χρησιμοποιεί πολτό φρούτων και χορτοφαγικά πήγματα για να παράγει 12 σχήματα σε 10 χρώματα και γεύσεις, βάρους μεταξύ 15 γρ. και 20 γρ. «Το όφελος είναι μεγάλο, τόσο εκπαιδευτικό, για να μάθουν μικροί και μεγάλοι τα συστατικά της καραμέλας, όσο και πρακτικό, αφού όλοι μπορούν να φτιάξουν τις καραμέλες της αρεσκείας τους", λέει η διευθύνουσα Σύμβουλος της Katjes Fassin, Melissa Snover, στην Gazzette.

perierga
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.