• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Βγήκαν αστραπιαία τα άρματα και τα πυροβόλα στη Ρόδο (Εικόνες)

  Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν η Τουρκία σχεδιασμένα αποβιβάζει εκατοντάδες λαθρομετανάστες και όχι μόνο, στο βράχο της Μεγίστης (Καστελόριζο ) και πολύ περισσότερο οι στρατιώτες υπερασπιστές της Ρόδου!


  Μυστικά από τα χαράματα της 15ης κινήθηκαν ταυτόχρονα σε όλο το μήκος και το πλάτος του νησιού και σε επιλεγμένες τοποθετήσεις οι Δυνάμεις της 95 ΑΔΤΕ βγάζοντας στις ακτές άρματα και αυτοκινούμενα πυροβόλα, σύμφωνα με το veteranos.gr.
  2-14
  Η κίνηση έγινε υπό την προστασία ελαφρών ταχυκίνητων αρμάτων που κινήθηκαν νωρίτερα και έπιασαν θέσεις προστασίας αποκλείοντας οποιαδήποτε εκδήλωση δολιοφθοράς!
  7-11 8-11
  Σε κατά τόπους περάσματα των Αρμάτων και των Πυροβόλων είχαν αναπτυχθεί και μαχητές με ομάδες πολυβόλων!
  10-7 11-4
  Την όλη εκτέλεση της ασκήσεως καταγράφτηκε και χρονομετρήθηκε από τους επιτελείς της 95 ΑΔΤΕ κατόπιν διαταγής του ΓΕΣ!
  Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν και έφεδροι που γνωρίζουν αόρατα «μονοπάτια και δρομολόγια» και διαθέτουν ακόμη και ταχύπλοα στην κατοχή τους, που μπορούν να φτάσουν και να επιχειρήσουν σε μικρονήσια και βραχονησίδες σε ελάχιστο χρόνο!
  Η οργάνωση των Εφέδρων έγινε από προηγούμενους Αρχηγούς του ΓΕΣ και Διοικητές του νησιού και που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με άριστα αποτελέσματα!
  1-13 17-11
  Από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 95 ΑΔΤΕ στη νήσο Ρόδο.Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης εκτελέσθηκε τακτική κίνηση Μονάδων σε επιλεγμένες τοποθεσίες!
  Εξετάσθηκαν αντικείμενα Οργάνωσης Μάχης, Ταχείας Ανάπτυξης Πυροβολαρχίας, δοκιμάσθηκαν Σχέδια Αντεπιθέσεων και αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια Αντιαεροπορικής Άμυνας.
  Εικόνες από την κίνηση των Μονάδων της 95 ΑΔΤΕ κατά την εκτέλεση της Ανάπτυξης των Δυνάμεων της Νήσου.
  4-13 5-14 13-3 16-2

  crashonline.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ