• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

    Έβγαζε selfies με βαριά τραυματίες και τις ανέβαζε στα social media!!!

    Σάλος: Τραυματιοφορέας έβγαζε selfies με βαριά τραυματίες χλευάζοντας τους (εικόνες & βίντεο)
    Είναι από τις πιο αρρωστημένες selfies που μπορεί να βγάλει κάποιος. Μια Ρωσίδα τραυματιοφορέα η συνήθιζε να βγάζει φωτογραφίες με ασθενείς που πέθαιναν μέσα στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια τις ανέβαζε στα social media συνοδεύοντας τες και από υβριστικά σχόλια.
    Η «ανάλγητη και αναίσθητη», όπως την χαρακτήρισαν συνάδελφοί της Tatiana Kulikova ανέβαζε τις φωτογραφίες τις οποίες συνόδευε με αποκρουστικές λεζάντες και χειρονομίες.
    Συγγενείς που είδαν τις φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων εξοργίστηκαν και κατήγγειλαν στις αρχές την 25χρονη τραυματιοφορέα η οποία χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας παραδέχτηκε τις πράξεις της.
    Με χαρακτηρισμούς «άλλος ένας βλάκας» ή «πόσο μισώ αυτή τη δουλειά» η Kulikova ανέβαζε selfies στις οποίες πόζαρε όλο καμάρι. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη δουλειά της ενώ δεν αποκλείεται οικογένειες των θυμάτων να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον της.
    «Είναι προφανές ότι όσο έβγαζε τις εν λόγω φωτογραφίες δεν έδινε καμία προσοχή στους ασθενείς που ήταν ετοιμοθάνατοι», λέει εκπρόσωπος των τραυματιοφορέων.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ