• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

    Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη

    Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.
    Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.
    Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
    Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό, ΕΔΩ
    Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.
    Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
    Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
    Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.
    Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:
    «Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
    Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.
    Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.
    Συνεχίζει λέγοντας:
    Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»
    paracas-epimiki-krania1
    Ευρήματα δείχνουν, ότι ο κρανιακός όγκος των επιμηκυμένων κρανίων αυτών των ανθρωποειδών όντων, είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν των συνηθισμένων ανθρώπινων, και το βάρος τους ξεπερνάει τα φυσιολογικά κρανία κατά 60%, γεγονός που καταρρίπτει την άποψη ότι τα κρανία επιμηκύνθηκαν πιθανώς, από παρέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διαφοροποιηθεί μόνο το σχήμα του κρανίου, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον όγκο και το βάρος του. Από τις αναλύσεις του DNA εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων, διαφέρει αισθητά από το ανθρώπινο, και ότι ανήκει σε κάποιο άγνωστο είδος, τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με το ανθρώπινο είδος.
    Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη.

    ― Σ’ αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θέλω να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο. Α. Α:
     

    [Η απαξίωση της η Karen Hudes για τους εξωγήινους, ―αν και θεωρεί πως αυτοί ενδημούν στη Γη, σαν ένα διαφορετικό είδος― δικαιώνει εν μέρει την άποψη που δίνω στο βιβλίο μου: «Αντέχεις την Αλήθεια Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας», ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν ως «εξωγήινοι», είναι κυρίως ενεργειακά όντα άλλων διαστάσεων, με δυνατότητα υλοποίησης και αποϋλοποίησης στο κόσμο μας, ή χρονοταξιδιώτες ―τέως «άνθρωποι»― από το μακρινό μέλλον μας… 

    Τα εξωδιαστατικά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»… 

    Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.

    Οι ηγέτες της Αόρατης Κυβέρνησης αποκαλύπτουν:
    ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ ‘ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ’ 1938: «§25. Η Ουρουσβάτι, έχει εξηγήσει σε πολλούς, γιατί εμείς αποκαλούμαστε ‘Η Αόρατη Κυβέρνηση’. Αληθινά, καθένας αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι κάπου υπάρχει μια εστία γνώσης. Όπου υπάρχει γνώση, υπάρχει επίσης δύναμη.
    …Εκείνοι που παρατηρούν τα παγκόσμια γεγονότα, μπορεί να συλλάβουν κάτι υψηλότερο από την ανθρώπινη λογική.
    …Οι μαθητές μας κατανοούν πώς να εναρμονίζουν την ελεύθερη θέλησή τους με τις αποφάσεις μας. Κάποιος πρέπει να κατέχει μεγάλη ισορροπία για να καταλάβει τη σοφία της καθοδήγησής μας, χωρίς να καθιστά ανάπηρη τη δική του ελεύθερη θέληση.
    …Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί κρατών είχαν αυτήν την ισορροπία, και επομένως ήταν ευκολότερο να στείλουμε τις αποφάσεις μας.
    …Σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να βρει εγκατεστημένα ορόσημα της καθοδήγησής μας. Μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι τη δέχτηκαν, αλλά κάποιες φτωχές παρωδίες μονάρχη απέρριψαν την συμβουλή μας και εξ’ αιτίας αυτού, βύθισαν τις χώρες τους σε συμφορά.
    §133. …Η Ουρουσβάτι ξέρει, ότι είναι πολύ κουραστικό για τον αόρατο μάρτυρα (αυτοί κυκλοφορούν αόρατοι, ως παρατηρητές) να παραμένει μέσα σε γήινες συγκεντρώσεις· και όμως τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές.
    …Επί αιώνες έχουμε αναλάβει το καθήκον, να προειδοποιούμε εκείνους τους υψηλά ιστάμενους που είναι σε θέση να παρεμποδίζουν την εξέλιξη.Προειδοποιήσαμε τον Ναπολέοντα περισσότερες από μία φορές και αυτός παραδέχθηκε ότι ‘άκουσε φωνές’ και όμως εξακολούθησε το λανθασμένο του μονοπάτι.»
    Τα εξωδιαστατικά αυτά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

    Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.] Κλείνει η παρένθεση—

    Στη ραδιοφωνική συνέντευξή της η Karen Hudes, αρχίζει να μιλά γι’ αυτό, από το σημείο 21:50 ― 29:00 (περίπου)
    Η Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.
    Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
    Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.
    Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).
    Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.
    Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.
    Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων.  Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες πιθανότητες.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ