• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

    Γιατί οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας πρέπει να νικήσουν!


    Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής τουPiazza del Popolo
    Μέσα σ’ ένα βράδυ, για να μην δει κανείς τις οικονομικές αλχημείες τους, οι Έλληνες τροϊκάνοι της κυβέρνησης κατάφεραν ν’ αναδειχθούν σ’ αυτό που τους καταλογίζουμε πολλές φορές από εδώ μέσα! Σε μέγιστους γκουρού των οικονομικών.

    Κατάφεραν με μια απλή απόφαση να εκποιήσουν μια βιώσιμη και κερδοφόρα δημόσια τράπεζα και να τη δώσουν δώρο σε μια ιδιωτική τράπεζα που έχει παθητικό και είναι μη βιώσιμη.
    Αντί, στις φυσιολογικές οικονομικές κοινωνίες, η Αγροτική Τράπεζα να απορροφήσει την Τράπεζα Πειραιώς έχουμε το ανάποδο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι την Ελλάδα την κυβερνούν οι τραπεζίτες και όλα γίνονται γι’ αυτούς!
    Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, υπερασπίζοντας το παρόν και το μέλλον της τράπεζας και όλοι εμείς πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι απέναντι τους!Να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε με κάθε μέσο, σε κάθε προσπάθεια τους να μείνει η τράπεζα στην δικαιοδοσία του ελληνικού δημοσίου. Η Αγροτική Τράπεζα ήταν ανέκαθεν ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας και κυρίως του αγροτικού. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ