• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

    Καθ΄οδόν το ψηφιακό πορτοφόλι

    Σύντομα αναμένεται η εμφάνιση του ψηφιακού πορτοφολιού για συναλλαγές. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Visa για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία, κ. Νίκος Καμπανόπουλος, θα χρησιμοποιείται ως επιπλέον εργαλείο πληρωμών μαζί με τις κάρτες για την πραγματοποίηση όλων των συναλλαγών, όπως ακριβώς κάνει σήμερα με την κάρτα του.

    Με την ανάπτυξη του περιβάλλοντος αποδοχής καρτών θα δούμε για παράδειγμα πολλά περισσότερα ταξί σε όλη την Ελλάδα που θα δέχονται πληρωμές με κάρτες ή με το ψηφιακό πορτοφόλι, όταν έρθει, ενώ τα μηχανάκια αποδοχής καρτών θα αυξηθούν και στα fast food εστιατόρια, εταιρίες ταχυμεταφορών, εταιρίες διανομής κατ΄οίκον.
    Βάσει των στοιχείων, αυξάνεται με αμείωτο ρυθμό ο αριθμός των τερματικών αποδοχής χρεωστικών και πιστωτικών καρτών στην χώρα μας.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών περισσότερα από 80.000 μηχανάκια αποδοχής καρτών, χρεωστικών και πιστωτικών, έχουν προστεθεί στην ελληνική αγορά, στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, μετά την επιβολή των capital controls, και ο αριθμός τους προσεγγίζει πλέον τις 240.000. Μάλιστα μέχρι το τέλος του έτους εκτιμάται από τραπεζικά στελέχη ότι θα προστεθούν ακόμη 80.000 επιπλέον μηχανάκια.
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ