• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

    Έξαρση... δαγκωματιάς στη Νέα Ζηλανδία!

    Μία σειρά φαινομενικά ασύνδετων επιθέσεων από γυναίκες που χρησιμοποιούν τα... δόντια τους ως όπλο έχει προκαλέσει την απορία (και την ανησυχία) των αρχών στη Νέα Ζηλανδία.


    Μέσα στο περασμένο διήμερο, μια Νεοζηλανδή συνελήφθη επειδή δάγκωσε με δύναμη το αφτί μιας άλλης γυναίκας, ενώ μια άλλη γυναίκα κατηγορήθηκε ότι δάγκωσε τον λαιμό ενός άνδρα τόσο δυνατά, που τα δόντια της έκοψαν μια αρτηρία.

    Τα δύο περιστατικά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή, ενώ στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, άλλος ένας άντρας είχε τραυματιστεί σοβαρά από δαγκωματιά κατά τη διάρκεια ενός οικιακού καβγά.



    «Είναι λιγάκι περίεργες όλες αυτές οι συμπτώσεις», σχολίασε εκπρόσωπος της αστυνομίας που ρωτήθηκε σχετικά με τα εν λόγω περιστατικά, σύμφωνα με τη «New York Post».

    Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Stuff.co.nz, το μόνο περιστατικό που θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρό από τις αρχές ήταν η επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή ένας άνδρας σε μια παμπ από μια οργισμένη γυναίκα, η οποία για άγνωστο λόγο τού δάγκωσε με τόση δύναμη τον λαιμό, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο.


    E-Radio.gr 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ