• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

  Η CIA μπορεί να χακάρει τα νέα αυτοκίνητα για να σκοτώσει ανεπιθύμητους!

  Τα μυστικά που βγήκαν στο φως μέσω του Wikileaks λένε ότι τα αυτοκίνητα ειναι μέσα στο πρόγραμμα που η CIA έχει προσπαθήσει να ελέγξει μπορεί να το εχει κάνει ηδη!.

  Να αποκτήσει τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου και ενδεχομένως να σκοτώσει τους επιβάτες, έτσι ώστε να το κάνει να φανεί σαν ένα ατύχημα. Αυτά ειναι σε ενα έγγραφο που ονομάζεται "Vault 7" με αριθμό 8761 λεει το Wikileaks απο τα έγγραφα και προήλθαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.
  Άλλες ύποπτες δραστηριότητες της CIA: Να ελέγχει τα iPhone της Apple και Google Android τηλέφωνα, πρόσβαση στην κρυπτογράφηση στις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Snapchat και WhatsApp, έλεγχος της κάμερας και του μικρόφωνου σε μια έξυπνη τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης της Samsung, στην ακρόαση των μηνυμάτων και απομακρυσμένη προβολή.
  Η πιο πρόσφατη διαρροή πληροφοριών δείχνει ότι τα νεα αυτοκίνητά είναι δυνατόν να εκτεθούν σε κίνδυνο, να χακαριστούν και να παρακολουθούνται από απόσταση. Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί λένε ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την ασφάλεια τους. Αλλά εάν είστε ένας ερευνητής, δημοσιογράφος, που πάει κόντρα στο σύστημα, ένα στέλεχος επιχειρήσεων, ένας αξιωματικός του στρατού ... θα μπορούσε να είστε ένας υποψήφιος που σε παρακολουθούν.
  Όλα αυτά ειναι σε 8.700 έγγραφα που αποκάλυψε το WikiLeaks, ο Jonathan Liu, ο εκπρόσωπος της CIA, δήλωσε: «Δεν σχολιάσω την αυθεντικότητα ή το περιεχόμενο των εγγράφων».Ωστόσο, αρκετές πηγές δήλωσαν δημόσια ότι τα έγγραφα που εμφανίζονται ειναι γνήσια. Το WikiLeaks δήλωσε ότι απέκτησε πρόσβαση σε πολλά από τα εργαλεία λογισμικού που χρησιμοποιήθηκαν από τη CIA.

  ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ