• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

    Αποτελεί κλασική φαντασίωση, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Το κακό βέβαια είναι ότι η έμπνευση προέρχεται στους μεν από τις ταινίες πορνό και στις δε από σκηνές κινηματογραφικού πάθους.
    Πού είναι το κακό; Στο ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Όσοι το δοκίμασαν έχουν μια ιδέα για τι πράγμα μιλάμε. Στις ταινίες τα ακροβατικά φαίνονται εύκολα, κανείς δε γλυστράει, τουλάχιστον on camera και γενικώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα. Ας όψονται οι ατμοί. Αλλά η πραγματικότητα θα σας ξενερώσει αν είστε απροετοίμαστοι.
    Τι σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση προετοιμασία; Καταρχήν ένα καθαρό μπάνιο μια μπανιέρα/ντους που να αστράφτει κυριολεκτικά συμπεριλαμβανομένων και των πλακακίων τριγύρω. Διότι εκ των πραγμάτων θα κολλήσετε εκεί σε κάποια φάση το πρόσωπό σας. Δεύτερο και πολύ σημαντικό το δάπεδο. Αν γλυστράει θα πέσετε και θα πέσετε άσχημα. Οπότε προμηθευθείτε ένα αντιολισθητικό χαλάκι για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα καταλήξετε στο ΚΑΤ.
    Το νερό και οι ατμοί δυσκολεύουν τα πράγματα οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει σε απόσταση εγγύτητας ένα καλό λιπαντικό. Ξεχάστε τα λάδια σώματος κυρίως γιατί με το νερό θα κυλήσουν στο δάπεδο και πολύ απλά θα καταλήξετε στο ΚΑΤ (αυτό που προσπαθούμε να αποφύγουμε ήδη από την προηγούμενη παράγραφο).
    Φροντίστε να πειραμασιστείτε όχι βάσει της εικόνας που έχετε στο μυαλό σας αλλά βάσει του χώρου και του ατόμου. Ο χώρος είναι βασικός παράγοντας.Εϊναι άλλο να διαθέτετε ένα ευρύχωρο ντους με γυάλινη καμπίνα και άλλο μια υποτυπώδη ντουσιέρα με κουρτίνα. Είναι θέμα στήριξης, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε.
    Τελευταία συμβουλή. Οι βρύσες δεν είναι καλή ιδέα στήριξης. Ποτέ δε μπορείτε να ξέρετε πόσο καλά στηριγμένες είναι και τι βάρος και πίεση μπορούν να αντέξουν.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ