• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

    H Toυρκία θα συμμαχήσει με τους εξωγήινους!

    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Cumhürriyet ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέφερε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτύξει ένα τέλειο δορυφορικό σύστημα, για την, εκτός των άλλων, άμεση επαφή με εξωγήινους.
    Μάλιστα η τουρκική κυβέρνηση έχει διαθέσει ένα μεγάλο κονδύλι από τον προϋπολογισμό για αυτόν τον σκοπό, ώστε να ενισχυθούν οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Για τον ίδιο σκοπό το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας συνεργάζεται με το Τουρκικό υπουργείο Επικοινωνιών Ναυσιπλοΐας και Πληροφοριών.

    Το θέμα τέθηκε μετά από επερώτηση στην τουρκική βουλή, για ένα μεγάλο κονδύλι της κυβέρνησης που αφορά επαφές με... εξωγήινους, γιατί κάποιοι θεώρησαν, πως το ποσό αυτό, που διατίθεται για απόκτηση επαφής από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις... με εξωγήινους και μάλλον για την απόκτηση εξωγήινης στρατιωτικής τεχνολογίας, είναι πολύ μεγάλο και δεν συνάδει με τα προβλήματα της τουρκικής οικονομίας, τα οποία, μετά τα ρωσικά εμπάργκο, έχουν αυξηθεί κατά πολύ.


    Oι Τούρκοι, ως τα πιο υπάκουα τσιράκια της Λ.Αδελφότητας είναι πολύτιμοι παίκτες σε όλα τα σενάρια του Αντίχριστου, για παγκόσμια κυριαρχία, είτε αφορούν πόλεμο, είτε αφορούν παγκόσμια ειρήνη, με την εμφάνιση των Αρχαίων θεών, ως "καλών εξωγήινων", που θα μας σώσουν.
    Εφόσον η σκακιέρα στη Μ.Ανατολή στήνεται, έτσι ώστε να στριμώξει τον Πούτιν, δεν ήταν δυνατόν, ο βασικός παίκτης της αναταραχής, να λείπει από το εφεδρικό σχέδιο του 4ου σεναρίου, που θέλει τους "καλούς εξωγήινους" να εμφανίζονται για να σώσουν την ανθρωπότητα.

    prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ