρατάτε τα παιδιά σας μακρία και από αυτές τις θανατηφόρες ουσίες; Από φόβο τα εμβολιάζετε και από αγάπη τα σκοτώνεται.

    Τί γίνεται με τα διλήμματα, τα εκφοβιστηκά δίπολα και την θεωρία των δύο άκρων; Παλαίοτερα είχαμε Πασοκ vs NΔ, σήμερα έχουμε ΝΔ, Πασόκ vs Σύριζα και επίσης Ολυμπιακός vs Παναθηναικός, Άρης vs Πάοκ, Εργοτέλης vs Όφη, μνημόνιο vs αντιμνημόνιο, ευρώ vs δραχμή και κτλ. Όλοι από αυτούς τους διπολικούς προσπαθούν για το καλό των Ελλήνων και όλοι κατορθώνουν στην πράξη το αντίθετο. Ακόμα παρακολουθείται τα χειραγωγημένα παιχνίδια τουςστις κάλπες και στην LCD; Aκόμα δεν πήρατε χαμπάρι ότι τα ζάρια είναι πειραγμένα; Ακόμα ψηφίζετε το λιγότερο κακό; Τον μονόφθαλμο έναντι του τυφλού; Γιατί να μήν απορρίψουμε το κακό, τέλος; Γιατί να μή ψηφίσουμε έναν με δύο μάτια; Υπάρχουν πολλοί άξιοι Έλληνες αλλά δεν έχουν αναδειχθεί. Το διπολικό παιχνίδι είναι δομημένο έτσι ώστε να παραδίδει τον έλεγχο στην ελίτ. Γιατί να συνεχίσουμε συμμετέχουμε σε αυτό το παιχνίδι; Ψηφίστε έξω από τα δίπολα. Ανθρώπους έξω από το κοινοβούλιο. Ψηφίστε γουναράδες της Καστοριάς και πατατοκαλλιεργητές Νευροκοπίου, είναι προτιμότερο, τί άλλο να πω;

    Τα συντεχνιακά main stream media ανήκουν σε αυτούς τους ίδιους τραπεζίτες που λένε και ωθούν τεχνιέντως τον λαό στην καταναλώση γιατί είναι καλό για την οικονομία, είναι αυτοί οι ίδιοι όμως που έλεγαν λίγο πρό λίγο καιρό ότι η Ευρώπη δέν έχει κανένα συστημικό πρόβλημα και ότι η Ελλάδα ήταν μια χαρά και σήμερα η Ελλάδα είναι στο τσάφ να φύγει από την Ευρωζώνη και θα ακολουθήσει η Ιταλία και η Ισπανία και η Ευρωζώνη μάλλον θα καταρεύσει με το ζόρι. Είναι αυτοί οι ίδιοι που διαρκώς μας διαβεβαιώνουν και λένε βγείτε έξω καταναλώστε, δανειστείτε, μην προετοιμάζεστε για τίποτα, ότι γλιτώσαμε τον κίνδυνο, success story, Greecovery, ότι τα χρήματα στις τράπεζες είναι εγγυημένα, ότι είναι τρελλό και καταστροφολογικό να αγοράζετε χρυσό, πολύτιμα μέταλλα και να αποθηκεύετε τρόφιμα και πόσα άλλα. Τραβήξτε επιτέλους την πρίζα από τα main stream media, σταματήστε να τους παρακολουθείτε.

    Εκθέστε και προβάλλετε την διαφθορά όπου την συναντάτε, φτιάξτε δικό σας blog, ανεβάστε φωτογραφίες και βίντεο, συγκροτείστε διαδικτυακές ομάδες αλληλεγύης και αντίστασης, βοηθείστε και ενημερώστε κόσμο σε όποιον τομέα εξειδικεύεστε, μιλήστε, βοηθείστε. Ο κόσμος έχει ανάγκη βοηθείας σε όλους τους τομείς.

    Τρώτε fast food; Σταματήστε να τρώτε αυτές τις δηλητηριασμένες παχύσαρκες αηδίες. Σταματήστε να τρώτε απο μέρη που στην κυριολεξία δηλητηριάζουν το σώμα σας. Ο καρκίνος μόνο % την τελευταία εικοσαετία έχει αυξηθεί κατά 1000%. Υποστηρίξτε μικρές φάρμες, ελληνικές φάρμες ή σουπερμάρκετ που υποστηρίζουν Έλληνες παραγωγούς με βιολογικές καλλιέργιες που παράγουν υγιή προιόντα και όχι σκουπίδια. Πρότηγανισμένα μεταποιημένα κατεψυγμένα σκουπίδια με ένα σωρό προσθέτων Ε. Ψωνίστε και προτιμήστε την γειτονιά και όχι την μεγαλο-αλυσίδα. Μήν αφήνετε να σας συνεπαίρνει η υπερπληθώρα προιόντων μπροστά σας. Αυτό δεν είναι η ευκολία σας είναι η ευκολία τους.

    Τί γίνεται με τους φόρους; Όλοι λένε να φορολογηθούν οι πλούσιοι και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και εννοούν να φορολογηθεί το 1% του 1% των υπερπλουσίων ελίτ τραπεζιτών και μεγαλοκαρχαριών αλλά η κυβέρνηση εννοεί τον μικρόεπιτηδευματία που έδωσε το αίμα του στην κυριολεξία να δημιουργήσει λίγες θέσεις εργασίας προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα πιό ανταγωνιστικό και βελτιωμένο προιόν στην αγορά με νέες ιδέες. Αντί να προσπαθεί να κατάσχει την περιουσία του παραγωγικού, αυτόνομου και μή κρατικοδίαιτου αυτού ανθρώπου θα έπρεπε να τον θαυμάζει και να τον παρουσιάζει σαν μοντέλο και πρότυπο της κοινωνίας. Αυτός είναι η λύση και το μοντέλο της ανάπτυξης. Αυτός ξέρει να σας μιλήσει για success story. Πληρώστε τους μισούς φόρους που σας αναλογούν για να μήν πώ λιγότερο; Προέχει η επιβίωση, τέλος. Τίποτα δεν θα προλάβουν να μας πάρουν, θα το δείτε!!!

    Θέλετε ακόμα να συμμετέχετε στην χρηματοδότηση μιας εγκληματικής κυβέρνησης που χρησιμοποιεί άδικα και αθέμιτα μέσα στα υποχείριά της; Φανταστείτε το αντίκτυπο δύο ή τριών εκατομμυρίων γενναίων Ελλήνων να αντιστέκονται και να λένε ότι δέν θα πληρώσουν άλλο φόρους άν η κυβέρνηση συνεχίσει να αυξάνει το έλλειμμα της χώρας, αν συνεχίσει να καταλύει τα ήθη, έθιμα και ιστορία της Ελλάδας, άν συνεχίσει να διασώνει τις τράπεζες και άν δέν θεσμοθετηθεί αναδρομικά το πολιτικό λάθος σαν ποινικό αδίκημα από το 81 και μετά.

    Αφού αυτοί κοιτάνε μόνο τους αριθμούς και εμείς θα απαντήσουμε με αριθμούς. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στον αριθμό μας. Αναζητούνται γενναίοι Έλληνες λοιπόν που δεν φοβούνται το κράτος , τις τράπεζες και τις απειλές τους. Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, ε από τώρα θα πιάνουν άδεια. Όταν θα ρίξουν γεμάτα το ξανασυζητάμε, έως τότε «Μάλτα γιόκ» Η δημοκρατία διασφαλίζεται όταν μια κυβέρνηση φοβάται τον λαό της, όταν ο λαός όμως φοβάται το κράτος τοτέ αυτό διασφαλίζει την τυραννία. Τέρμα και σε αυτό.

    Αλλάξτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τον δίπλα. Πείτε ΌΧΙ στης τράπεζες, δεν θα τις πληρώσουμε ξανά, δέν θα αποταμιεύσουμε ξανά σε αυτές, δέν θα χρεωθούμε άλλο, δέν θα φάμε άλλο στα μολυσμένα φαστφουντάδικά τους, δέν θα ψωνίσουμε άλλο στα σουπερμάρκετ τους, θα γίνουμε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Αυτό είναι το παράδειγμα που θα δώσουμε στα παιδιά μας. Διασφαλίζουμε την ελευθερία μας, το Σύνταγμά μας, τα δικαιώματά μας, την θρησκεία μας, την γλώσσα μας, την αξιοπρέπεια και την υπόσταση μας.

    Μήν φοβάστε. Τσαμπουκά στον τσαμπουκά. Πιστέψτε με, δέν θα προλάβουν να μας πάρουν τίποτα, τρέμουν τον ίσκιο τους πλέον, έτσι και σηκώσουμε μπαιράκι έστω και λίγο, θα πάνε να κρυφτούν όλοι τους πίσω στα ποντικο-λαγούμια τους. Πίστη χρειάζεται και τίποτα άλλο.

    Αμήν Αμήν Αμήν
    triklopodia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ