• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

    Προσέγγιση βήμα προς βήμα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση

    Μέθοδος επιβολής λαών, μέθοδος καταναγκασμού και βίας. Πολιτική προσέγγιση, ή παγκόσμια δικτατορία; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων , εφάρμοσε την  τακτική, του <<αποφασίζω και διατάσσω  >>μέσω των προτοκόλλων  του Σαμαέλ (πιο διαδεδομένα ώς πρωτόκολλα της Σιών).
    Η μέθοδος  προωθήθηκε απο τον ίδιο τον παγκόσμιο ηγέτη Βελιάλ μέσω της  παγκόσμιας ελίτ, που βρίσκεται σε ηγετικές θέσεις (πολιτικούς , τραπεζίτες, ΜΜΕ και γενικά ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις) για το <<καλό των ανθρώπων>>, και της σταδιακής διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Το δίκτυο θεσμών κατασκευάστηκε μυστικά στα Τάρταρα ,και τα άτομα που συνέβαλλαν στην εφαρμογή του, εξακολουθούν να είναι ασύνδετα μεταξύ τους , αλλά δουλεύουν για το κοινό αφεντικό.
    Ο παραλογισμός κυριαρχεί σε κάθε νομικό δίκαιο , και θεσμό, που αλλάζει δραματικά το κοινωνικό στάτους εκατομμυρίων ανθρώπων που βλέπουν το δυσοίωνο αύριο ,ανίσχυροι να αντιδράσουν στην απρόσωπη αρχή , αφού δεν υπάρχει "κυτίο παραπόνων".
    Οι ευεργετικοί νόμοι για το "καλό μας",στηρίχτηκαν με εκατομμύρια δολάρια ως κονδύλια από συλλόγους που τους χρηματοδοτούν, ανώνυμοι - φιλανθρωπικοί οργανισμοί,που προσεγγίζουν πλάγιομετωπικά  τις κυβερνήσεις χρηματοδοτώντας τον προεκλογικό "αγώνα",στην κούρσα διαδοχής του κάθε προεπιλεγμένου, απο τις μασωνικές στοές.
    Oι αναλώσιμοι Golden boys χαίρουν αποδοχής και ασυλίας από το κατεστημένο,και όταν τελειώσουν με επιτυχία  το καταστροφικό έργο τους , δίνουν ομιλίες επι πληρωμή σε πανεπιστήμια ,και σε grand hotels αίθουσες συνεδριάσεων για την πολιτικοοικονομική διάσωση της χώρας τους . Τέτοιοι  πολιτικοί κομήτες πέρασαν διαδοχικά απο τη χώρα μας , ακούμπισαν ξανά και ξανά την καμμένη γή, και συνέχισαν  την πορεία τους, προετοιμάζοντας  το έδαφος του  παγκόσμιου  ηγέτη που  έρχεται "για το καλό μας".

    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ