• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

    Παλιά Διαθήκη- Γιαχβέ: Σφάξτε όσους σας αντιστέκονται και...- ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ !

    Διαβάστε τις μισάνθρωπες οδηγίες που δίνει ο Γιαχβέ στους πιστούς του !

    (Δευτερονόμιον 20 : 10-14) (Μεταφρασμένο στη νεοελληνική)
    Εάν πλησιάσετε προς μίαν πόλη δια να την πολεμήσετε και να καταλάβετε τους κατοίκους της, πρέπει προηγουμένως να καλέσετε αυτούς εις ειρήνη.
    (σ.σ: Και μεγάλος "ειρηνοποιός" ο Γιαχβέ. Να του δώσουμε νομπέλ ειρήνης όπως στον Ομπάμα ! 
    Διαβάστε παρακάτω.)

    Εάν δε οι κάτοικοι, ανταποκριθούν εις τις ειρηνικές σας προτάσεις, ανοίξουν τις πύλες και παραδοθούν εις εσάς, θα είναι όλοι αυτοί που κατοικούν εις την πόλη υπήκοοι σας και φόρου υποτελείς. Εάν όμως δεν δεχθούν τις ειρηνικές σας προτάσεις και θελήσουν να κάμουν πόλεμον εναντίον σας, θα πολιορκήσετε την πόλη. Μέχρις ότου, ο Κύριος ο Θεός σας, παραδώσει αυτήν εις τα χέρια σας, οπότε εσείς θα σκοτώσετε με σπαθί κάθε άντρα στην πόλη εκείνη.
    Τις γυναίκες όμως και τα παιδιά και τα ζώα και όλα όσα υπάρχουν εις την πόλη και όλην την περιουσίαν αυτής θα την πάρετε δια τον εαυτόν σας ως λεία πολέμου, θα φάτε και θα απολαύσετε τα τρόφιμα και τα λάφυρα των εχθρών σας, τα οποία ο Κύριος σας δίνει.
    Αφού φρίξαμε με το μισανθρωπισμό του Γιαχβέ, ας θυμηθούμε τι λέει ο Χριστός :
    (Μεταφρασμένα στη νεοελληνική)
    "Εγώ δε λέγω σε εσάς, ότι όποιος οργίζεται ενάντια στον αδελφό του, ένοχος είναι.."
    -(Ματθ. 5,22)
    " Μη θησαυρίζετε θησαυρούς εδώ εις την γη, όπου ο σκόρος και η αποσύνθεσις καταστρέφουν και αφανίζουν, και όπου οι κλέφτες παραβιάζουν και κλέβουν. " -(Ματθ. 6,19)
    "Να θησαυρίζετε δε, δια τον εαυτόν σας και να αποταμιεύετε θησαυρούς στον ουρανό. Όπου ούτε ο σκόρος ούτε η σαπίλα αφανίζουν, και όπου οι κλέφτες δεν μπορούν να κλέβουν." -(Ματθ. 6,20)
    Ο Γιαχβέ καλεί τους πιστούς τους να σκοτώσουν και να παίρνουν ως λάφυρα πολέμου, ζώα, παιδιά, περιουσίες και φυσικά τις γυναίκες των σφαγμένων εχθρών τους για δούλες, έχοντάς τες για σκλάβες του σεξ.
    Ο Χριστός αντίθετα, μας γνωστοποιεί πως είμαστε πνευματικά αθάνατα πλάσματα. Μας καλεί να απαγκιστρωθούμε από τον κόσμο της ύλης και να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε. 
    Μας δίνει την οδηγία να ζούμε ως περαστικοί από τον κόσμο αυτό, φερόμενοι με αγάπη στους γύρω μας και έχοντας ως στόχο μας το να επιστρέψουμε στον τέλειο κόσμο του φωτός από τον οποίο και προερχόμαστε.
    Λοιπόν ; Τι σχέση μπορεί να έχουν τα γεμάτα μίσος, οργή, ανωμαλία και διαστροφή λόγια-οδηγίες του Γιαχβέ, με τα μαθηματικά, γεμάτα αγάπη, λόγια του Ιησού Χριστού ;
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Σημείωση : Τις ίδιες μισάνθρωπες οδηγίες βλέπουμε να δίνει και ο Αλλάχ των μουσουλμάνων.
    Αυτό διότι ο "Αλλάχ" και ο "Γιαχβέ", δεν είναι παρά προσωπεία, πίσω από τα οποία κρύβεται ο πρώην αρχάγγελος του φωτός και νυν υπηρέτης του σκότους, Σαμαέλ, Σατανάς, Γιαλνταμπαόθ, ή Διάβολος όπως έμεινε γνωστός στους θρύλους των ανθρώπων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ