• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

    Ρώσος ισχυρίζεται ότι εντόπισε γιγαντιαίο UFO στην Ανταρκτική [φωτο]

    Ένας κυνηγός UFO ισχυρίζεται ότι βρήκε ένα σημείο σύγκρουσης και έναν κρατήρα που πιθανώς να είναι αποτέλεσμα πτώσης ιπτάμενου δίσκου στην Ανταρκτική.
    Ο Βάλεντιν Ντεγκτέρεφ (Valentin Degterev) από την πόλη Νίζνι Ταγκίλ στην κεντρική Ρωσία, είπε ότι εντόπισε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο στο έδαφος χρησιμοποιώντας το Google Earth.

    Ο Ντεγκτέρεφ, που συστήνεται ως «ερευνητής του αγνώστου», ανάρτησε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -όπως και τις συντεταγμένες- και έγιναν αμέσως viral (δημοφιλείς).
    Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι το σημείο σύγκρουσης πρέπει να προκλήθηκε από ένα UFO που ισχυρίζεται ότι έπεσε σε εκείνο το σημείο πριν τρία χρόνια και υποθέτει ότι το εξωγήινο σκάφος είναι μισοθαμμένο εκεί.
    UFO-Hole-2
    Όπως έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Στην απεραντοσύνη της ερήμου από πάγο, είναι ένα κλασσικό σχήμα UFO».
    Η δορυφορική φωτογραφία τραβήχτηκε από τη Google Earth στις 15 Φεβρουαρίου του 2012.
    Ο ίδιος ακόμα είπε: «Νομίζω ότι ένα μεγάλο δισκοειδές ιπτάμενο αντικείμενο κείτεται εκεί ανάμεσα στο παγωμένο χιόνι».
    Υπολόγισε μάλιστα το μέγεθος του κρατήρα σε 62 μέτρα μήκος και 12 μέτρα φάρδος, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σκάφος εάν φυσικά έχει δίκιο.
    «Δεν είναι αρκτικός σταθμός, ή αεροπλάνο, καθώς δεν υπάρχουν αεροπλάνα ή ελικόπτερα τόσο μεγάλα στον κόσμο», λέει ο ίδιος.
    «Επίσης δεν έχει αναφερθεί κάποιο γήινο όχημα να έχει χαθεί στην Ανταρκτική», συμπλήρωσε.
    Βεβαίως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν συμφωνούν με τη θεωρία του. Αρκετοί του απάντησαν ότι απλώς βλέπουν μια τρύπα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ