• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

    Και κομάντος του στρατού στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων

    Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ, η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, είναι σε εξέλιξη στην ορεινή Ναυπακτία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.



    Στην επιχείρηση συμμετέχουν και κομάντος του στρατού, ελεύθεροι σκοπευτές, άνδρες των ΕΚΑΜ με ένα και μοναδικό στόχο, να τελειώσουν πάση θυσία με την συμμορία του Μάριο Κόλα. Δεκαπέντε ημέρες μετά το τετ-α-τετ του Κόλα με τους αστυνομικούς στο Δίστομο και την εν ψυχρώ εκτέλεση του υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδρουτσόπουλου και η ΕΛΑΣ έχει ρίξει στο κυνήγι του εντοπισμού των δραπετών κάθε επίλεκτο μέλος της.

    Ελικόπτερο Σινούκ άφησε τους κομάντος του στρατού στη θέση Δορβιτσά Ναυπακτίας, ενώ των ερευνών ηγούνται οι πέντε ιχνηλάτες της Αστυνομίας που έφθασαν στη Ναυπακτία από τον Εβρο, με σκοπό να εντοπίσουν σημάδια των Αλβανών δραπετών.
    Το σύνολο των δυνάμεων που λαμβάνουν μέρος εκτιμάται ότι είναι εκατοντάδες, ενώ στα μπλόκα συμμετέχουν και αστυνομικοί με μηχανές μότο κρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να καταδιώξουν τους δράστες στα δάση και τα βουνά της Ναυπακτίας.



    http://www.iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ