• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

    Βίντεο: Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να ακινητοποιήσουν έναν 16χρονο;

    Ένας έφηβος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έπεσε θύμα αστυνομικής βίας, όταν αρνήθηκε να περπατήσει στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν ενισχύσεις για να τον ακινητοποιήσουν (Vid)


    Εννέα αστυνομικοί χρειάστηκαν για να ακινητοποιήσουν έναν 16χρονο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν αρνήθηκε να περπατήσει στο πεζοδρόμιο, όπως του είχαν ζητήσει προηγουμένως.


      Η αντίσταση του νέου εκλήφθηκε ως απειλή για τους αστυνομικούς που αποφάσισαν να τον συλλάβουν, για να καταφέρουν όμως κάτι τέτοιο έπρεπε πρώτα να καλέσουν ενισχύσεις για να τον ακινητοποιήσουν.
    Έτσι, τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και έριξαν στο έδαφος τον 16χρονο προκειμένου να του περάσουν τις χειροπέδες, με τους υπόλοιπους πέντε να παρακολουθούν και να φυλάσσουν την περιοχή της "επιχείρησης".
    Το περιστατικό παρακολουθούσαν σαστισμένοι οι περαστικοί, που φώναζαν στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ένα παιδί και όχι έναν κοινό εγκληματία, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του φωνάζουν να σταματήσει να αντιστέκεται και να τους υπακούσει.
    (Πηγή: RT)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ