• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ!! Δείτε τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ… Φυσικά αυτή την ΕΙΔΗΣΗ τα Βοθροκάναλα δεν τη ΕΙΔΑΝ Ποτέ!!!

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ !!!!
    ΟΠΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ
    ΤΗΣ ‘ΕΟΚΑ’, ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ
    ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΞΩ!!!!
    ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ !!!
    ΑΙΣΧΟΣ! ΣΥΡΙΖΕΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ…
    [«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
    NTΡΟΠΗ!
    (ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ βαθέος ΑΠΑΤΡΗ ΣΥΡΙΖΑ;)
    Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, υπάρχει η προτομή του Κυπρίου ήρωος του Εθνικο-απελευθερωτικού αγώνος της ‘ΕΟΚΑ’ Ευαγόρα Παλικαρίδη.
    Όμως…

    Σαν προχθές, 60 χρόνια πριν, 14η Μαρτίου 1957, ο 18χρονος μαθητής (και ποιητής) Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μαθητής της Γ’ Λυκείου, μέλος της γενναίας ‘ΕΟΚΑ’, απαγχονιζόταν από τους «πολιτισμένους» Εγγλέζους (τον κρέμασαν δηλαδή).
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΠΡΙΓΚΗΨ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ 100%. ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, (γεννηθείς το 1921) ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Α’… «ΕΙΝΑΙ» ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ
    ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ…
    [«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
    Προηγουμένως, η Βασίλισσα Ελισάβετ (είναι η ίδια που ζει και βασιλεύει και σήμερα στην Αγγλία), ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει χάρη, όταν μητέρες Κυπρίων αγωνιστών την επισκεπτόταν και την παρακαλούσαν να δώσει χάρη για να μην κρεμαστούν οι γιοί τους.
    Δύο ημέρες πρίν, Επέτειο του ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΔΗ, ο Διευθυντής (έχει κι άλλους «παρόμοιους» η χώρα;) του Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε σε γονείς, μέλη της «Πατριωτικής Ενώσεως Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου», να καταθέσουν στεφάνι στην προτομή του ΗΡΩΟΣ !!!
    Τα ελληνόπουλα του Ωραιοκάστρου, ΔΕΝ επιτρέπεται να μαθαίνουν Ελληνική ιστορία.
    Το στεφάνι κατατέθηκε αναγκαστικά στην είσοδο του σχολείου.
    «Ελλαδιστάν 2017».
    [ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ κ.ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ ΚΟΥΚΦΑΜΙΛΥ’, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΗ.
    Αυτά τα κολλημένα στην κομματοκρατία απομεινάρια μιάς άλλης δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ τακτική… θα εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της κάθε κυβέρνησης, που τους εξασφαλίζει τον μισθουλάκο τους… γιατί μόνο γι’ αυτόν ζουν… για να συντηρούν την καθυστέρηση του βλαμμένου μυαλού τους! Δεκάρα δεν δίνουν για την ΠΑΙΔΕΙΑ των ελληνόπουλων… Αντε ψοφηστε απόβλητα για να αδειάσει η άχρηστη θέση που πιάνετε…. 15 Μαρτίου, 2017 12:27]

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ