• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προειδοποιεί: «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν».

    Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Obraz, στο τραγούδι του με τίτλο «Everybody gonna die», «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν». Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα σύμβολα της Νέας Τάξης Πραγμάτων βρίσκονται παντού με τον πανεπόπτη οφθαλμό να κοιτάζει τα πάντα από ψηλά.
    Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε δει υποσυνείδητα μηνύματα και σύμβολα, να εμφανίζονται σε ταινίες και βίντεο κλιπ.
    Αυτή τη φορά, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν». Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στη γη καταφθάνουν λευκές σφαίρες φωτός, που σαν κεραυνός πέφτουν σε διάφορες πόλεις της γης. Από τη λάμψη τους ξεπροβάλει ένας μαυροντυμένος νεαρός, ο οποίος στην κυριολεξία σκανάρει το περιβάλλον γύρω του (κοιτάξτε το σκάνερ που φαίνεται μπροστά από τα μάτια του σα δέσμη μαύρου φωτός) και στέκεται μπροστά από μαύρες σφαίρες. Την εμφάνισή του δε φαίνεται να παρατηρεί κανείς από τους ανθρώπους που κινούνται σε fast-forward, πολύ απασχολημένοι καθώς φαίνεται, ενώ ο ίδιος παραμένει ατάραχος και δυναμικός.
    Σύντομα, οι μαύρες σφαίρες μεταβάλλουν το σχήμα τους δημιουργώντας σε πολλές γλώσσες τη λέξη φόβος, η οποία πλανάται πάνω από τα ανυποψίαστα κεφάλια των γκοϊμ. «Check Ur speech. Watch Ur thoughts.
Someone always log the words.
Makin' truth of global lie.
Everybody gonna die», μας ενημερώνει ο Obraz, μέσα από τους στοίχους του τραγουδιού του. Δηλαδή, «Πρόσεχε τι λες και τι σκέφτεσαι, κάποιος τα πάντα καταγράφει. Δημιουργώντας αλήθεια από ένα παγκόσμιο ψέμα. Όλοι πρόκειται να πεθάνουν.»
    Ο πανεπόπτης οφθαλμός όμως δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Σύντομα, κατακεραυνώνει τις μαύρες σφαίρες, οι οποίες μετατρέπονται σε σύννεφα, μέσα από τα οποία εμφανίζονται λευκές σφαίρες, που καταλαμβάνουν τη θέση τους πάνω από τα κεφάλια του παγκόσμιου πληθυσμού. Τώρα ο μαυροντυμένος νεαρός, έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του, επιστρέφει με τη μορφή αστραπής πίσω στην πηγή του.
    Το τραγούδι τελειώνει με το στίχο: «Making nonsense highest sense.
Giving evil second chance.
 Wait a moment see the sky.
Everybody's gonna die.», Δηλαδή, «Κάνοντας την ανοησία να μοιάζει λογική. Δίνοντας στο κακό δεύτερη ευκαιρία. Κοίτα μια στιγμή τον ουρανό. Όλοι πρόκειται να πεθάνουν».
    Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι μαύρες σφαίρες αποτελούν τα σχέδια Μαύρης αδελφότητας, τα οποία ανατρέπει η Λευκή αδελφότητα του Σαμαέλ-Σατανά, την οποία αντιπροσωπεύουν οι λευκές σφαίρες; Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
    Όμως αδέλφια μου ένα είναι σίγουρο. Η λέξη φόβος, γράφεται σε πολλές γλώσσες μέσα στο βίντεο κλιπ. Όχι όμως και στα Ελληνικά. Ίσως πρέπει να κοπιάσουν στη γη των Ελ για να δουν όχι μόνο πώς γράφεται η λέξη φόβος αλλά και τι σημαίνει.


    Ιησούς Χριστός Νικά.
    Πάντα.
    D.Q.
    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ