• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

    Μυστηριώδης "οντότητα" τρομοκρατεί μια ολόκληρη οικογένεια σε ένα σπίτι στην Toowoomba, Queensland - Αυστραλία!!!!!!!!!!!!!

    Σύμφωνα με την Daily Mirror, το βίντεο που παρουσιάζουμε δείχνει σαφώς μια μυστηριώδης λευκή φιγούρα να κινείτε μέσα από τα δέντρα, σε ένα σπίτι στην Toowoomba, Queensland, πριν εξαφανιστεί και επανεμφανιστεί σε τυχαία χρονικά διαστήματα. Η οικογένεια ήταν στο σπίτι και προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της για να αποφύγει μήπως γελοιοποιηθεί από το κοινό.


    Η οικογένεια λέει ότι από τότε που μετακόμισε σε αυτό το σπίτι, έχουν παρατηρηθεί περίεργα φαινόμενα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, έχουν ακούσει στη μέση της νύχτας, παράξενους θορύβους, φωνές και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, διότι τότε το φαινόμενο είχε να κάνει με φαντάσματα και poltergeist δραστηριότητες. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από ορισμένους εμπειρογνώμονες του παραφυσικού, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπίσουν την πηγή όλης αυτής της δραστηριότητας.


    Εδώ είναι η δήλωση ενός από τους εμπειρογνώμονες που διενήργησαν την έρευνα επί τόπου:
    "Αυτή η καταγραφή έγινε περίπου πριν από 6 χρόνια και οι κάμερες είχαν εγκατασταθεί για να ''συλλάβουν'' τυχόν εγκληματίες», δήλωσε ότι η ομάδα εμπειρογνωμόνων του παραφυσικού που διερευνά την υπόθεση. "Κατά την επανεξέταση των εικόνων της νύχτας, είδαμε μια μυστηριώδης οντότητα, ίσως ένα πνεύμα. Παρατηρήθηκε επίσης και με γυμνό μάτι.
    Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε μια λογική εξήγηση για το βίντεο, οι εικόνες εξετάστηκαν από έναν επαγγελματία και κανένας δεν ήταν σε θέση να βρει μια εύλογη εξήγηση για το περίεργο φαινόμενο".

    Η οικογένεια αναγκάστηκε να «ζει» με την οντότητα στο σπίτι. Ένα μέντιουμ παρενέβη δηλώνοντας ότι μέσα στο σπίτι υπάρχει η παρουσία φαντάσματος, ακριβώς μια γυναίκα πέθανε πριν από αιώνες και το πνεύμα της, εξακολουθούσε να υπάρχει στο σπίτι. Τους είπε επίσης ότι δεν θα πρέπει να φοβούνται, γιατί η πρόθεσή του δεν είναι να βλάψει το κάθε μέλος της οικογένειας.
    Αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι σκεπτικιστές θεωρούν αυτό το νέο βίντεο απλά μια φάρσα, με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση των δραστηριοτήτων της ομάδας για τους υπερφυσικούς ερευνητές, οι οποίοι έχουν μόλις διεξάγει την έρευνα σχετικά για τη μυστηριώδη παρουσία. Δείτε το βίντεο!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ