• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

    Μούφα ελευθερία του τύπου

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
    Ο Τραμπ, δεν πήγε στο ετήσιο δείπνο των συντακτών τύπου του Λευκού Οίκου, γειώνοντας όλα τα τσιράκια της νέας τάξης.
    Ο  Άλεξ Τζόουνς, το site του οποίου, καθώς και άλλα αντινεοταξίτικα τα είχε απαγορεύσει ο Ομπάμα, με διάταγμα, λίγο πριν τελειώσει η θητεία του, είπε ότι καλά έκανε και τους γείωσε, διότι θα εύρισκαν κάποιοι την ευκαιρία να πούνε ότι δεν πάνε για να διαμαρτυρηθούν.
    Είπε μάλιστα ο Τζόουνς, να κάνει ο Τραμπ γεύμα για τους δημοσιογράφους της εναλλακτικής ενημέρωσης.
    Όλα τα μεγάλα και επιδοτούμενα ΜΜΕ παγκόσμια, που έχουνε γίνει γνωστά και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη εδώ και δεκαετίες, παίρνουν διαταγές άμεσα από νεοταξίτικα κέντρα.
    Με πρότυπο το CNN, ειδικά στην Ελλάδα, οι παρουσιαστές της τηλεόρασης έχουνε ξεφύγει υπέρ της νέας τάξης, ακόμη και εκείνοι που είναι υποτίθεται, κατά της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
    Όλα τα ΜΜΕ, προβάλουν την ίδια ιδεολογία, κατά της εκκλησίας, κατά της έννοιας του έθνους, υπέρ τη μετανάστευσης και της κοινωνίας LGBTQ κτλ κτλ.
    Μόλις συμπληρωθεί η κυβέρνηση Τραμπ, που την καθυστερεί εντέχνως και με ενστάσεις επί της διαδικασίας το κόμμα του Ομπάμα και της Χίλλαρυ στην επιτροπή υποψηφιοτήτων της βουλής, (υπολοίπεται η έγκριση τεσσάρων υπουργών), θα αρχίσει να διαμορφώνεται το νέο διεθνές περιβάλλον. Μετά μάλιστα την πτώση των αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη, μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, θα αρχίσει και το ξεσκαρτάρισμα στα ΜΜΕ.
    Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος, ή θα αλλάξει, ή θα πάει σε πόλεμο. Ίδιος, δύσκολο να ξαναγίνει.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ