• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

  ΝΕΑ ΤΑΞΗ Εκπαίδευση «δούλων» στα ελληνικά σχολεία – Τέλος στην αξιολόγηση, καταργείται η ιστορία των Ελλήνων

  Η κομμουνιστική νοοτροπία, που ουσιαστικά είναι η νοοτροπία της νέας τάξης, ορίζει να υπάρχει εξίσωση των πάντων αλλά προς τα κάτω και κανείς να μην μπορεί να ξεχωρίσει από το πλήθος. Στην ουσία αυτό ονομάζεται ρομποτοποίηση των ανθρώπων.

  Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση κατήργησε τα πρότυπα σχολεία και την αριστεία με τις ρυθμίσεις Μπαλτά. Τώρα έρχονται και τα σχέδια του υπουργείου παιδείας, για εισαγωγή στα πανεπιστήμια με λίστα και κατάργηση της βαθμολόγησης στα γυμνάσια.
  Επίσης, προτείνεται αντικατάσταση κεφαλαίων της Ιστορίας με μαθήματα που αγγίζουν περισσότερο την επικαιρότητα, στο πλαίσιο της «άρσης της λογικής της επανάληψης σε κύκλους των σχολικών αντικειμένων (π.χ. στο μάθημα της Ιστορίας) με έμφαση στο χρονικό και τοπικό παρόν και εξασφάλιση της εσωτερικής συνοχής της ύλης που διδάσκεται σε διαφορετικά αντικείμενα (π.χ. Λογοτεχνία – Ιστορία – Γεωγραφία)», όπως τονίζεται σε έκθεση του κ. Λιάκου.
  Στην ουσία, οι Έλληνες να ξεχάσουν την δια πυρός και σιδήρου ιστορία τους, ώστε να σβηστεί από το μυαλό τους το ανυπότακτο του ελληνικού πνεύματος απέναντι στις επιταγές των παγκοσμιοποιητών δια μέσου των χιλιετιών που κύλησαν.
  Έτσι θα προχωρήσει η χειραγώγηση των νέων καιη καταπολέμηση της αυθόρμητης σκέψης!Στόχος της νέας τάξης είναι το να γίνουμε όλοι δούλοι!
  Η Ελλάδα ήταν όπως μας έλεγαν πενήντα χρόνια πίοσω από τα «πολιτισμένα» κράτη. Τώρα ήρθε η ώρα της ακόμη μεγαλύτερης χαϊβανοποίησης του πληθυσμού.
  Γιαλαντζί Χριστιανοί, γιαλαντζί Έλληνες, γιαλαντζί δημοκράτες. Ο Τζωρτζ Σόρρος εξάλλου, έχει τα τσιράκια του παντού, στην τηλεόραση και στο ιντερνέτ για να βρωμίζουν ότι ακουμπάνε.prisonplanet.gr ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :H φώτο δεν ειναι για εφέ, πολλοί θα την δουν ελάχιστοι θα καταλάβουν, ίσως και κανένας!!αν κατάλαβε κάνεις τίποτα ας σχολιάσει!

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ