• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Ισοπαλία στα Περιβόλια...Άνετα ο Αστέρας, 3-0 τον Παναιτωλικό...«Κόλλησε» στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

    Ισοπαλία στα Περιβόλια

    Ο Πλατανιάς και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα «Περιβόλια», σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τόρες στο 25’, ενώ το 1-1 διαμόρφωσε στο 37’ ο Παπαδόπουλος. 


    Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 25’ με την κεφαλιά του Τόρες, μετά από τη σέντρα του Φερνάντες, ενώ το παιχνίδι για τον Ατρόμητο ξεκίνησε στραβά από νωρίτερα, όταν στο 11’ ο Καραγκούνης αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Γεωργίου. 

    Να σημειωθεί ότι ο Μοράλ στο 36’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσενάμο και να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από τη σέντρα του Γιαννούλη, ο Παπαδόπουλος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Οι Περιστεριώτες πριν το ημίχρονο έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

    Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς που έπαιξε με παίκτη παραπάνω πήρε το πάνω χέρι και έχασε ευκαιρίες. Στο 70’, το 72’ και το 84’ ο Κάται δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Αγκιλέρα στο 81'. 

    Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-1 (Nova 1)

    Γκολ: 25' Τόρες - 37' Παπαδόπουλος
    70' δοκάρι ο Κάταϊ

    Κίτρινες κάρτες: Τετέ - Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας
     
    Κόκκινες κάρτες: 43' Γιαννούλης

    Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (61' Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78' Σιόπης), Μοράλ (86' Μπεριάν).

    Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11' Γεωργίου), Ουμπίντες (88' Καραμάνος), Μπρίτο (73' Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος.

    Άνετα ο Αστέρας, 3-0 τον Παναιτωλικό

    Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» 3-0 του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Στο 1’ ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ, στο 25’ ο Ζησόπουλος σκόραρε το δεύτερο γκολ, ενώ στο 60’ ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι στο 55’ ο Ουσέρο αστόχησε σε πέναλτι, ενώ η ομάδα του Αγρινίου είχε δύο δοκάρια με τους Καλί (22’) και Θεοδωρίδη (82’).


    Ο Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό! Από τη σέντρα του Καράσκο, ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά σκόραρε και πέτυχε το 1-0. Στο 22’ ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Καλί έκανε το γυριστό σουτ και ο Ερνάντεζ, που άλλαξε την πορεία της μπάλας, την είδε να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. 

    Τελικά λίγο αργότερα σημειώθηκε το 2-0. Από το σουτ του Καράσκο για τον Αστέρα, ο Μπρακάλι απομάκρυνε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Ουσέρο εκτέλεσε. O Μπρακάλι έκανε άστοχη έξοδο και ο Ζησόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα. 

    Στο 54’ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπρακάλι απέκρουσε την εκτέλεση του Ουσέρο. Το 3-0 ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Ουσέρο σέντραρε, ο Καράσκο έσπασε το οφσάιντ και με γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι.

    Στο 82’ ο Παναιτωλικός είχε νέο δοκάρι με τον Θεοδωρίδη. Ο Ερνάντες απέκρουσε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του. 

    Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65' Σέτι), Ντε Μπλάσις (38' Ναβάρο), Καράσκο, Μπαράλες (73' Χουάνμα).

    Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπακάκης, Κούσας, Καλί, Μελισσάς (57' Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Ζούνιορ (67' Ζούνιορ), Γκάλο, Μπελόν (34' Ιωάννου), Θεοδωρίδης, Καμαρά.

    «Κόλλησε» στη Ριζούπολη

    Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνη στη Ριζούπολη. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Μπεργκ, ενώ για τους γηπεδούχους το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 47’ ο Παντελιάδης. 


    Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με βασικούς του Καρέλη και Κουτρουμπή, οι οποίοι είχαν καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η χρησιμοποίηση του Κοτσόλη, αντί του Στέφανου Καπίνο. 

    Μόλις στο 3’ ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να σκοράρει με τον Πράνιτς να σουτάρει και τον Τζόρβα να αποκρούει με δυσκολία. Το 1-0 όμως δεν άργησε να έρθει. Στο 6’ ο Καρέλης έκανε το γέμισμα και ο Μπεργκ με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. 

    Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε να επιδείξει δύο ακόμα καλές στιγμές. Στο 27' με τον Αμπέιντ σούταρε άουτ, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Τζόρβα, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. 

    Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Λόρι Σάντσες πέρασε στο γήπεδο τον Παντελιάδη στη θέση του Διαμάντη. Η αλλαγή τον δικαίωσε καθώς δύο λεπτά μετά ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα σκόραρε. Μετά το κόρνερ, ο Κοτσόλης έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελιάδης με κεφαλιά ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε για την Ελαφρά Ταξιαρχία. 

    Ο Παναθηναϊκός είχε στο 56’ μία ευκαιρία με τον Μπεργκ να στέλνει τη μπάλα άουτ με το κεφάλι. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που άγγιξε το 2-1, μετά από σέντρα του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του Τσοκάνη από κοντινή απόσταση. Ο Κοτσόλης βρέθηκε στο σωστό σημείο και κατάφερε να αποκρούσει, διατηρώντας το 1-1. 

    Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 1-1 (Nova 2)

    Γκολ: 6' Μπεργκ (Παναθηναϊκός), 47' Παντελιάδης (Απόλλων)

    Κίτρινες κάρτες: Πετρόπουλος, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Άλβαρεζ - Κουτρουμπής, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος

    Κόκκινες κάρτες: -

    Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Κανακούδης, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Αργυρόπουλος, Καμαρά (20' Τσοκάνης), Κόρμπος, Διαμάντης (46' Παντελιάδης), Μίνγκας (86' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

    Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μέντες, Πράνιτς, Λαγός (71' Κλωναρίδης), Αμπεΐντ (64' Ατζαγκούν), Μπεργκ, Καρέλης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ