• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

    Η Marilyn Monroe τα είχε με νεαρή θαυμάστριά της!

    Μπορεί να μην είναι κοντά μας εδώ και πολλά χρόνια, η Marilyn Monroe όμως συνεχίζει να μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Από τη μία γυμνές...
    φωτογραφίες που βλέπουν το φως, συνήθειές της όπως το να κάνει babysitting στο μωρό του φίλου της και τώρα ντοκουμέντα για τις ιδιαίτερες σεξουαλικές της προτιμήσεις.
    Σύμφωνα με το συγγραφέα Tony Jerris η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις, αλλά είχε συνάψει και σχέση με νεαρή θαυμάστριά της. Η Marilyn γνώρισε τη Jane Lawrence όταν ήταν 12 ετών καθώς ο θετός της πατέρας εργαζόταν στο νομικό τμήμα των στούντιο RKO. Οι δύο κοπέλες έγιναν αμέσως στενές φίλες, μια και οι δύο ήταν στο ίδιο ορφανοτροφείο σε διαφορετικές στιγμές της ζωής τους. Παρά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας την αποκαλούσε «το μικρό της μυστικό», κάνοντάς τη σιγά σιγά το δεξί της χέρι και ταυτόχρονα ερωμένη της.
    Στο βιβλίο περιγράφεται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια η βραδιά που η Marilyn αποφάσισε να δείξει τον έρωτά της στη μικρή Jane. «H σαμπάνια με κάνει χαρούμενη και τα χάπια με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενη», της είπε η Marilyn και αντί να φτιάξουν τα ράφια όπως ήταν η αφορμή της υπέκυψαν στις σεξουαλικές τους ορμές ζώντας σύμφωνα πάντα με τη Lawrence ένα συναίσθημα μοναδικό.
    Δεν ξέρουμε εάν όλα αυτά είναι πραγματικότητα ή φαντασία, αλλά περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία του βιβλίου για να διαβάσουμε κάθε λεπτομέρεια.



    planet-greece.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ