• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

    Εικόνες σοκ από την Αίτνα – Τρόμος, ουρλιαχτά και ματωμένα πρόσωπα [vid, pics]

    Ο τρόμος που έζησαν το συνεργείο του BBC και ένα γκρουπ Γερμανών τουριστών όταν το μεσημέρι της Πέμπτης (16.03.2017) βρέθηκαν στο φημισμένο ηφαίστειο Αίτνα στη Σικελία έχουν καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video. Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου, ο τρόμος στην προσπάθειά τους να σωθούν και τα πρόσωπα κάποιων γεμάτα αίματα.
    Είναι οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται στο φως μια μέρα αφού η Αίτνα "ξύπνησε" ξανά και προκάλεσε πανικό. Στο video από τη στιγμή της έκρηξης στην Αίτνα ακούγεται μια γυναίκα να ουρλιάζει, καθώς όσοι βρίσκονταν στο ηφαίστειο εκείνη τη στιγμή τρέχουν για να σωθούν καθώς λάβα, κομμάτια πάγου και πέτρες πέφτουν από τον ουρανό!
    Οι τουρίστες και το συνεργείο του BBC, που μαζί με την ανταποκρίτρια Ρεμπέκα Μορέλ βρίσκονταν στο σημείο για γύρισμα, έτρεξαν να σωθούν και να βρουν καταφύγιο στο λεωφορείο που τους είχε μεταφέρει στο ηφαίστειο.
    Δείτε το video
    Ήταν η τρίτη φορά σε διάστημα τριών εβδομάδων που η Αίτνα "ξυπνάει" και η λάβα έφτασε σε ύψος σχεδόν 200 μέτρων! Φωτογραφία μέσα από το λεωφορείο όπου βρήκαν προστασία οι Γερμανοί τουρίστες δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα να κρατά το κεφάλι του και να προσπαθεί να σταματήσει το αίμα που τρέχει, ενώ δίπλα του μια γυναίκα έχει επίσης τραυματιστεί στο πρόσωπο.
    Ηφαιστειολόγος δήλωσε πως ήταν το πιο επικίνδυνο περιστατικό στην 30ετή καριέρα του!
    Από τους σχεδόν 35 τουρίστες που σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές βρίσκονταν στην Αίτνα όταν έγινε η έκρηξη, οι 10 τραυματίστηκαν αλλά ευτυχώς κανείς σοβαρά. Ενδεικτική και η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του BBC και δείχνει την camerawoman της εκπομπής να κρατά στα χέρια τις το καμένο από τη λάβα μπουφάν της!
    Back at hotel now after Etna explosion. Here's @NewsCamerawoman with the massive hole a lump of rock burnt through her coat.

    Πηγή: Daily Mail

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ