• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

    Ο αιώνιος Εβραίος θέλει το σπίτι σου!!!!!!!! video

    " ...είναι παρα φύσιν ο μέσος Έλληνας να έχει διαμέρισμα, όταν ο Εγγλέζος, ο Γάλλος, ο Γερμανός ζεί στο νοίκι.""...είστε ενάντια στην φυσική κατάσταση των πραγμάτων, που η φυσική κατάσταση των πραγμάτων είναι να ζείς στο νοίκι (σε ακίνητα που ανήκουν σε πολυεθνικές εταιρείες)..."

    Τάδε έφη ο πρόεδρος του "Ελληνο-γερμανικού επιμελητηρίου".Αυτός λοιπόν ήταν ο τελικός σκοπός των τοκογλύφων, να γίνουμε ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια. Και αν αυτά κατασχεθούν μιάς και ο μέσος Έλληνας δεν θα μπορεί να τα υποστηρίξει λόγω του φόρου, τότε ποιός θα τα αγοράσει; Είναι δυνατόν να τα αγοράσει άλλος Έλληνας, αφού ο ίδιος θα είναι στην ίδια κατάσταση; Όχι φυσικά! Θα τα αγοράσουν οι τοκογλύφοι απο την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ζυρίχη, τις ΗΠΑ. Και στη συνέχεια θα μας τα νοικιάζουν!
    Αυτός ήταν και ο λόγος που έφερε την έντονη πολιτική ζύμωση και την αντιδημοκρατικότητα στην δεκαετία του 30'. Στην Γερμανία του μεσοπολέμου ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου η πώληση και απαλλαγή, απο έναν εξαθλιωμένο Γερμανό, ενός σπιτιού. Ο τότε Γερμανός δεν ανέχτηκε τους σιωνιστές τοκογλύφους που του το έκαναν αυτό και την συνέχεια την ξέρουμε. Και τώρα οι Σιωνιστές διεξάγουν τον ίδιο πόλεμο σε εμάς πρώτους απ' όλους, έχοντας ορμητήριο την ΓερμανίαΤραγική ειρωνεία, την χώρα που κάποτε τους κυνήγησε και σημερα την κανουν ισλάμ για να μην βγει κάνεις Χίτλερ πάλι και τους στείλει στο διάβολο!.Φαίνεται οτι αρκετοί δεν εχουν ούτε την στοιχειώδη νοημοσύνη να δουν τι γίνεται! αφου νομίζουν οτι οι "κακοί ναζι" τα εκαναν ολα!ετσι χωρίς λόγο!
    Ο στόχος των παγκόσμιων τραπεζιτών ήταν αυτός, να υποδουλώσουν τον μέσο Ευρωπαίο. Να δουλεύει για ψίχουλα και να είναι δούλος για πάντα, δεν το πέτυχαν με ειρηνικά μέσα αλλά τελικά το πέτυχαν με το αποτέλεσμα του πολέμου.
    Δεν ξέρω τι φόροι ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλα σίγουρα δεν ισχύουν στις ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ λοιπόν δεν πληρώνει κανείς πολίτης φόρο, για να έχει αυτοκίνητο, για να ΕΧΕΙ ΣΚΑΦΟΣ και πιθανόν για ακίνητη περιουσία δεν πληρώνει φόρο στον ίδιο βαθμό με εμάς!
    Έτσι ζούσαμε τόσα χρόνια πάντως, υπο την αιγίδα των γονέων μας, και ακόμα και όταν δεν είχαμε τίποτα και μπορεί να θέλαμε να τα παρατήσουμε όλα και να μην δίνουμε αναφορά σε κανέναν, φεύγαμε για το δεύτερο και πατρικό μας σπίτι στην επαρχία. Υπο την αιγίδα των γονέων μας όσο ενοχλητικό κι αν ακούγεται, ναί ισχύει, γιατι χάρη στα εισοδήματα τους σπουδάσαμε ως φοιτητές και χάρη στις συντάξεις τους ενισχύθηκαν τα νοικοκυριά και φιλεύτηκαν τα παιδιά των πλεόν μεγάλων παιδιων τους. Πώς αλλιώς ήταν δυνατόν να επιβιώναμε ως άνεργοι και ως γενιές των 700; Αν ήμασταν όντως γενιά των 700 θα πεινάγαμε προ πολλού. Δεν έχει διαφορά απο τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στην Αγγλία οι άνεργοι, εξαιτίας της μετανάστευσης, νέοι παίρνουν τα αντίστοιχα επιδόματα.
    Ακόμα και ως άνεργοι όμως, απλά είχαμε ένα σπίτι. Τώρα όμως θα είναι σαν να μην έχεις σπίτι, γιατι θα πρέπει να το πληρώνεις! Ορίστε απο που θα τα βγάλουν οι τοκογλύφοι.



    aetos-apokalypsis

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ