• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Πάτρα: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη δολοφονία της δημοσιογράφου!

    «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα» είπε ο δολοφόνος της 43χρονης δημοσιογράφου όταν παραδόθηκε στην αστυνομία.
     Ακόμα δεν μπορούν οι συγγενείς να εξηγήσουν το «γιατί»  έβαψε με αίμα τα χέρια του ο δράστης της δολοφονίας της δημοσιογράφου και επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά.

    Ο 33χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του ενώ είχε ακόμα το αίμα της άτυχης γυναίκας στα χέρια του. Λίγο αργότερα παρέδωσε και το μαχαίρι με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής στη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.
    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η Βουτσινά πάλεψε για να ξεφύγει από τα χέρια του δολοφόνου της ενώ έφερε τρεις μαχαιριές στην πλάτη, στο στέρνο και τη χαριστική στην καρωτίδα.
    Ο δράστης δήλωσε στην αστυνομία ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση με την επιχειρηματία ενώ εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι και στην επιχείρηση την οποία είχε μαζί με τον σύζυγο και πατέρα της μονάκριβης κόρης της.
    Οι συγγενείς όμως της κοπέλας απέρριψαν τους ισχυρισμούς του δράστη λέγοντας ότι η Ναταλία Βουτσινά ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Βρη και δεν είχε καμία σχέση με τον δολοφόνο της.
    Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία της 43χρονης γυναίκας.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ