• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

  Το σχέδιο της ελίτ για τις νέες ταυτότητες με μικροτσίπ και στην Ελλάδα για ξερουν αυτο που ξερουν και στην Γερμανία που ειναι σε εφαρμογή ηδη απο το 2010!

  Από το 2017 θα αρχίσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων που θα περιλαμβάνουν μικροτσίπ. Ο δηθεν ο σκοπός είναι να αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται, καθώς και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ που θα αντικαταστήσουν πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα.
  “11 εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν”, τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας σε εκπομπή, καθώς “από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα.¨Ετσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου.
  Για να αποκτήσουμε τις νέες ταυτότητες εκτός από τα … βασικά, που περιλαμβάνουν φωτογραφία κλπ θα πρέπει να πληρώσουμε και 10 ευρώ, όσο είναι δηλαδή το αντίτιμο του παραβόλου. Στο κράτος υπολογίζεται ότι οι ταυτότητες αυτές θα κοστίσουν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.
  Μου αρέσει που γράφουν "Το σχέδιο της κυβέρνησης" κατι συστηματικές και γλείφτες αυτών ιστοσελίδες!ποιας κυβέρνησης; υπάρχει ανεξάρτητη κυβέρνηση στην Ευρώπη και δεν το ξέρω; εκτός και έννουν αυτά τα ζόμπι μογγόλια του συριζα για κυβέρνηση!πρώην μαύροι που κουβάλησαν απο την αφρικάνικη ήπειρο κάποτε που τους δημιούργησαν για δούλους τους,η αλήθεια ειναι οτι δούλοι τους παρέμειναν αν και λευκοί! κατι όμως δεν άλλαξε και θέλουν να βλέπουν πότε θα γίνουν όλοι δούλοι τους!

  http://www.aetos-apokalypsis.com

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ